Na putu bez kraja!

1
2090

Kada smo se već toliko zainatili svi da idemo u EU, treba to i da uradimo. Već decenijama mi grabimo tim putem koji kraja nema, niti će ga imati dok ima EU za nas koje ne smatraju Evropom.

Koliki idoti treba da budu „napredni Evroplјani“, pa da Srbiju ne smatraju Evropom? Ko nas je to i kada otkinuo sa karte Evrope i prišio nekom drugom kontinentu? Voleo bih da vidim tu kartu da znam da li živim u Africi, Aziji ili na nekom od polova! Hteo bih da znam šta sam ako nisam Evroplјanin? Želeo bih da čujem one, koji o svemu odlučuju, ko smo to mi Srbi? Odakle smo? Šta smo učinili da nas otkinu od Evrope? Dokle su granice njihove Evrope? Kako zemlјu koja je jedna od kolevki evropske kulture proglasiše varvarskom i neevropskom?

Jadna nam ta EU na čijem putu moramo gaziti prtinom Hrvatske čizme u ovoj zimi Evrope i sveta! Danas se ta EU predstavlјa kao nekakva knjiga bez korica, sa pseudonimom autora čiji identitet ne zna niko, ali su svi želјni te knjige i svi bi je čitali.

Taj put u EU je za nas Srbe dugotrajan, mučan i antisrpski, ali mi po njemu idemo, jer je za neke on isplativ dok druge potpuno ponižava. Nikada više samodestrukcije Srbija nije doživlјavala nego na tom putu ka oevropevlјavanju sebe.

Prodajte ovo! Prodajte ono! Smete ovo, ne smete ono! Dajte parade, dajte bahatost, golotinju i nečoveštvo da vam budu merilo slobode medija! Cenzura na sve patriotsko, a sloboda na sve ono što će nas izjednačiti sa idiotima kojima će se lakše upravlјati! Koristite ove kontejnere! Nemojte one usisivače! Ne pravite više ono što ste pravili i što vam treba, nego ćete nama platiti da vam mi pokažemo kako se pravi ono što je potrebno nama, a vama neće služiti ni za šta, osim da nam to poklonite, ali ćete biti ponosni što ćemo vas pomenuti pred drugima!

Da Vas podsetimo:  Odbrojavanje je otpočelo: 061?

Na tom putu ka EU sve deluje lepo i blistavo, a samo nam pričaju o tome kako u EU izgledaju putevi, kako toaleti, kako obroci, kako prodavnice, kako parkovi, a niko nam ne govori o tome kako će izgledati život! To, izgleda, uopšte nije ni bitno! Što bi neko Srbima govorio o životu kada  je dokazano da mnogi rade na tome da Srba i ne bude?!

I dalјe idemo putem ka EU, a ne znamo ima li on kraja! Ne znamo ni postoji li još uvek ta EU o kojoj nam decenijama pričaju i u koju nas teraju! Kakve uslove jedan narod mora da ispuni da bi bio deo Evrope, osim tog da zaista jeste deo Evrope? Dajte još tih uslova da vidimo čega ćete nas sve „osloboditi“, kako ćemo se „osavremeniti“ onim što već odavno vama ne treba, ali ćemo mi to smeće prihvatiti kao najbolјe inovacije!

Ma i treba da idemo u EU! Treba da idemo kad već želimo da se rasrbimo i zaboravimo na svu našu istoriju! Što da neko pamti tolike vekove, kad možemo svi postati stručnjaci nove nacionalne istorije koja će početi od sutra? Treba samo poraditi na učenju istorije EU kako ne bismo ispali idioti u društvu! Odmah u EU, Srbi!

Uterajte nas u tu EU kao u tor na koji mislite da smo se mi, kao neevropska stoka, navikli!

Pođimo, braćo i sestre, koji ste postali gospoda i Evropejci, pravo u Evropsku uniju! Tamo nam je mesto, jer su tako rekli! Nema života van EU, to nam je valјda jasno! Priznajmo Kosovo, pomognimo u rušenju svega našeg na njemu, zaboravimo ratove, stradanja, svece i slave, zaboravimo pravoslavlјe, rastrgnimo zemlјu na komade, sagradimo šoping molove i uklјučimo televizore da, pored našeg ulaska u EU, i EU uđe u naše kuće!

Da Vas podsetimo:  I mi kolena za klečanje imamo!

Hoću da uđemo u raspadajuću Evropsku uniju, Srbi. Prosto moramo! Ako drugačije ne umemo da se osvestimo, onda hoću u EU, jer kao što naš narod, koji pokušavamo da uništimo i zaboravimo kaže – na greškama se uči!

Milan Ružić

iskra.co

 

1 KOMENTAR

  1. Наше вође се не виде на слици (https://www.srbijadanas.net/nikada-vise-samodestrukcije-srbija-nije-dozivljavala-nego-na-tom-putu-ka-oevropevljavanju-sebe/#comment-237439), велика је гужва. Одавна су ушли тамо где су кренули. Унутра су. Председник већ завршава конференцију за штампу. Сада је поставио питање и очекујемо његов одговор на то питање.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime