Incident u Inđiji: Napadnut brat Gorana Ješića

0
859

Novinar Vladimir Ješić napadnut je danas na ulici u Inđiji, a kako on ocenjuje razlog napada je to što je brat bivšeg gradonačelnika Inđije Gorana Ješića.

indjija-563x353“Hodao sam ulicom u blizini zgrade u kojoj stanuje moj brat, kada je na mene iznenada i bez ikakvog povoda nasrnuo krupan čovek u crnoj jakni. Udario me je, gurnuo na ogradu i pretio mi je smrću”, rekao je Vladimir Ješić. Nakon toga napadač je pobegao u jednom sivom automobilu, navodi Ješić i dodaje da je policija veoma brzo reagovala i da je pronašla automobil.

Ustanovljeno je da je napadač izašao iz vozila koje je od jedne rent-a-kar agencije iznajmio predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Gak, rekao je za „Autonomiju“ izvor iz policije.

“Ne možete da verujete kakva je psihoza napravljena u Inđiji. Tu su crni džipovi, tu su sumnjive osobe koje nikada niko ranije nije video u Inđiji, građani su uplašeni”, rekao je Ješić i dodao da se situacija smirila nakon intervencije policije.

DS je ranije optužio SNS da pokušava na silu, kroz ucene i pretnje odbornicima DS-a, da preuzme vlast u Inđiji, a SNS je te optužbe odbacio.

Opozicionar.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime