Nagrade i podrška za ubijanje

1
1134
Haradinaj i Tači/ Foto: nspm.rs

Otvorena podrška međunarodnom terorizmu od strane teroriste Haradinaja, sadašnjeg tzv, premijera Kosova !

Logističke ćelije terorizma u Prištini – zapadne ambasade ćute

Iako je zvanično “UČK“ teroristička organizacija, bivši pripadnik ove terorističke organizacije i sadašnji njen najveći lobista, sadašnji takozvani premijer tzv. kosovske vlade Ramuš Haradinaj otvoreno je dao podršku međunarodnom terorizmu i zločinima ove zlikovačke organizacije kada je novčano nagradio porodice osuđenih albanskih terorista u Skoplju.

“Oslobodilačka vojska Kosova“ je odlukom i proklamacijom broj 13219 Džordža Buša još 26. juna 2001 . godine stavljena na crnu listu terorističkih organizacija i progašena dokumentovano terorističkom organizacijom!

Takozvana kosovska vlada odlučila je da izdvoji 219 hiljada evra za pokrivanje troškova porodica osuđenih albanskih terorista , pripadnika i saučesnika „kumanovske grupe“ koja je upala na teritoriji države Makedonije 9. i 1O. maja 2O15.g. i ubijala državne organe i civile ove zemlje.

Takozvani kosovski premijer Ramuš Haradinaj, trerorista “UČK“, rekao je na sednici tzv. vlade, 9.novembra 2O17.g. da će svaka porodica osuđenih albanskih terorista dobiti 10.000 evra.

Krivični sud u Skoplju osudio je 2. novembra 2O17.g. 33 člana albanskih terorista “UČK“ sa Kosova iz „kumanovske grupe“ na ukupno 746 godina zatvora.

Sedam albanskih terorista je osuđeno na doživotne kazne zatvora, 13 terorista je osuđeno na 40 godina zatvora, šest na 20 godina, jedan od optuženih je osuđen na 18 godina, drugi na 14 godina i još dva člana na 13 godina.

U odsustvu dokaza, četiri Albanca su oslobođene svih optužbi.

Radi se o velikoj grupi naoružanih terorista Albanaca, većinom sa Kosova, među kojima je bilo i telohranitelja Ramuša Haradinaja, koja je izvršila teroristički napad na drugu državu, Makedoniju, u kumanovskom Divljem naselju, gde je 80 % stanovnika Albanaca, i sukobila se sa makedonskom policijom. U tom okršaju osam makedonskih policajaca je ubijeno a 37 policajaca povređeno, ubijeno je i 14 albanskih terorista sa Kosova . Više albanskih terorista je ranjeno.

Da Vas podsetimo:  POZNATE BEOGRADSKE NOVINE „ IZBRISALE“ DIJASPORU

Na doživotni zatvor osuđeni su teroristi Andi Krasnići, zvani „Mališeva“, Dem Šehu, Fadil Fejzulahu, Nasuf Zećiri, Valdet Zekaj, Beg Bajra i Fejzula Rušitovski.

Sukob u Kumanovu je oružani sukob u kome se 9. i 10. maja 2015. godine sukobila Makedonska policija sa više od 50 naoružanih i uniformisanih terorista , sa “UČK“ uniformama albanskih terorista sa Kosova koji su se krili u pojedinim kućama u

Kumanovskom Divljem naselju naseljenom Albancima.

I Makedonija se danas suočava sa povećanom pretnjom po njenu bezbednost, jer se 150 makedonskih državljana, Albanaca, koji su se borili na strani Islamske države u Siriji i Iraku, uskoro vraćaju kući.

Ova zabrinjavajuća ocena je izrečena u Skoplju, 8. oktobra 2017,g., prilikom otvaranja regionalne vežbe „Strani teroristički borci – promovisanje prevencije i otpora“.

Kad se zna da je u Siriji i Iraku bilo još 317 albanskih terorista sa Kosova, među kojima i 44 žene, onda se vidi kolika opasnost vreba Balkanu od albanskih terorista. U Siriji i Iraku je poginulo i 58 albanskih terorista sa Kosova među kojima je i četiri bombaša samoubice.

Zoran Vlašković

1 KOMENTAR

  1. Zbog toga ih zapad i podrzava, naoruzava, obucava i stiti. Oni su udarna brigada u borbi protiv pravoslavlja, zadojeni mrznjom potpomognuti Amerikom i Nemackom. Nemacka sve cini da se oduzi siptarima, muslimanima i hrvatima koji su u oba velika rata bili njihovi saveznici.
    Sve koji su protiv Srba i Srbije oberucke podrze Nemacaka i Amerika ali i Englezi. Mi Srbi smo naivan narod ako mislimo da su nam zapadnjaci dobronamerni, slusajte ih sta pricaju gledajte sta cine i videcete da je tu ogromna razlika.
    Zato je bitno da se pravoslavni narodi ujedine kako bi se odbranili od unijacenja od zapadnog zla i juznog nekrsta.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime