Napad na Srbiju treba da počne državnim udarom i rušenjem Dodika?!

0
901

Formiranje tzv. vojske tzv. Kosove, uz prećutnu saglasnost onih koji su dužni da po Rezoluciji 1244 momentalno i trenutno pohapse sve pripadnike te tzv. vojske i razoružaju je za sva vremena, je potez koji jasno ukazuje na ubrzavanje privođenja kraju operacije koja je počela 1999. godine (namerno zbog 3 okrenute šestice, jer, ne treba zaboraviti da svi oni pridaju veliki značaj tim simbolima nečastivog) i koja bi trebala da se završi do 2019. godine, tačno 20 godina kasnije. Ne treba zaboraviti da je bombardovanje Srpske i Srbije počelo zbog “prostesta” naroda koji se “spontano okupio”, a kojeg su predvodili ljudi koji su imali dobro popunjene džepove baš onim istim, štampanim dolarima, sa posebnim serijskim brojevima, kako bi se uništili odmah ako bi se nekim slučajem pojavili na tlu SAD.

Državni udar urađen je savršeno i ekipa, koja je dobila zadatak da ponizi jedan hrabar narod, čija je vojska izgubila manje od 3% svojih borbenih oružja i oruđa, koja je neporažena napustila Kosovo i Metohiju uz jasno vidljiv bes i nevericu NATO oficira koji su nemoćno gledali kako se izvlači naoružanje i vojska.

Dovedena je svoja ekipa, na čelu sa dr Koštunicom i u senci sa dr Đinđićem (ovaj drugi je doktorirao u Nemačkoj, a javna je tajna da kada se doktorat u Nemačkoj brani i odbrani, dobijaju se dve diplome: javna o odbranjenoj doktorskoj disertaciji i tajna, članstvo u BND!?) imala je zadatak da u najkraćem mogućem roku počne sa uništavanjem SCG i hitnom odvajanju Crne Gore od Srbije uz pripremu za dodatno rasturanje Srbije počevši od Kosova i Metohije, sa nastavkom na Rašku oblast, Vranjansku – Preševo, Medveđu i Bujanovac, sa primirenim iskusnim „službenikom“ Nenadom Čankom za odvajanje Vojvodine.

Da Vas podsetimo:  „Ulice Beograda, Novog Sada, Prijepolja i Kraljeva biće pune krvi“

Ipak, kako to ne može baš tako lako da se izvede i očigledno da se uradi, onda je u tajnom planu 1, odlučeno da se prvo treba “osvetiti” Miloradu Dodiku, kome je zapad pomogao da dođe na čelo Republike Srpske, a koji nije hteo njihovu kontrolu, već je dušom i telom stao uz svoj narod.

– Treba prvo odraditi destabilizaciju u Srpskoj, a onda i ovde kod nas u Srbiji, jer, niko ne bi sedeo skrštenih ruku i apsolutno sam siguran da bi rukovodstvo države (neki sasvim sam siguran i nevoljno) morali da pomognu gospodinu Dodiku, odnosno svom narodu preko Drine!- tvrde pouzdani obaveštajni izvori…- Čim bi se jedan deo našeg ljudstva poslao u Srpsku, istog momenta bi jedinice nekog tamo tzv. “ROSU” pojavile u Severnom delu Mitrovice i mi bi smo se razvukli na dve strane.Procena je, da bi odmah u Preševu i Bujanovcu (u Medveđi sigurno ne bi) došlo bi do “koškanja” puškaranja itd.
Vehabije u Novom Pazaru morale bi po zadatku i naređenju odmah da se uključe, a vehabije, stacionirane u Federaciji, sigurno bi krenule u likvidacije uticajnih pojedinaca i time dodatno unele nemir u raspaljeni deo Balkana…

Očekivanje da Rusija pomogne ne bi trebalo previše računati i previše se oslanjati na to, jer, ne treba zaboraviti, da se predviđa sukob između Ukranije (u stvari prikrivenog NATO uz njih) i Rusije! Autori nove krvave drame na Balkanu upravo na to i računaju, na nespremnost Rusije i Putina da se u isto vreme vojno angažuje na dve strane sveta! Rusija bi morala svoju vojsku da angažuje na sopstvenom, kućnom pragu.
Ono što lično brine milione Srba, je činjenica da oko predsednika Vučića okopili i oni koji su na platnom spisku onih koji ne misle dobro Srbiji i čiji je zadatak da privodu kraju započet projekat iz 1999. godine.

Da Vas podsetimo:  "Maltretiraju radnike, teraju ih da pređu na MTS"

Podsećanja radi, čak je i onaj što se potpisivao kao Tito (ma ko stvarno bio), svim stipendistima Fulbrajtove fondacije, a koji su bili oficiri u JNA zabranio napredovanje više od čina potpukovnika! A, već početkom sedamdesetih godina prošloga veka naši oficiri su počeli da odlaze na zapad, kao na neka usavršavanja, a u stvari su to bila regrutovanja za kasnija prikrivena delovanja protiv sopstvene zemlje…

Dakle, ne treba biti vidovit da bi se predvideli neki budući potezi. Treba samo analizirati istorijska događanja i uporediti ih sa sadašnjima i ostati, blago je reći, zapanjen, gotovo identičnim sledom događaja.

Izvor: embargo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime