MTS ustupio brojeve telefona građana za potrebe SNS?

0
1569
Foto: pixabay.com

Nekoliko sugrađana nam se obratilo poslednjih nekoliko dana navodeći da su ih na mobilni telefon pozivali iz štaba SNS-a govoreći o aktivnostima predsednika stranke Aleksandra Vučića i kampanji Za našu decu.

Sugrađani navode da aktivistima SNS nikada nisu ostavili broj telefona i postavljaju pitanje da li je to uradio MTS, kao što je to bilo i za vreme vanrednog stanja kada je stigla apokaliptična poruka da svi ostanu u kućama ili će uslediti crni scenario kao u Italiji i Španiji.

— Ne znam odakle im moj privatni broj telefona i kako se usuđuju da me uznemiravaju i pitaju za koga ću glasati. Nikada im nisam nijedan lični podatak dao i sumnjam da je MTS ustupio naše brojeve, isto kao što je PIO fond dao adrese penzionera koji su dobili pismo od Aleksandra Vučića — navodi naš sugrađanin.

Foto: printscreen

— Predstavila se kao Tanja iz štaba Aleksandra Vučića sa pitanjem kako moja porodica i ja provodimo ovo krizno vreme i kako se osećamo. Iznervirala sam se i odmah san ih prekinula. Odakle im moj broj mobilnog telefona i odakle im smelost i pravo da me zovu — navodi sugrađanka koja takođe ima MTS broj.

U Telekomu su nam samo kratko odgovorili da oni ne pružaju informacije o mobilnim brojevima navodeći da se za detaljniji odgovor obratimo PR službi ovog državnog preduzeća.

Izvor: ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime