Naprednjačko-šiptarska provokacija

0
982

2014-09-20_074618Umesto da svojim prisustvom na Kosovu i Metohiji zaštite suverenitet i teritorijalnu celovitost Srbije, pripadnici srbske policije su na otvaranju šiptarskog festivala pokušali da onemoguće srbske nacionaliste koji su te večeri došli da izraze svoje neslaganje sa ovim sramnim događajem. Naime, aktivisti Srbske Acije su u četvrtak, 18. septembra ispred Beogradske filharmonije razvili transparent sa natpisom „Kosovo je Srbija“. Pripadnici MUP-a su ih odmah legitimisali i fizički uklonili sa lica mesta, povredivši tako pravo na slobodu kretanja naših aktivista.

Uz zvaničnu podršku izdajničkog režima i svesrdnu pomoć plaćeničkih nevladinih organizacija, u Beogradu se ovih dana održava šiptarski festival pod nazivom Mirëdita, dobar dan. Kako sami organizatori kažu, ovaj festival nastoji da beogradskoj javnosti predstavi „kulturnu scenu Kosova“, uz želju da taj separatističko-provokatorski pir preraste u tradiciju. Naravno, radi se o pokušaju da se u svest srbskog čoveka usadi monstruozna teza kako je Kosovo sused Srbije a ne njena teritorija i zavetno mesto srbskog naroda.

Iako poluzatvorenog tipa i ne preterano reklamiran, festival je uznemirio duhove i naišao na osudu mnogih koji su se s pravom zapitali kako to da je država uopšte dozvolila da se jedan takav događaj odigra u srbskoj prestonici. Domaći prozapadni vlastodršci ne samo da su dozvolili, već su i nesebično pomogli održavanje ovog sramnog festivala. Uz veliki broj pripadnika MUP-a (čije je prisustvo primećeno i u širem centru glavnog grada), koji su obezbeđivali učesnike i posetioce festivala, briselske marionete iz vrha vlasti su organizatorima ustupili jednu državnu kulturnu ustanovu kakva je Beogradska filharmonija, u kojoj je ovaj provokatorski cirkus svečano otvoren.

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da je Vučićeva marionetska strahovlada nesposobna da učini bilo šta u interesu srbskog naroda i naše otadžbine. Dopuštajući održavanje ovakvih degutantnih predstava, Vučić i njegovi poslušnici su još jednom indirektno priznali samoproglašenu terorističku kvazi-državu Kosovo, pljunuvši pritom na sve srbske žrtve stradale na Kosovu i Metohiji tokom divljanja šiptarskih hordi od kraja prošloga veka do danas. Takođe, unizili su naše očeve, braću i sve časne Srbe koji su ratovali na prostoru Kosova i Metohije, a među kojima su, po sopstvenom priznanju, bili i neki od pripadnika MUP-a koji su obezbeđivali ovaj festival.

Da Vas podsetimo:  Radnici u Srbiji rade najviše u Evropi pokazuju zvanične statistike

kosovo-je-srbija-bg-sept-14

Umesto da svojim prisustvom na Kosovu i Metohiji zaštite suverenitet i teritorijalnu celovitost Srbije, pripadnici srbske policije su na otvaranju šiptarskog festivala pokušali da onemoguće srbske nacionaliste koji su te večeri došli da izraze svoje neslaganje sa ovim sramnim događajem. Naime, aktivisti Srbske Acije su u četvrtak, 18. septembra ispred Beogradske filharmonije razvili transparent sa natpisom „Kosovo je Srbija“. Pripadnici MUP-a su ih odmah legitimisali i fizički uklonili sa lica mesta, povredivši tako pravo na slobodu kretanja naših aktivista.

Još jednom poručujemo naprednjačkim izrodima i svim briselskim plaćenicima, da svojim postupcima i policijskom represijom nikako neće ugasiti naš revolucionarni duh i onemogućiti borbu za oslobođenje i ujedinjenje svih srbskih zemalja.

srb-akcija

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime