Naprednjačkim poslanicima preči rođendan SNS nego razgovor s građanima

0
1150
Milisavljević, Jelenković, Bošković i u pozadini Ćirić

Na Trgu kralja Milana danas je petorica poslanika došlo da porazgovara sa građanima Niša oko aktuelnih problema u gradu i državi. Ovaj skup organizovala je organizacija „Proaktiv“, u stvrari sajt www.mojposlanik.rs koji prati rad narodnih tribuna u narodnoj skupštini.Na skupu su danas bili Milan Lapčević(DSS), Goran Ćirić(DS), Dušan Milisavljević(DS), Predrag Jelenković(SDPS(nekada DS i LDP)) i Miloš Bošković(Dosta je bilo). Narodni poslanici iz Srpske napredne stranke su se mejlom ili telefonom izvinili rekaovši da morqaju da idu na rođendan svoje partije u Beograd.

lapčević daje izjavu

Najveći problem je što narodni poslanici nekada glasaju direktno protiv svog grada, da li su u pitanju neka sredstva ili nešto drugo, oni moraju da glasaju, onako kako im stranka naložii. I tu se javlja najveći problem – saopštio nam je je dr Dušan Milosavljević.

Narodni poslanici iz Niša
Džoker menja svaku kartu (KLIK ZA UVEĆANJE)

U Proaktivu kažu da mnogi građani ne znaju za nadležnosti poslanika tako da je mnogo onih zahteva gde se traži zaposlenje zab sebe ili decu, što poslanici ne mogu da čine.

U ovoj organizaciji su pripremili i obične karte na kojima su slike narodnih poslanika, a uz svaki šil postoji i džoker tako da je “performans” menjanja poslanika izuzetno jednostavan.

M.S.

gradjanin.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime