Naprednjački parazitizam: Dragi Igore, zaposli mi ženu!

0
2087
Igor Mirović/ Foto: printskrin youtube

Srpska napredna stranka nije izmislila udomljavanje stranačkih kadrova u državne institucije, ali ona je taj parazitski sistem razvila do krajnjih granica. Na najviše funkcije postavljeni su ljudi s falsifikovanim diplomama i plagiranim doktoratima, opštinsku vlast vode automehaničari i limari, a radna mesta su dobili i primitivci kojima je jedina referenca to što su lepili naprednjačke plakate, delili upaljače i aplaudirali na mitinzima.

Mnogo je dokaza naprednjačkih nezakonitih radnji. Brojni sendvičari prošlog leta su, uz morske selfije, izjavljivali zahvalnost stranci i vođi, koji su im omogućili da dobiju vaučere za putovanja i odmor. Ima i onih koji se javno hvale kako su se zaposlili u nekom od ministarstava, jači su od zakona i uredbi, kojima je to zabranjeno. Međutim, Srbija je suviše mala za sve pohlepne parazite, željne svog dela plena.

Zahvaljujući jednom od mnogih nezadovoljnih naprednjaka, koji sve češće dolaze u redakciju Magazina Tabloid i donose dokaze nezakonitih aktivnosti svojih šefova, otkriveno je kako oni u praksi vrše stranačko zapošljavanje.

Foto: predragpopovic.wordpress.com

– Dragi Igore, izvini što ti se ovako obraćam, ali, sticajem okolnosti, nikako da se na kratko, kao pre, nađemo da popričamo. Moja supruga Aleksandra je član SNS-a od samog početka stranke (sećaš se, ti je učlanio). Nažalost, supruga je već više od osam godina bez stalnog zaposlenja. Pokušali smo „partijskim autoritetom“ da je zaposlimo. Naime, kada je SNS preuzeo vlast u Novom Sadu, gradski odbor PUPS-a je sa gradskim odborom SNS-a potpisao sporazum o saradnji. Između ostalog, dogovoreno je da se omogući zaposlenje supruzi Aleksandri iz „kvote“ PUPS-a iako je ona član SNS-a. Nažalost, do dan-danas supruga je i dalje bez posla, a sam znaš koliko je od dolaska na vlast SNS-a u Novom Sadu zaposleno lica (neću da komentarišem koliko je među njima „preletača“ i sa stažom od par meseci u odnosu na suprugu. Nadam se da me shvataš i izvini što ti se ovako direktno obraćam, ali prinuđen sam. Dostavljam ti CV supruge, koju si lično upoznao – napisao je Igoru Miroviću, predsedniku Vlade AP Vojvodina izvesni Radomir Čubranović, zvani Čubra.

Da Vas podsetimo:  Protest stranih radnika ispred sedišta Beograda na vodi

Tužni Čubra na najkonkretniji način optužio je Mirovića da krši zakon pod „partijskim autoritetom“, a u interesu parazitskih udruženja kakva su SNS i PUPS. Njegovo pismo je prosleđeno tužilaštvu, gde će ga neki naprednjački poltron baciti u kantu za đubre.

Predrag Popović
predragpopovic.wordpress.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime