Najkrupnije žabe tek pristižu

1
1569

Poniženje koje nam je predsednik Makron upriličio u Parizu, ne spomenuvši srpske pregoleme žrtve u Velikom ratu, a smestivši, pritom, našeg predsednika u diplomatsku „magareću klupu“, dočim Tačija odmah uz skute najmoćnijih, do sada je najogavnija žaba koju, umesto Aleksandra Vučića, guta cela Srbija.

Ali, one najkrupnije, smeštene udobno u „Bler ekspresu“, poslate iz Londona preko Berlina i Trijumfalne kapije, tek su na putu za Beograd. A jedva da je javnost nekako svarila uvredljivu budalaštinu, laž veka, da je Srbija bombardovana isključivoda se „zaustavi Milošević i tako spasu civili“. Mogao ju je izreći Jens Stoltenberg,generalni sekretar NATO, tokom zajedničkih manevara NATO i VS,samo još na ovdašnjem tlu. U državi kojom upravlja kompradorska vlast, a u tome joj pomaže autošovinistička elita Druge Srbije i NVO vlada u senci.

Samo u kolonizovanoj medijskoj tunguziji dolazi u obzir da se ovako bezočno falsifikuju činjenice o agresiji 1999, kao u Mladenovcu, ili bez glasa zvaničnog protesta omalovažava položenih više od milion srpskih života, što je urađeno kraj groba Neznanog junaka u francuskoj prestonici.

To je moguće samo u protektoratu koji je, priklanjanjem propagandi MI6 i CIA, konačno doveden na nivo stokholmskog sindroma– da njegovi zombiji otvoreno i bludno obožavaju agresora i njegove šibe. Ali i „prehrambene lance“. I da se, pritom, narod tuče samo za GMO hranu,sve za potrebe kljukanja prekarijata ovdašnje „najjeftinije radne snage u regionu“, koju stranim partnerima nudi Predsednik lično.

U međuvremenu,već 8 godina, na brojnim TV kanalima TV i u bioskopskim dvoranama širom sveta, vrti se film, englesko-američka koprodukcija, kojim se Britanija i SAD elegantno, post festum, ograđuju od kompromitujućeg efekta Blerovog plaćeničkog pohoda, koji, uprkos odbacivanju autorstva njegovih planera na Balkanu, nikako ne jenjava. Naprotiv! Sprovodi se, samo, drugim sredstvima, ali sa nepromenjenim ciljem:ka parčanju Srbije, što je drvena britanska politika ostavljena u amanet američkoj močvari i nezasitom nemačkom hegemonizmu.

Da Vas podsetimo:  Građani većinom nezadovoljni radom lokalnih samouprava

U toj raboti, lukavi Englez je,ispred sebe, kao raonik, gurao, i dalje gura, čini se – već izvesno propalu, neoliberalnu politiku. Pariz je, za obeležavanje zvaničnog falsifikovanja istorije– „primirja“, a ustvari sloma Nemačke, za glavnu ulogu soroševskog zombija izabrao Makrona.  Možda je baš to najava „labuđeg pjeva“močvarne politike u Evropi,za koju je Tramp pripremio svoj scenario naplate NATO dugova, što je ponovo spomenuo u Parizu. Dok njegovi EU suverenisti, na znak savetnika Benona, čekaju proleće da na izborima za Evropski parlament potvrde svoju nazadrživost u usponu.

I britanski premijer Toni Bler, mnogo inteligentniji od francuske marionete iz Soroševe epruvete, Makrona, imao je svoj rok globalnog trajanja i upotrebne vrednosti.Makron bi zato morao žurno u Beograd na ispunjenje zadatog od Merkelove. Dok mu ne istekne garancija, već načeta naglim padom popularnosti u samoj Francuskoj. A sve da bi se, na preporuku demokratskih „obmanista“ duboke države , ipak nekako potpuno dočepao Vučića I to u ulozi još jednog važnih „ savetnika „ za balkanske vukojebine.

Bezočno i drsko ,bez obzira što je srpskom Predsedniku u Parizu priredio neviđeni debakl.Valjda da bi još više ponižen dodatno „omekšao“ oko Kosova i iščekivanog potpisa na zvaničnu predaju srpske pokrajine albanskim teroristima, i doseljenim hordama njihovih zemljaka iz Albanije.

To je logičan redosled tekućeg batrganja klintonista , koji hoće opet „ Hilari za predesednika“ a najžešći su baš ovde , na njihovom balkanskom igralištu gepolitike. Na kome su do sada jedino dobijali sve mečeve protiv Moskve. I to zahvaljujući pre svega prodanoj prosoroševskoj eliti i njenim trockističkim, globalističkim genima. I zato je potpuno svejedno da li je posle Tita u Srbiji na vlasti lažna patriotska, ili lažna demokratska zaostavština nomenklature Broza .Svi su oni na „Titovom putu“ i prave od Srbije, po britanskom receptu iz levog jajca, još jednu avnojevsku tvorevinu. Sa već prirpemljenim šavovima za dalje paranje. Sandžak se već glasno kandiduje da je na redu posle Kosova.

Da Vas podsetimo:  Kada deca napuštaju roditeljski dom: Crnogorci sa 33 godine, a Srbi…

Uostalom, zar nije baš ovih dana od V Aleksandar od Srboslavije svojevremeno zaigrao baš na Klintonove? Valja zato uz jako veliku dovitljivost preleteti ponor briselskih pregovora da bi se ozbiljnije pregovaralo sa Trampom,što mu muti, po svemu viđenom , neće dozvoliti . Čak i po cenu da se tokom svog padanja obruši baš na Srbiju. Kao najmekše prizemljenje i, ipak, uspešan kraj karijere .

Stoga Makrona, njenog protežea, ovde valja očekivati u istoj ulozi,savetodavnoj –„dajte svoje za svoje“ –mada je, posle skandala u Parizu, njegov dolazak u Beograd samo još jedan do sada neviđeni skandal više.

O tome će se, kao i o njegovima aferama, snimati filmovi, jednog dana kada bude potrošen, a kako to već biva na Zapadu, gde se sve da unovčiti. Moral pogotovu. I(zakasnelo) plasirati naknadna istina o nedelima koja je glavni junak počinioa ali – ne i otkriti po čijem nalogu.

A i u nastalom kolopšletu spinova šta se stvarano odigralo u Parizu i da li je suret Putina i Tačija nagoveštaj da je ovaj dobitnik predstojeće Jalte oko Kosova AV gubintnik, ovde se talambasa u m3edjima „narastajućem srpskom fašizmu“, rodom iz Konstantinovićevske palanke, koji se pripisuje se spinovanjem celoj naciji. Kao i genocidnost iz Srebrenice . Mada je većinska, patriotska zanemela i onemoćala Srbija, izbačena iz politike masovnim streljanjima pripadnika srednje klase još 1945. I potonjim progonom najkavlitenijih generacija u beli svet. Trbuhom za kruhom. A takva Srbija ni o čemu ne odlučuje niti ima svoj politčki blok.Nju zastupaju lažni nacionalisti ili njihovi kvazi protivnici iz šmikernica raznoraznih službi. Zato je logično da se spinovi o navodnom srpskom fašizmu plasiraju iz takvog središta a da su najprriželjnjniji i tom poslu medijski timovi sorošoida. Kako nedeljnici tako i televizija pod punom kontrolom zapadnih centara.

Da Vas podsetimo:  Zapad nas mrzi i hoće da nas uništi

Plasiraju sve zdravo za gotovo. A sve to u impotentnoj kampanji kvazi rušenja Vučića.Koji, za to vreme, doslovce sprovodi onaj program za koji se srpski neoliberali zalažu još od 5. oktobra dvehiljadite, kada su pljuštali milioni dolara i punili se džepovi političara i novinara vedeta. Onih koji su srpsku odbranu od NATO videli kao „akt genocida“.

Sada Tramp, naravno , za lične potrebe obračuna sa demokratama klintonoidima ruši mitove te karikirane Srbije. Pogotovu onaj o Srebrenici. Od čega li će autošovinisti živeti kada zaduvaju vetrovi suverenizma – oni među njima koji još nisu preleteli, pitanje je sad.

Dragan Milosavljević

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime