Najluđe svadbe u Srbiji: Gosti pojeli dekoraciju od stiropora na stolu za mladence!

0
82

Srbi vole da se vesele na svadbama, ali mnogo puta se dese totalne bizarnosti

Foto: Pixabay

Svadba je jedan od najlepših događaja u životu dvoje mladih ljudi. Za nesvakidašnju i originalnu proslavu potrebna je mašta bez granica, ali i raspevani gosti koji će svojim prisustvom ulepšati celokupan događaj. Srpske svadbe su poznate po dobrom provodu, o čemu bi knjiga mogla da se napiše, ali i mnogobrojnim situacijama koje izmame osmeh na lice.

Organizatorka venčanja Ljiljana Čorokalo, iz Ivent tima „Arkadia“, u razgovoru za 24sedam kaže da je bilo različitih situacija koje su ih šokirale, od toga da im gosti unište dekoraciju do onih trenutaka kada ih mladenci sačekaju kao najrođenije goste.

– Imali smo divnu dekoraciju na mladenačkom stolu gde je stajao natpis „Mr i Mrs“. Onda je neko od gostiju uzeo to da jede, tako da smo zatekli polupojedenu dekoraciju. Dešavalo se i da nam nestane escajg koji smo postavili na sto. Obično nestane šest ili 12 komada, jer neko verovatno želi da upotpuni svoju kolekciju. Na jednoj svadbi smo jurili konje jer su se razbežali zbog vatrometa. Upozorili smo vlasnika da se može desiti da se konji uplaše, a on nam je na to rekao: „To su srpski konji, oni su navikli na pucanje.“ Međutim, ispostavilo se da se nisu navikli, pa su pobegli – kaže Ljiljana.

Dodaje da su se dešavale brojne nepredviđene okolnosti, a bilo je i onih na ivici incidenta.

– Jednom prilikom se desilo da je usred svadbe nestala struja, a neko se dosetio pa uzeo gitaru i zasvirao u mraku. Gosti su seli na pod i zapevali. Svi su bili srećni jer slave ljubav uprkos tome što je nestala struja. Na nekim svadbama su se dešavali i incidenti. Na jednoj su se gosti potukli našom dekoracijom. Izvrnuli su vaze i njima jedni druge udarali u glavu, pa je policija morala da interveniše – objašnjava Ljiljana.

Ali i na internetu se mogu naći primeri najzanimljivijih događaja sa svadbi u Srbiji.

Tako su na jednoj gosti, verovali ili ne, zaigrali na traktoru. Dovezli su ga u ogroman šator, a onda uz muziku zaigrali na njemu. Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku:

Bilo je i onih koji su želeli prvi ples za pamćenje. Najpre su mlada i mladoženja zaplesali, a onda je počela prava žurka. Devojke, na čelu sa mladom, počele su da đuskaju sa spremnom koreografijom, i istog sekunda su podigle atmosferu na podijumu.

Posle njih, na red je došao mladoženja sa svojim prijateljima. I oni su imali spremnu koreografiju, ali uz drugu pesmu. Pa su tako uz đuskanje pevali: „Ostaću slobodan, neću se vezati, važno je samo dobro se zezati.“

Jedna svadba iz 1990. godine ostala je upamćena po tome što je mladoženja malo više popio, pa se matičar zbog njega iznervirao. Kada je trebalo da se potpiše, najpre je čučnuo, pa umesto štampanim počeo da se potpisuje pisanim slovima. Ovaj snimak je mnoge nasmejao, a po svemu sudeći, mladoj nimao nije bilo zabavno.

Piše: Jovana Jovanović
Izvor: 24sedam

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime