Najveći, najpodmukliji i najzverskiji zločini u istoriji čovečanstva u ratu u kome niko nije pobedio ni izgubio

0
1406
Foto: pixabay.com

Nikada nećemo zaboraviti zlo koje su nam za 78 dana divljanja naneli lažni prijatelji koji ne miruju, i dalje nas ubijaju, komadaju nam državu, osiromašuju, pljačkaju, zadužuju i raznim boleštinama iscrpljuju.

1.200 aviona (850 borbenih) sa 26.289 avio-poleta i lansiranih oko 1.300 krstarećih raketa, 37.000 zabranjenih „kasetnih bombi“ podmuklih ubica, 2.900 velikih bombi i 417.000 drugih projektila je sejalo smrt i otrove u 2.300 udara na 995 objekata na teritoriji SRJ, koristeći najsavremenija borbena sredstva, prvenstveno vođene projektile velike razorne moći sa oko 21.700 tona najrazornijeg eksploziva. To što zlotvori, nacifašisti savremenog doba nisu uspeli sa višegodišnjim genocidnim sankcijama uvedenim na bazi laži i prevare Izetbegovića i Klintona, opet na bazi bestijalnih laži i prevare Vokera i Šarpinga i zverske pohlepe su želeli da dovrše sejanjem smrti, onako hrabro, junački sa i 20km visine. Da je genocidna i zločinačka politika bila u pitanju govore podaci da je sila koja je krenula na SRJ bila ekonomski veća 700 puta, pa im je neshvatljivo da nisu uspeli da slome jedan slobodarski narod, što su uspeli tek u trećem pokušaju iznutra, za šaku dolara, uz pomoć domaćih plaćenika, pučista, oceubica i braće, neprijatelja sopstvene države, janičara.

Da li se zemlje koje su nas neposredno napale ponose svojim „junaštvom“, da su bile 230 puta veće od Srbije, sa 68 puta brojnijim stanovništvom i 520 puta bogatije, sa višestruko većim nacionalnim dohotkom, odnosom snaga koga nije bilo u svim ratovima u poslednjih skoro 25 vekova, kakav savremena era ne pamti? Da li nam i dalje čine zlo iz razloga besa da nisu slobodoljubivi narod bacili na kolena i da su propagandom od koje i Gebels u grobu crveni pokušavali svoje zločine i zverstva da pripišu žrtvama i operu sebe i svoje prljave izvršioce? Ne mogu da prežale da stvarno nisu ubili bar 10.000 srpskih vojnika, čime su se lažno hvalili, već da je broj ubijenih: 552 vojnika i 138 policajaca. Od broja 552 NATO zločinci su ubili 250 a ostali su poginuli u dejstvima saUČK.

Da Vas podsetimo:  Ide Mile Lajkovačkom prugom

Klark se hvalio da je uništio 93 tenka i 153 oklopna transportera, da je izbacio iz stroja više oklopnih jedinica. Grohotom se smejao na srpske tvrdnje da je na KiM izgubljeno svega 13 tenkova i 6 oklopnih transportera, divljački se zbog „lažne propagande“/istine osvetio RTS-u, ali, kada je rat završen, na osnovu potpisanog Vojnotehničkog sporazuma u Kumanovu i R1244 SB UN, izvlačenje srpske vojske sa KiM u skoro paradnim kolonama, kada su izbrojali 229 tenkova i preko 300 oklopnih transportera, a na celom KiM našli uništenih samo 26 tenkova i artiljerijskih oruđa, bili su šokirani a onda pobesneli i odlučili da im teroristi postanu braća i da im naprave državu u srcu Srbije. Na tom putu su ubijali male Milice, rušili škole, vrtiće, dečije i druge bolnice,stambena naselja, mostove, fabrike, energetska i vodovodna postrojenja, rečju, kažnjavali su narod jer je ponosan i ima ponosnu, slobodarsku i neuništivu vojsku, osim u miru. Posle puča su je sveli na ono što sada jeste.

Ko može i sme da zaboravi sve te zločine i 1.002 stradala vojnika i policajaca, sa onima koji su kasnije umrli usled teških ranjavanja i osakaćivanja, 3.000 civila, od kojih 89 dece, ranjenih 12.500 ljudi, a najveći pojedinačni zločin je bombardovanje albanske izbegličke kolone, u kojem je stradalo 87 osoba.

Tzv. NVO, plaćene od dželata nad Srbijom podlo lažu da je bilo 5 puta manje žrtava, tek „slučajno“ kao kolateralne štete, kako bi ublažile njihovu krivicu i sve ubijene ponizili i u smrti.

Ko može i sme da zaboravi i olako pređe preko na tone OU, plutonijuma i drugog otrova, koji se i dalje seje iz aviona, za masovna i dugogodišnja ubijanja i već oko 2 miliona mrtvih i obolelih na KiM i u ostatku Srbije od kancera i drugih boleština izazvanih istim?

Da Vas podsetimo:  Av, av ... Pazi ujeda! ili Dopisivanje Orvelove životinjske farme

15 tona OU je upotrebljeno u Srbiji, CG i BiH, gde je u ispaljenim nuklearnim projektilima bilo blizu 6 tona uranijuma 235, dovoljno za 170 nuklearnih bombi poput bačene na Hirošimu koja je imala 35 kg uranijuma 235.

Ko može i sme da zaboravi više hiljada kidnapovanih i ubijenih da bi bili pretvoreni u rezervne ljudske organe za finansijere zločina sa Zapada nad Srbijom?
Za zločince, nacifašiste, rat i ubijanja drugih je biznis, utrošili su za ubijanje Srbije zvanično 43 milijarde $, nezvanično 70, sve to naplatili od saveznika, a sa time Srbiji naneli direktne štete 3 puta veće, ali lažu nacifašistički zločinci, poput onih iz Londona, da je jedna milijarda, iz razloga da ako budu osuđeni za zločine malo plate, dok plaćenici-pučisti, isporučioci svih koji su nadmudrili NATO i izdejstvovali R1244 tvrde 30 milijardi, pazite, za oštećenih 25.000 stambenih objekata, onesposobljenih 470km puteva i 595km pruga, uništeno 50% srpske privrede, uništena izvorišta vode i oranice,..Sada rušitelji traže da im mi to za njihova NATO šetkanja izgradimo do Prištine, te napravimo međunarodnu infrastrukturu njihovim izvršiteljima i isporučiocima ljudskih organa Srba.
Oštećeno je i 14 aerodroma, 19 bolnica, 20 domova zdravlja, 18 dečjih vrtića, 69 škola, 176 spomenika kulture i 44 mosta, 38 mostova je srušeno.

Uništena je 1/3 elektroenergetskog kapaciteta Srbije, bombardovane su rafinerije u Pančevu i Novom Sadu, a snage NATO-a su prvi put upotrebile i grafitne bombe za onesposobljavanje elektroenergetskog sistema.

Stvarno je 120 milijardi evra, a naknadno, posredno i neposredno, 1.000 puta veće.
150.000 milijardi evra zlotvorima vredi KiM samo kao najveća laboratorija na živim ljudima za ispitivanje svega za masovna ubijanja i rezervne ljudske organe.
Ako će zbog posledica kancera i drugih boleština oboleti i umreti „samo“ 5 miliona ljudi to je 500.000 milijardi evra.

Da Vas podsetimo:  Jezivo...

Sudovi su u SAD osudili farmaceutsku kuću na 8 milijardi $ jer je muškarac zbog lošeg leka dobio ženske grudi, a oni iz Nemačke drugom koji je dobio kancer za koji je kriv Bajer-Monsanto, dosudili 78 miliona evra, pa ako uzmemo po osobi samo 100 miliona evra to je 500.000 milijardi evra.

Još 200.000 milijardi evra vrede enormna kosmetska bogatstva za koja ni SFRJ nije znala, od rude bez koje nema leta u kosmos i balističkih raketa do nafte i najvećih resursa ispod svega pitke vode, koja je vrednija od zlata, do onoga za šta se već zna i čija se vrednost takođe prikazuje kao 100 puta manja.

Svetinje i ono što za Srbiju znači KiM je neprocenjivo.

Da li ćemo posle svega „kompromisno“ kapitulirati, razgraničiti se sa samim sobom i uvesti državu u nove podele, komadanja, rasprodaje prirodnih resursa i promene njene demografske slike, što vodi direktno u ropstvo i nestajanje, te se odreći najsvetijeg, najduhovnijeg i najbogatijeg dela Srbije?

U ime istorije, prošlosti, predaka, sadašnjih i nadasve budućih generacija to se nesme ni po koju cenu uraditi.

Pukovnik u penziji

Aleksandar Mihailović
Izvor: vaseljenske.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime