Danas: Anti-NATO protest u Beogradu!

5
3049

ne-u-natoPovodom izglasavanja Zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade RS i NATO pakta o saradnji u oblasti logističke podrške, Srpski sabor Zavetnici u subotu, 20. februara u 13 časova organizovaće protestno okupljanje ispred zgrade Predsedništva Republike Srbije, na Andrićevom vencu.

Implementacijom pomenutog zakona Republika Srbija faktički bi postala politička i vojna kolonija najmoćnije države članice NATO pakta, Sjedinjenih Američkih Država, odričući se svog suvereniteta na području bezbednosne i spoljne politike.

Sporazumom se pripadnicima NATO trupa omogućava slobodno i nesmetano kretanje bez krivične, prekršajne i materijalne odgovornosti preko celokupne srpske teritorije što predstavlja grubo kršenje odredbe člana 2 i 8 državnog Ustava o narodnom suverenitetu, teritorijalnoj nepovredivosti i zaštiti državnih granica.

Pozivamo Vas da se zajedno okupimo ispred Predsedništva i uputimo pismo Predsedniku Republike Srbije sa zahtevom u ime 80% građana koji se protive približavanju Srbije NATO alijansi da odbije da potpiše pomenuti Zakon i vrati ga Narodnoj Skupštini na razmatranje.

SRBIJA NIKADA U NATO!

zavetnici1

Zavetnici

5 KOMENTARA

  1. Pravo mislim da je danas nas dan odluke,kada bi bilo dobro napraviti pametan potez.Koji bi ukljucivao srpsku narodnu revoluciju,sa kojom bi se svrgnuli svi suradnici EU i NATO sa srpske otadbine,i uveli novi principi i temelji za ponovno uspostavljanje Narodno,Oslobodilacke.Borbe.Koja bi na kraju revolucije trebala ponovno da stvori SR Srbiju,ali ovaj put u Evroazijskoj Uniji.PS:SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU

  2. Potpisom Nikolica i izjavom Vucica ja danas placem nad nasom decom poginulom u odbrani jedine domovine koju imamo, placem za malom Milicom i svim Milicama srpskog naroda, placem za izgubljenom decom kojoj se ni grob ne zna, placem za mojim precima koji su ginuli braneci srpsku zemlju, placem vise nego u dane bombardovanja jer mi danasnja vlast kojoj sam dala glas kopa po mojim ranama,ponizava me, pravi glupom i neukom a ja imam naucno zvanje iz oblasti elektrotehhnickih nauka koje priznaje celi svet,i posteno sam sluzila ovoj zemlji!Volela bih da sam umrla makar dan ranije pre ovog dogadjaja!Vucicu i Nikolicu, zar mirno spavate?!?

  3. Konacno da neko u Srbiji nacini pravi korak! Podrska od srca, ne u NATO, ne u EU, ne sa ubicama nase dece i otimacima nase dedovine! Hvala ovom listu sta rusi informativnu blokadu!Zivela Srbija! Zivela Rusija!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime