25.5 C
Belgrade
četvrtak, 16. septembra 2021.
Naslovna Izdvajamo Naprednjaci ponovo zloupotrebljavaju maloletnu decu u političkim spotovima REM ĆUTI

Naprednjaci ponovo zloupotrebljavaju maloletnu decu u političkim spotovima REM ĆUTI

0
518
Foto: printscreen

Televizija Pink i još nekoliko režimskih medija su jutros, u nekoliko navrata emitovali skandalozni politički spot Srpske Napredne Stranke, u kojem su u političke svrhe i za račun ove partije zloupotrebljena maloletna deca.

SNS je i ranije zloupotrebljavala decu u političke svrhe. Podsećamo Vas na njihov predizborni spot koji je zbog pritiska i pobune javnog mnjenja zabranjen.

Ipak, sada je situacija u REM-u daleko drugačija, Slobodan Cvejić je pre nekoliko dana podneo ostavku na mesto člana saveta REM-a, a sada je tamo glavna Olivera Zekić koja se u svim javnim nastupima otvoreno stavlja na stranu SNS-a i Aleksandra Vučića.

Sada je malo verovatno, da će i ovog puta doći do zabrane ovog skandaloznog političkog spota, u kome se zloupotrebljavaju deca od strane vladajuće stranke.

Sem što se u ovom spornom političkom spotu koriste i zloupotrebljavaju maloletna deca u političke svrhe, u spotu se građanima prikazuje lažno stanje u zemlji, tako što se u spotu Srbija prikazuje kao najjača i ekonomski najmoćnija zemlja u evropi, a zasluge za to se pripisuju, kome durgom nego Aleksandru Vučiću.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime