Muzej Jugoslavije u Beogradu širi laži da je Vojska Srbija počinila genocid u Srebrenici

3
417

Muzej Jugoslavije koji se nalazi u Beogradu širi skandalozne laži o dešavanjima u Srebrenici. Na sajtu muzeja piše da je Vojska Srbija nakon ulaska u Srebrenicu ubila hiljade zaroboljenih muslimana. Tragično je da državne ustanove koje se finansiraju novcem poreskih obveznika Srbije rade na satanizaciji Srba i to sve o našem trošku.

 

 

Izvor: Vidovdan

3 KOMENTARA

  1. Neprihvatljivo. Nije tacno da su Srbi ubili nekoliko hiljada pritvorenih bosanskih vojnika vec je pored odraslih muškaraca pobijeno vise od 8.000 dece, zena i staraca.
    Vreme je da se Srbi konacno suoce sa cinjenicama j…te, da osude to sto se desilo i rese balasta krvoloka koji namecu teret celom narodu.

    • anonimno – Ajde, u to ni sam ne vjeruješ a vrijeme je da shvatiš realnost i istinu i objasniš bihaćkim majkama – muslimankama koje već duže vrijeme traže da im se vrate muževi, sinovi i dr. rodbina iz memorijalnog centra i sahrane se tamo gdje su rođeni i poginuli a ne u Srbrenici jer sa njom nisu imali nikakve veze.

  2. “ Nedi i Mariji dati otkaz „………… ???? Suditi ih za djelo „protiv Drzave i Naroda“ !!! Naravno, ukoliko postoji Drzava, i naravno, ukoliko oni koji vode Drzavu i Narod nisi isti ili gori od Nede i Marije.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime