Naša omladina na grudima nosi američke zastave

0
1454

554918_412838075420024_728127084_nMeđu svim barjacima kojima se zadnjih godina vitla Srbima pred nosem u ovoj našoj državolikoj tvorevini koja se slavom predaka još uvijek zove Republika Srbija, mogu da se nađu albanski, veliko-albanski (prošao Predsjedniku ispred nosa), dukljansko-montenegrinski, turski, handžar-divizijski, hrvatski, razni stranački idolopolonički, razni okultistički sa žutim petokrakama, pa do od raznih nesrećnika zloupotrebljene zastave duginih boja.

Jedino nema srpske trobojke.

Omladina, a i stariji, na grudima nose američke i britanske zastave.

U kućama nam se tri sata dnevno sluša turski jezik.

Simbolične radnje za najezdu inoplemenika su pri kraju.

Srbi su između Svetog Save i Sulejmana izabrali da se poklone turskom osvajaču i krvoloku. Odbacili smo ćirilicu. Sad ćemo malo da tumačimo arapsko pismo.

Zato braćo i sestre, ko je u mogućnosti, nek pomogne ovaj metafizički rat.

Ukrasite retrovizore našim lijepim trobojkama, kuće, balkone i prozore, vadite bilo kakve majice i dukseve s otadžbinskim-pravoslavnim motivima ili navijačke.

Umjesto la-kostinog krokodila, stavite ove sezone ne sebe neki srpski simbol.

Došlo je vrijeme da se obraduješ kad usred Srbije sretneš srpskog rodoljuba, pa uvećajmo tu radost, pokažimo da nas Bogu fala još ima.

Povod za ovo pisanje je sramotna, a pomalo i jeziva slika od jutros ispred kancelarije Mjesne zajednice u Feketiću gdje nema srpske zastave, dok se vijore državna Mađarska i ova nesrećna masonska NDV-ovska zastava.

Ako je država digla ruke od mog sela, onda je molim da mi ne šalje račune i poreze – plaćaću novim gospodarima koji budu po Božijem dopuštenju. A ako zaposlenima (inače ljubaznima) u lokalnoj samoupravi ne smeta da na radnom mjestu nemaju zastavu zemlje iz čijeg budžeta primaju platu, onda bih ih zamolio da se obrate administraciji Soroševog stipendiste (po automatizmu i anti-Srbinu) Viktoru Orbanu, koji inače i nije etnički Mađar, već bijeli Ciganin.

Da Vas podsetimo:  Doček Nove godine

Uglješa Bulatović, Feketić

facebookreporter.org

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime