NATO nastavlja misiju u interesu Kosova i protiv Srba

0
1581

Predsedavajući vojnog Komiteta NATO, maršal Stjuart Pič rekao je da će NATO putem KFOR-a nastaviti da „vrši svoju misiju u interesima Kosova i regiona“.

„NATO će nastaviti da pruža mirnu i bezbednu sredinu svima“, rekao je maršal Pič tokom razgovora sa tzv. kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem u Prištini, prenela je RTK 2 a prenose mediji na srpskom jeziku. Tači je izrazio zahvalnost NATO, posebno KFOR-u, na radu i pomoći koju su dali tokom dve decenije na Kosovu.

NATO i KFOR su imena koja uživaju poverenje svih na Kosovu, rekao je Tači.

Uovoj tek delimičnoj i izvrnutoj vesti, u kojoj je konkretni događaj skriven, učmala srpska javnost mogla je da se podseti da je srpska sveta zemlja, Kosovo i Metohija, pod čizmom NATO pakta koji otvoreno radi u interesu šiptarskih separatista.

Tokom tog perioda sa Kosova i Metohije proterano je preko 250 hiljada Srba, ubijeno kidnapovano oko 2.000, srpskih svetinja uništeno preko 150 a čak do 10 hiljada srpskih grobova oštećeno, porušeno, oskrnavljeno. O srpskoj imovini opljačkanoj od starne šiptarskih terorista i Međunarodne zajednice, gotovo i da nema reči. Pa opet, sve ovo su samo delimični obrisi ukupnog zla koje je naneto i koje se nanosi srpskom narodu isključivo pod patronatom NATO pakta, Sjedinjenih američkih država i Evropske unije koji su od okupacije pokrajine svu vlast u ruke dali vođama nekada šiptarskih terorista a danas mafijaških klanova – Hašimu Tačiju, Ramušu Haradinaju, Kadri Veseljiju, Fatmiru Ljimaju i drugim zlikovcima.

Ovaj prvi, Hašim Tači, rekao je Stjuartu Piču da je to „vaša zasluga za sve građane Kosova“ tokom protekle dve decenije.

Ovo je izrečeno na sastanku osuđenog ratnog zločinca i ubice srpskih policajaca Hašima Tačija i Predsedavajući vojnog Komiteta zločinačkih NATO snaga Stjuarta Piča, nakon čega je potvrđeno da se razgovaralo o tome kako su „stvoreni svi uslovi da BSK budu transformisane u Vojsku Kosova rekao je predsednik Tači. On je potvrdio i to da je „transformacija postepen proces koji je koordinisan sa NATO-om“ i njihovim saveznicima“.

Da Vas podsetimo:  Za međunarodnu zajednicu Srbi nisu žrtve: Ubijeno 35.042 Srba, u Hagu presuda od samo 45 godina

Ovako štura, delimična i obmanjujuća vest koju srpski mediji prenose, za cilj ima legalizaciju otimanja Kosova i Metohije, kreiranje svesti o tome da je to već gotov posao kako bi se što lakše opravdala izdaja KiM koju sprovodi režim Aleksandra Vučića nakon čega je za cilj postavljeno i učlanjenje Srbije u kasapnicu nevinih poznatiju kao NATO pakt.

Odgovorni za rad i funkcionisanje medija na srpskom jeziku moraju da budu kažnjeni zbog potčinjavanja dnevno političkoj agendi protiv naroda Srbije a učlanjenje u NATO pakt mora biti sprečeno svim legalnim sredstvima a ako ona zakažu i svim preostalim kako bi se osujetio plan da srpski vojnici budu ne samo topovsko meso već i hladnokrvne ubice nevinih ljudi bilo gde u svetu kao što to NATO u ovom trenutku čini a Kosovo i Metohija su upravo očigledan primer obima zla koje je ta organizacija u stanju da nanese.

kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime