Najplemenitiji podrig godine

1
1505

micko1Aleksandar Vučić: bez „labela“ i termo čarapa uleteo u snežne smetove spašavajući zavejane kod Feketića. Ne obazirući se na upozorenja: „Ne u žuti sneg“, odgovorio: „Nisam ovde da bih strančario već pomagao, nek narod na izborima kaže šta misli o žutom snegu“, pa na rukama izneo iz mećave dvesta ljudi srednje građe; tuce prekomerne težine; nebrojeno dece koja su još premlada za botove; porodio nekoliko žena; krstio novorođenčad; napravio naaaaajvećeg Sneška Belića da se deca zabavljaju čekajući da im prosuši i donese roditelje; spasao stado ovaca, tri praseta i Crvenkapicu od zlog vuka; ponudio Pepeljugi spas od zle maćehe u javnom preduzeću i sve to bez pompe, kamera, šoljica s njegovim likom, albuma sa sličicama, noćnim ulošcima „Alek- opušta a ne propušta“, preparatima za potenciju „Da ne pada- k’o Vučić u smetu“, ili preimenovanja Feketić u Alekić!

Aleksandar Vulin: apsolutni pobednik serijala „Tvoje lice zvuči glupo“; čovek koji jevulin1 socijalnim slučajevima pružio mogućnost da komercijaliziju svoju bedu i postanu brend; dokaz da odliv mozgova nije poguban za Srbiju dok god postoji recipročan priliva gluposti; ministar za rad i zapošljavanje koji se napokon zaposlio, kao ministar za rad i zapošljavanje; treća i najuspešnija inkarnacija Če Gevare uz primese Homera Simpsona i Ekrema Jevrića; biće koje je u stanju da čuje Vučića i kada govori u sebi, čovek koji i za svoj rođendan peva: „Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan- Vučiću će uskoro rođendan“….

Marko Blagojević: vrsni analitičar i distributer javnog mnjenja na veliko i malo batalio je komformistički način života i ponudio svoje statističke supermoći državi, stavši na čelo Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja.
Statististički gledano: zahvaljujući njemu niko od stradalnika zimu nije dočekao pod vedrim nebom- naoblačilo se u međuvremenu, tako da zaista nije slagao! Nešto onih kojima domovi nisu obnovljeni ponudio zasluženu nagradu za strpljenje- kuće će čak imati i grejanje, a bogami i vrata između soba kad budu završene, dok će onima koji baš budu čekali biti darivana i saksija muškatli! Nije čovek kriv zbog manjih kašnjenja- ispostavilo se da su kuće zidane od čvrstog materijala, a ne „lego- kockica“ i kartonske ambalaže kako se isprva činilo, pa su u međuvremenu morali da budu angažovani pravi majstori umesto darovite dece osnovnih škola…

Da Vas podsetimo:  Nema nepravilnosti, ali zašto građani i dalje udišu otrove?
kori
Kori Udovički

Kori Udovički: jednim od najsjajnijih motivacionih govora nahranila milione gladnih, uverivši ih da je pun stomak samo stanje svesti, baš kao i prazan novčanik! Lepo je žena objasnila da je sve stvar volje: „Meditirajte, postanite alkoholičar, umrite…učinite nešto što će vam odvratiti pažnju od trivijalnih problema i fokusirajte se na ono važno- zdravlje, bre! Ko nema zdravlja džaba mu sve: i novci za lekove, hranu, rate, školovanje, kanapče… Da, umalo da zaboravim jednu od najvažnijih stvari- ni slučajno ne sedite na hladnom betonu! Verujte, to je strašnije od nemaštine, jer nije problem zaraditi pristojnu platu, ali kako zagrejati beton pre sedanja, majku mu“?.

Nebojša Stefanović: čovek zahvaljujući kojem spavamo mirno, dok on bdi nad Srbijom i premijerom. Nad njih doslovno, pazeći da se ne otkrije u snu, uzme na krilo ako ga probude loši snovi, aplaudira dok ne zaspe, uhapsi decu koja bacaju petarde obznanjujući da je to još jedan pokušaj destabilizacije države i buđenja premijera, zabrani Deda Mrazu da se pored živog Vučića njemu raduju mališani, drži četkicu za zube jednom rukom a drugom pomera glavu premijeru levo – desno dok pere zube…

dragica-300x172
Dragica Nikolić

Dragica Nikolić: žena je na svoja pleća i račun svog humanitarnog fonda preuzela kompletnu brigu o osobi zaostaloj u Kremanskom proročanstvu- Tomislavu Nikoliću, koji je zahvaljujući njenom angažovanju počeo da pokazuje izvesni napredak u ponašanju, tako da ga polako, eksperimentalno, puštaju među strane državnike i na javne skupove, uz obavezu da se svakih pola sata javlja Tarabićima i Dragici, koja je, inače, zbog opravdane bojazni od atentata na sebe mobilisala jug Srbije da „dobrovoljno“ da po tri litre krvi, što nema previše veze sa ovom pričom, ali davaoce krvi svakako kandiduje za najplemenitiji i najgluplji podvig godine.

Da Vas podsetimo:  Ako naprednjacima ovo prođe, skupljaćemo kišnicu i piti vodu iz oluka! – Dragoljub Bakić

Mihailo Medenica

Dva u jedan

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime