Najveći uvezeni živi evropski fašista!

2
1093

Skot krši i pljuje Povelju OUN, R -1244, Helsinški dogovor, sva načela OEBS-a, Banditerovu komisiju, suverenu državu Srbiju… “ Nasilje, bilo da je ono pravno ili fizičko, je institucionalizovano oruđe u vođenju spoljne ili unutrašnje politike kod fašizma“ – uči se na svim svetskim univerzitetima

Ambasador SAD Kajl Skot je izjavio, 15. oktobra u Beogradu , da “ kosovska vlada nije takozvana već Vlada Kosova, koje je nezavisna i suverena zemlje, sa svojim izabranim predstavnicima „.

Skot je tako odgovorio u Vladi Srbije na pitanje novinara koliko ima nade za mir kada se stalno vrši pritisak na Srbiju za razgovore sa „tzv. vladom Kosova u kojoj sedi pola ljudi koji imaju kriminalne dosijee ili su pred sudskim gonjenjem“. Ovim izgovorom Skot je potvrdio činjenično da je u ovom trenutku najveći uvezeni živi evropski fašista! Čovek koji je protiv civiulizacije, čovečanstva, demokratije, čovek koji gazi, pljuje, krši… međunarodne sporazume, ustave suverenih zemalja, odredbe OEBS- a, načela OUN, R – 1244, Banditerovu komisiju…..

Neka odgovori dokazani uvezeni, br. 1, evropski fašista Kajl Skot, zašto ne poštuje Helsinški dogovor, Helsinška deklaracija ili kako ga još zovu Završni akt iz Helsinkija, koji je diplomantski sporazum, kog su 1. augusta 1975. u finskom Helsinkiju potpisali najviši predstavnici svih evropskih država (osim Albanije, koja ga je ratificirala tek u septembru 1991), te uz njih i predstavnici Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.

Helsinškim dogovorom je priznata nepovredivost granica nakon Drugog svjetskog rata u Evropi, a 35 država potpisnica se obavezalo da će poštovati ljudska prava i temeljne slobode te da će surađivati na ekonomskim, naučnim, humanitarnom i drugim područjima.

Skotu odgovori zašto pljuješ Helsinški dogovor ? Kršenje ovog dogovora je fašizam lično od tebe !

Da Vas podsetimo:  Samo 15 odsto građana Srbije veruje sudstvu

Skotu, Povelja UN zabranjuje „pretnju ili upotrebu sile protiv teritorijalnog integriteta ili političke nezavisnosti bilo koje države“.

SB OUN je doneo R -1244 , po kojoj je Kosovo i Metohija pod suverenitetom Srbije. Vi to hitlerovski, fašistttički pljujete i gazite ! Ne poštujete najvišu pravnu organizaciju u svetu.

Vi ovde Skotu ne poštujute suverenu državu Srbiju, koju ste bombardovali, kršenjem Povelje OUN SB, već na njenoj teritoriji formirate takozvanu državu Kosovo i ubacujete iliegalno takozvane ambasadore!

Nijedno načelo OEBS- a , koja su zasnovana na Dekalogu Helsinškog sporazuma, Skotu vi ne poštujete već gazite, pljujete i kršite.

Kajl Skotu, Srbija je u članstvo OUN primljena, 1. novembra 2000. godine, kao posebna država u AVNOJ – evskim granicama i to po američkoj preporuci. Čak je Stejt depertment zvanično zahtevao od Srbije da ona u svom pismenom zahtevu za prijem u OUN naglasi da Ujedinjenim nacijama pristupa u AVNOJ- evskim granicama, po preporucii Banditerove komisije.

Badinterova komisija je 1991. godine postavila kao osnov za osamostaljenje jugoslovenskih republika , princim avnojevskih unutrašnjih granica.

Kajl Skotu na svim svetski univerzitetima se uči, a tako je i na Harvardu, Kolumbija Univerzitetu…. da je nasilje, bilo da je ono pravno ili fizičko, institucionalizovano oruđe u vođenju spoljne i unutrašnje politike kod fašizma. Vi ste originalan primer tog fašizma u Srbiji i Evropi jer kršite i pljujete Povelju OUN, R -1244, Helsinški dogovor, sva načela OEBS-a, Banditerovu komisiju, suverenu državu Srbiju.

Odgovorite zašto ste toliki fašista, zašto pljujete i gazite jednu suverenu zemlju – Srbiju, zašto pljujete civilizaciju, čovečanstvo, demokratiju….

Odgovori Kajl Skotu, fašisto, hitlerovcu !

Piše : Zoran Vlašković

 

2 KOMENTARA

 1. POLTRON DO POLTRONA?

  Šta se može očekivati bolje od svetskog policajca broja 1, pa i o ponašanju s(S)kota? Izjavu ambasadora Skota je skotski rečeno omalovažio je svog domaćina izjavom i to u Vladi Srbije “Kosovo ‘nezavisna’ država“. Domaćini bi trebali da Kajla Skota proglase personom non grata, a ne iz straha to da urade, kriju se iza vođe izjavama Vulina, koju podržava hronopremijerka i Dačić: „Zaboravio da Srbija nije kolonija i da ne može da gazi njeno dostojanstvo. “Žao mi je što ambasador Skot svoju bahatost nije pokušao da pokaže na nekom dogadjaju sa predsednikom Vučićem, jer bi tada naglavačke leteo iz Vlade”. Da li Vučić vidi koji i kakvi su mu najbliži i odani saradnici. Niko i ništa, a vođu proglasili za strašilo!? Ali bar je Srbija mogla da vidi ko se bori za Srbiju, a ko misli samo na svoja donja leđa.

 2. Sve ima svoje lice i naličje.

  Na KiM se pod okriljem UN (UMNIK) organizuju izbori već 17 godina.
  Država Srbija se nikada nije protivila „demokratskoj“ volji građana KiM, čak je i pozivala Srbe na KiM da izađu na izbore u što većem broju.
  Koliko se sećam, samo je Boris Tadić jednom dok je bio predsednik Srbije, pozvao Srbe na KiM da ne izlaze na izbore za Skupštinu lažne države Kosovo…

  Sada bi neko hteo da poništi „plodove“ demokratije i da ceo svet ubedi, da su izbori nebitni, a da je bitna samo Rezolucija SB 1244.
  „Demokratija“ nas uči da mora da se poštuje volja većine, a volja većina na KiM je da ovaj deo Srbije bude nezavisna država. Manjina koja je godinama disciplinovano izlazila na izbore na KiM je dala legitimitet demokratskoj volji većine.

  Dolazi vreme za „naplatu“ svih nedoslednosti i lutanja u vođenju zvanične politike Srbije prema KiM od 2000. godine do danas.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime