Na FB razotkrivaju nemoral, korupciju, seksualna uzemiravanja…?

0
1245

prepiska
Jedna od prepiski na Fejsbuku

torta
Torta za drugove

Niško političko blato je sve dublje i dublje. Prepiska Žarka Đorđevića, člana Srpske napredne stranke i Igora Novakovića, predsednika Okružnog odbora Socijalističke partije Srbije na društvenoj mreži Facebook „uzima maha“ u navodnom otkrivanju nekih više moralnih nego krivičnih postupaka aktuelne vlasti.

Posle objava Igora Novakovića na ovoj društvenoj mreži gde je svojim „neprijateljima“ poslao tortu sa petokrakom i „priznao“ po čijim nalozima iz SNS je zapošljavao ljude u „Jugoistoku“, on u noćašnjoj prepisci odgovara na Đorđevićeva pitanja koja se tiču visine plata pojedinih opštinara, kome je FK“Radnički“ plaćao masažu, ko prima novac za zapošljavanje…

Djordjevic-novaković11
Đorđević i Novaković

-Cilj mi je da se u strankama razotkriju korupirane osobe i da krenemo sa obnovom Niša. Na to pitanje mogu samo da odgovorim ne. Nismo se dogovarali Novaković i ja oko ove prepiske. Mogu da kažem da su se sve stranke urušile, same od sebe, ima mnogo nemorala i to se mora iskoreniti – kaže Žarko Đorđević. U daljoj prepisci, Novaković je rekao da će održati konferenciju za novinare gde će sve objasniti, a posebno će se „ustremiti“ na neke doktore!?

Iako je ovo plasirano preko Facebook-a što praktično ništa ne znači jer je to društvena mreža koja nema pravno utemeljenje da bi se na osnovu toga pokrenuli neki postupci, sami navodi iz prepiske mogu da stvore mučninu u stomaku kod velikog broja Nišlija. Dragana Milutinović, niška advokatica kaže da tužilac ne može da pokrene bilo koji postupak zbog izrečenih navoda na FB (zbog mogućnosti otvaranja lažnih profila i nemogućnosti dokazivanja), ali to može da uradi posle naložene istrage.

gradjanin.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime