„Možemo li da računamo na vaš glas?“ Isplivao snimak SNS

2
2229
Foto: printscreen (ozzonpress.net)

Predizborna kampanja Srpske napredne stranke traje još od vanrednog stanja, poslednjih dana u javnosti su se pojavile razne prepiske, uputstva i snimci, a među njima i audio u kojem aktivistkinja SNS zove ljude da proveri da li su dobro i da li će da glasaju za SNS.

Naime, u audio snimku koji je preplavio društvene mreže, jedna devojka, angažovana za ovu SNS aktivnost ima zadatak da proveri sa građanima Srbije da li su zadovoljni preduzetim koracima za borbu protiv koronavirusa i hitnim merama Vlade za podršku privredi, a onda i da li SNS može da računa na njihov glas?

– Moje ime je Tamara, zovem iz štaba „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Zovem da vas pitam da li ste vi i  vaša porodica dobro – pitala je ova devojka jednog građanina, koji joj je odgovorio „dobro, će pominemo“, a onda i objasnio šta taj izraz znači.

Iako nije baš razumela o čemu čovek priča, mlada aktivistkinja SNS je nastavila.

– Da li imate dva minuta, želela bih da vas pitam dva kratka pitanja u vezi sa izborima. Da li ste zadovoljni (sa) preduzetim koracima za borbu protiv koronavirusa i hitnim merama Vlade za podršku privredi? Kako biste to ocenili na skali od 1 do 5 – bila je uporna mlada nada SNS.

Međutim, ovaj čovek je terao po svome.

– Ja kada razmišljam o tim merama Vlade i sve to, meni je najbitnije da li su svi ti političari zdravi. Znači, ja ne gledam iz tog ugla. Završiću brzo, neću da tupim. Mislim da je petica. Mnogo je bitno da budu zdravi, da dožive duboku starost, da bi moglo da im se sudi i da završe, brate, u zatvoru – rekao je on.

Da Vas podsetimo:  Ko će biti predsednički kandidat opozicije

– Može li sledeće pitanje, 21. juna izlazimo na biračka mesta, da li možemo da računamo na vaš glas – bila je uporna devojka.

– Jaoo, ne znam. Dolazila mi je ekipa iz SNS i ja sam im tražio brašno, ulje, šećer. I nisu se više pojavili. Tako da, ako bih ja mogao da vam ostavim svoju adresu i da mi vi to donesete i onda ću ja da glasam – pitao je ovaj građanin.

– A šta ja da kažem kao vaš odgovor? Da, ne, neodlučni ste – instistirala je ona, ali i, on, koji je opet rekao da hoće brašno, šećer, ulje da mu daju, i ako može još nešto preko tih 100 evra, i onda da glasa.

Izvor: Direktno.rs

2 KOMENTARA

  1. Dobro jutro ili dobar dan, ili ti u pozadini (pozicioniranje stranke, glasača, ili sigurnih glasova). Zajedničko svima, pa zvala se ona Rada, Bojana, Snežana, koje pozovu nekog, na kuću, je „briga“, kako su pregurali, prekrcali, prekardašili“, težak period. – Kako se zvala ona žena u ime Srpske Napredne Stranke, što je zvala. – Ne znam, Snežana!? – kaže mi majka. E toliko će i ista osoba upamtiti, muke moje majke, što sam 14.godina, bez posla, i što je i zbog mog statusa kvo, dobila, šećer:dijabetes. – Učinićemo sve što je u našoj moći, ne brinite! Tešila je majku žena, koja je zvala telefonom u ime SNS-a. – Sve sam joj rekla, i odušila!!! – – – kaže mi majka. – Ako si majko, i treba! – A ista gospođa Snežana, ili kako već, zvala je još samo jednom, na početku pandemije, da pita „da, li nam treba, pomoć“!? – I to što sam u SNS-u, od samog osnivanja, kako je majka zavapila, u telefonskom razgovoru, biće po onoj narodnoj, „na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo“!?…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime