Naprednjaci mu nikada nisu oprostili „Dno dna“: Pljuju mrtvog Đoleta na društvenim mrežama

0
493

U petak je Srbiju potresla veoma tužna vest, otišao je naš voljeni Đole. I dok velika većina Srba tuguje za njim, ima i onih malobrojnih koji su likovali i koji su baš kao u onoj Đoletovoj pesmi „Dno dna“, pali na samo dno i krenuli da pljuju i vređaju mrtvog Đoleta.

Naprednjaci mu nikada nisu oprostili to što je snimo „Dno dna“ pa mu ni sada u smrti ne daju mira. Znaju smradikali da će posle Đoletove smrti „Dno dna“ odjekivati mnogo jače nego dok je Đole bio živ i zbog toga se i plaše.

U facebook grupama bliskim narepdnjačkom režimu, napredni botovi i sendvičari su juče tokom popodneva i večeri delili kratki „SPIN VIDEO“ na kome je pisalo vređa Srbe.

Video je nastao u Zagrebu kada je Đole tamo držao koncert. Svi dobro znaju da Đole na svojim koncertima voli da pravi skečeve i šale. Đole je tada rekao: Ja inače pevam na svom maternjem hrvatskom jeziku, ali postoji jedan problem, ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, takozvani srpski. 

Upravo ovu Đoletovu šalu naprednjaci sada koriste kao spin da bi oljagali mrtvog Đoleta, koji je inače bio veći Srbin nego što će oni ikada biti, a evo o čemu se radi i zašto je Đole tada napravio takav skeč.

Đole je rekao da peva na svom maternjem hrvatskom jeziku jer je njegova majka poerklom polu mađarica, polu hrvatica. Zar ima nečeg lošeg što voli svoju majku, zar treba da se stidi svoje majke zato što je jednim delom hrvatica, naravno da ne.

Svakom normalnom čoveku je više nego jasno, da je ovaj video koji se deli napravljen iz zle namere i da stiže iz režimske kuhinje, jer je Đole uvek bio na drugoj strani, na strani naroda, slobode i demokratije, a nikada uz režim i diktaturu.

Da Vas podsetimo:  Trideset eura koje država nudi građanima nije nikakva pomoć već ponižavanje građana

Pravio je Đole skečeve i pesme i na račun Hrvatske, pa je tako napisao pesmu u kojoj tekst ide ovako : „Da mi je još jedared proći Ilicom, pa da bećarac našvrljam ćirilicom“ Da li su ovaj Đoletov skeč hrvati shvatili kao vređanje hrvata, naravno da nisu, još su mu odali počast tako što su u sred Zagreba palili sveće za Đoleta, a na papiru su ćirilicom ispisali „Bećarac“.

Sprečio otcepljenje Kosova:

Koliko je veliki Srbin bio Đole, govori i jučerašnji napad albanskog političara Petrit Selimia, koji je za Đoletovu pesmu „Ne lomite mi bagrenje“ rekao, da je ona deo antialbanske propagande i da je osamdesetih doprinela poništavanju autonomije Kosova.

Sa istim tim šiptarima koji napadju Đoleta naprednjaci danas pregovaraju o statusu Kosova, pa se pitam ko je veći Srbin, da li naš Đole ili ovi koji ga danas lažno i sramno napadaju.

Izvor: Srbnovine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime