Naprednjaci žedni krvi, gladni vlasti biju i tuđe i svoje

0
1013

Učestale svađe i fizički obračuni između funkcionera Srpske napredne stranke nagoveštavaju da je ta stranka u ozbiljnom problemu, ali i država Srbija. Kako će predsednik SNS-a i premijer Srbije uvesti red u Srbiju kada ne ume da uvede red u svoju stranku?

8xxOg7r

Opšte je poznato da je Srbija zemlja apsurda. Tako, na primer, imamo premijera koji govori kako će da zavede red u Srbiju, dok u njegovoj stranci vlada potpuni haos. Pitamo se, kako Vučić planira da uredi Srbiju kada nije u stanju da zavede red u svoju stranku?

Malo malo, pa čujemo da se članovi Srpske napredne stranke međusobno svađaju, tuku, psuju i vređaju zbog vlasti ili položaja u stranci. Očito da recikliranim radikalima žednim krvi nije dovoljno što fizički napadaju i prebijaju političke protivnike, pa ponekad opletu i po svojima.

Šta očekivati od recikliranih radikala? Izašli su oni iz Srpske radikalne stranke, ali nisu uspeli da se otarase Šešelja i radikalskih nagona.

Žele krv po svaku cenu!

Nedavno je u Nišu izbila tuča u dvorištu crkve između članova SNS zbog izbor za mesni odbor u Donjem Matejevcu. Tada je poverenik raspuštenog niškog odbora SNS, Milan Stanojković, dobio udarac nogom u cevanicu.

Intervenisala je i policija.

Sličan epilog višemesečnih sukoba naprednjaka dogodio se i u Vlasotincu. Inače, to je opština u kojoj je vlast za dve godine promenjena čak sedam puta.

Tamo se takođe dogodila tuča naprednjaka, uz intervenciju policije. Raskol su napravile struje starih članova i novokomponovanih naprednjaka.

Žestoko je bilo i u Vršcu kada je podela unutar stranke izazvala haos ispred prostorija SNS-a, gde je stotinak članova tražilo od Vučića da smeni lokalno rukovodstvo transparentima s natpisom “Predsedniče, pomozite, ovi naši uništiše SNS u Vršcu”.

YPbT0Dd

Puštaju krv zbog mesnih zajednica!

Naprednjaci puštaju krvi i zbog običnih lokalnih izbora. Prisetimo se lokalnih izbora u Mionici krajem prošle godine kada je pretučen član Demokratske stranke, Milan Gavrilović.

Da Vas podsetimo:  Vučić priznao ono na šta Vojni sindikat Srbije upozorava godinama

aIzJdc2

On je tada rekao da nije prepoznao napadače, objašnjavajući da se radi o ćelavim muškarcima opasnog izgleda “koji sigurno nisu Mioničani”.

Na nedavnim izborima za savet mesne zajednice Majur u blizini Šapca jedan momak poprskan je biber sprejom, a lakše povrede zadobila je i njegova stranačak prijateljica.

KMOZaZx

Podrinske Šabac

Posle poraza SNS na izborima u Velikoj Plani, povređeno je nekoliko aktivista DS-a i DSS-a. Batinaši su napadali štanglama, palicama i suzavcem, a demoliran je jedan kafić i nekoliko obližnjih automobila.

OnfIOR4

Kako od ovakvih ljudi očekivati da uvedu rad u državu? Ako vas služi pamćenje, znate da radikali nikada nisu bili sposobni da uvedu red, već samo haos. Kako budu uredili svoju stranku, tako će urediti i državi – na krvavima temeljima.

U Srbiji je zavladala užasna atmosfera u kojoj cveta nasilje, kriminal, ubistva, mržnja i haos. Aleksandar Vučić nikada neće uvesti red u Srbiju, čak i da hoće, on to jednostavno ne ume. 

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime