Najveći problem u Srbiji su Dveri i Toma. Vučić je…?

0
964

Vojislav-Seselj-3-TV-Pink-printskrinAko SRS ima problem sa tim što su Dveri pozvane, a SRS nije pozvana na Kongres Jedinstvene Rusije – to onda tako treba i reći, a ne koristiti se prljavim političkim metodama diskvalifikacije političke konkurencije pod patronatom režima.

Opšte je poznato da već treću godinu ni jedan predstavnik Dveri ne može da gostuje na režimskom TV PINK1, niti je do sada gostovao u najgledanijim emisijama poput „Jutarnjeg programaˮ ili „Teškoj rečiˮ. Više je nego jasno da je TV PINK već duže vreme deo izbornog štaba i informativne službe SNS.

U ovim najgledanijim emisijama na TV PINK gostuju samo oni koje je odobrio lično Aleksandar Vučić. Razume se onda zašto tu ne mogu da gostuju predstavnici Dveri. Zanimljivo je, međutim, da tu redovno gostuje Vojislav Šešelj

Kada Vojislav Šešelj dođe na TV PINK – u pitanju je veoma precizan dogovor između kumova – on može da priča o svemu sem o Aleksandru Vučiću i vlasti SNS. Tako je bilo i danas u Jutarnjem programu 1.jula: umesto da pomene jednu jedinu ozbiljnu temu u vezi sa aktuelnom vlašću, Vojislav Šešelj je svoje gostovanje posvetio kritici Dveri i DSS.

Da su Dveri i DSS na vlasti ili da predstavljaju najveći problem sa kojim se naše društvo i država trenutno suočavaju – to bi imalo smisla, ali s obzirom da je na vlasti SNS i da je ta vlast upala u niz kriminalnih i drugih afera veoma iznenađuje Šešeljevo ćutanje. Prosto je neverovatno da toliko dobro informisani Vojislav Šešelj ne zna ništa o sumnjivim poslovima Vučićevog najbližeg okruženja. Ali, zato zna sve o poslovima porodice Nikolić.

Sve ukazuje da je i ovo deo dogovora između SNS i SRS: dozvoljeno je napadati Tomislava Nikolića i njegovu porodicu od strane SRS, ali o Aleksandru Vučiću i svim aferama vezanim za SNS i njegovo najbliže okruženje se ne sme govoriti.

Da Vas podsetimo:  SNS botovi dobili naređenje da se predstavljaju kao opozicionari i da budu ogavni, bezobrazni i neuračunjivi

Posebno je zanimljivo da SRS nije pozvana na Kongres vladajuće Jedinstvene Rusije u Moskvu. Vlast Rusije ima poverenje u Dveri i DSS i zato smo ponovo potpisali novu deklaraciju sa Jedinstvenom Rusijom o strateškoj saradnji.

Prvi je potpisan pre nedavnih vanrednih izbora, a drugi evo već posle nekoliko meseci. Dovoditi Dveri u vezu sa „obojenim revolucijama i patkicamaˮ i zapadnim ambasadama – kao što je to jutros radio Vojislav Šešelj na TV PINK – ne samo da je neistinito i smešno, već je i neozbiljno, jer Jedinstvena Rusija sigurno ne bi sklapala strateški sporazum sa Dverima da sumnja u naše političke namere.

Ako SRS ima problem sa tim što su Dveri pozvane, a SRS nije pozvana na Kongres Jedinstvene Rusije – to onda tako treba i reći, a ne koristiti se prljavim političkim metodama diskvalifikacije političke konkurencije, pod patronatom režima.

Dveri su sprovele i Vidovdansku humanitarnu akciju za porodicu Novicu Spasića, junaka sa Košara, darujući mu kompletnu stolariju za kuću. Istu porodicu sa sedmoro dece posetio je Šešelj, ali u predizbornoj kampanji, kada je obećao stolariju i nameštaj u toku maja.

Prošli su i izbori, a počeo je i juli mesec. Stolariju su dopremile i ugradile Dveri van kampanje, a od radikala ni traga ni glasa.

Kakva je to opozicija i kakvu korist Srbija može imati od takve opozicije kao što je SRS? Mnogo je poštenije da SRS uđe otvoreno u vlast, preuzme odgovornost za vršenje vlasti zajedno sa SNS i potom snosi posledice ako ta vlast radi dobro ili loše. Ovako se SRS pretvorila u običnog slugu i potrčkala vladajućeg režima SNS.

Dveri

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime