Narodni apel opoziciji

4
133

U moru svega i svačega u ovom društvu, razjedinjenosti i mnogih trojanaca, građani pokušavaju da nađu odgovor na pitanje, „Kako naći način za organizovanje i smislenu borbu, jedinstvo, a da to ne bude unapred izbušena priča, osuđena na propast, kapitulaciju i flertovanje sa ovim sistemom“?

U ovom decenijskom medijskom mraku, građani mnoge stvari otkriju kasno, za mnoge i ne znaju, a one im određuju i svakodnevicu i budućnost, ekonomsku, duhovnu, društvenu itd. A Vi se gospodo bavite posledicom uvek. Uzrok, inspirator, nalogodavac, generator ostaje u ovoj ili onoj formi.

Svako od vas ko neće ili nema hrabrosti da upre prstom u generatore i kolovođe, samo amortizuje, zamagljuje i kanališe stvari u pogrešnom pravcu, a za račun tih generatora i pravih organizatora, neka se povuče i prepusti organizaciju onom ko može i sme. Na kraju krajeva, uključite sve, uključite i građane, jer “parlamentarne” stranke koje su monopolizovale protest, a parlamentarnost dobile na Đilasovoj listi i Vučićevom nameštenim izborima nemaju veću podršku i pravo od istinskih vanparlamentarnih stranaka i pokreta, kao ni građana.

Građani vam poručuju, da masa bez ideje i okupljena na tri sata ne rešava ništa. Shvatite da je svaka takva borba u krajnjem uzaludna, jer nakon blokade, silom ili milom, Aleksandar Vucić nastavlja da radi i da na kraju sprovede zacrtano na ovaj ili onaj način!

Nakon iskustva koje su mnogi od nas prošli, apelujemo na vas, da poslušate građane i prestanete da usmeravate borbu protiv posledica, već na borbu protiv generatora i uzroka, uz svu pažnju na trojance i amortizere. Ne stranke, nego na osvedočene trojance koji su razorili opoziciju i sve proteste u poslednjoj deceniji.

Mi moramo da oslobodimo državu od njih, od uvozničkog, od izdajničkog, od lopovskog, od robovlasničkog, od bankarskog, partijskog i svih drugih lobija. Kad to budemo uradili i kad osvanemo u državi u kojoj ćemo mi sistemski preuzeti kontrolu, onda možemo da se prebrojavamo i merimo, nakon što smo našu svest i borbu materijalizovali u ono pravo.

Da Vas podsetimo:  Ravnopravnost i ostale magle

1. Sastanak sa ostatkom opozicije i građanima,

2. Beskomprpmisno distanciranje od trojanaca,

3. Jasan i realističan plan,

4. Promenu ruta (Skupština, Vlada, Predsedništvo, RTS),

5. Korigovanje zahteva.

Građani vam poručuju, da masa bez ideje i okupljena na tri sata ne rešava ništa. Shvatite da je svaka takva borba u krajnjem uzaludna, jer nakon blokade, silom ili milom, Aleksandar Vucić nastavlja da radi i da na kraju sprovede zacrtano na ovaj ili onaj način!

autor:Miloš Usković

4 KOMENTARA

 1. PUTIN JE SVETSKI HEROJ, A ŠTA DALJE? Pre nego što uhapse Putina, što će se desiti malo sutra, al za ku*ac, pre toga treba da uhapse Klintona i Blera. za učinjene zločine nad Srbijom. 79 dana su rušili Srbiju i ubijali nedužne građane. Za zločine učinjene nad Vijetnamom, Irakom, Avganistanom, Sirijom, Libijom treba uhapsiti glavne aktere tih zločina. Putin u odnosu na zločine SAD su nevidljivi, a nije ih ni učinio, izmišljaju ih najveći zločinci na kugli zemaljskoj, koji ne smeju biti na slobodi ni dve sekunde, u suprotnom jedite gov*a.

 2. PUTIN JE SVETSKI HEROJ, A ŠTA DALJE?

  Pre nego što uhapse Putina, što će se desiti malo sutra, al za ku*ac, pre toga treba da uhapse Klintona i Blera. za učinjene zločine nad Srbijom. 79 dana su rušili Srbiju i ubijali nedužne građane. Za zločine učinjene nad Vijetnamom, Irakom, Avganistanom, Sirijom, Libijom treba uhapsiti glavne aktere tih zločina. Putin u odnosu na zločine SAD su nevidljivi, a nije ih ni učinio, izmišljaju ih najveći zločinci na kugli zemaljskoj, koji ne smeju biti na slobodi ni dve sekunde, u suprotnom jedite gov*a.

  • Prepucavanje komentatora korisna je razmjena različitih mišljenja!! Nikako se ne bi trebalo izbjegavati.. , ali to prepucavanje mora biti na nekom nivou, bez uvreda, pretnji i teških riječi.
   Vi ste ušli u drugu krajnost, kritika bez vlastitog teksta , riječi ali i bez ikakve pameti …….
   Izuzetno mnogo je onih koji se slazu sa suštinom komentara“ Mučenika “ ( uz izuzetka nepotrebne vulgarnosti ), Vi se očito ne slazete. Dakle, naučite nas, prosvijetlite nas, činjenicama, dokazima, podatcima, vrijednim citatima……. Ne znam da li ćete mi vjerovati, ali Vaš pseudonim “ Dr Miggyy „, baš nikome ništa ne znači, nista nas uopšte sa time opčinili, ali ukoliko napišete nešto pametno, lijepo, dobronamjerno ………….opčiniti ćete sve…….

 3. Ko busi?Pa „opozicija“,zna se.Bezbroj puta su dokazali ciji su i sa kim se dogovaraju.Oni su isto na tapetu kao i njihov nalogodavac.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime