NATOVCI PO CRNOJ GORI SVETLO GASE!

1
188

Evo se udarilo u stavljanje na spisak za likvidaciju svakog pera, mikrofona i kamere koji bi mogli, bilo o’kle, banut’ i otvorit’ oči narodu da razabere i uvati se za činjenice ne bi li sačuvao zdrav razum u ovim spakovanim zapadnjačkim „istinama“ o situaciji u Ukrajini!

U ime demokratije, ima da svaka reč, dokaz, stav – druga strana – budu isključeni i zatrti?! Jer, Zapad se – protiv jednoumlja – bori?!

Otkad su se zapadnjaci u svoj svojoj demokratiji natisli da, tamo dokle su okupirali, zabrane sve medije koji dežuraju sa istinom o situaciji u Ukrajini, mrseći im konce projektovane propagande – povampiriše se i sledbenici ponovo živahnoga Mila u nesrećnoj Crnoj Gori?! Stavljaju na spisak likvidacije svako pero, mikrofon i kameru koja bi mogla, bilo o’kle, banut’ i otvorit’ oči narodu da razabere i u’vati se za činjenice ne bi li sačuvao zdrav razum u ovim njihovim spakovanim „istinama“ o situaciji u Ukrajini!

U ime demokratije, svaka reč, dokaz, stav – druga strana – ima da budu isključeni i zatrti?! Jer, oni se –protiv jednoumlja – bore?!

Nesrećni Montenegrini i građaneri crnogorski su se ponosno srozali, sjadili i svrstali uz uvaj „uzor“?! Premudra, preinformisana i predemokratska trenutna ministarka u Crnoj za javnu upravu, digitalno društvo i medije Tamara Srzentić, zaspat ne može dok se tamo ne ukinu ruski mediji – Raša tudej (Russia Today) i Sputnjik?!

Glasnogovornik Milove partije Miloš Nikolić zapeo da zabrani portal IN4S – jedinu svetlu tačku od kolosalnog značaja o tamošnjoj istini, a i šire! Kaže rabota da je to „kvazi medijska platforma“?! E, ako iko zna, ti si?! Ti mi baš bijaše stručan da procenjuješ šta je kvazi, a šta nije!

Međutim, ovde je interesantan spoj jedinstvenog nastupa i zaklinjanja milovaca i „pobednika“ nad Milom, da će se, samo preko njih mrtvih, u Crnoj čut’ išta više mimo – do perfekcije upakovane zapadnjačke propagande o svakoj situaciji na zemljinoj kugli, a pogotovo sad o ovoj u Ukrajini?!

Da Vas podsetimo:  SREBRENICA

I iz Beograda se glasnuo za zabranu portala IN4S veliki stručnjak za terorizam Darko Trifunović – čija se sva stručnost za oblast kojom se pokriva sastoji u izvršavanju zadatoga lobiranja za NATO! Tu ti on onako ponosno sa pijedestala svoga „uposlenja“ zveknu poen svojoj propagandi: „Sad se vidi koliko je crnogorsko rukovodstvo bilo pametno što je državu integrisalo u NATO“?! Ali, tu je i jedan strašni problem koji nam stručnjak otkri: „Neverovatno je da postoji medij poput IN4S koji dezinformacijama pravi haos u državi“?!

E, i meni je, da ti pravo kažem, prosto neverovatno kad pomislim koliko li vas samo ima i kako vas sve pronađoše?! Jeste li im se vi sami „na konkurs“ prijavljivali, ili su vas oni svojim – preciznim radarima za takve strukture ličnosti – snimili i angažovali?!

Milijana Baletić

Nije tu mala „armija“ kojom ima da se ugasi svako svetlo dokle god njihova dugačka ruka, preko svojih slugeranja, prekidač do’vati!!!

Treba, sad ili nikad, svi u glavu da utuvimo – koliki su zapadnjaci anđeli, a Rusi đavoli, i kojom dubinom se ti planetarni pravednici – žrtvuju za naše dobro – te su zbog toga odlučili da za sva vremena završe sa svime što je rusko?!

Čik, majčin sine, danas na pravednom Zapadu slušaj Čajkovskog, čitaj Dostojevskog…?! Sve je to civilizovani i demokratski Zapad zabranio?!

Nema ništa što iz Rusije dolazi – osim gasa (!) – što nije zabranjeno i proterano, sa čestitih prostora zapadnjačkih pravednika?!

E, u ovakvoj situaciji – profesionalna i časna redakcijo IN4S – biti stavljen na isti spisak, rame uz rame sa Petrom Iljičem Čajkovskim i Fjodorom Dostojevskim – teško da od toga, za istoriju, više časti može biti!

Da Vas podsetimo:  Strašna izjava austrijskog NATO lobiste: Felinger poziva na bombardovanje Beograda

autor:Milijana Baletić

https://hronograf.net/

1 KOMENTAR

  1. Добри ђаци глобалиста – цензура и забрана слободе говора је њиххова јача страна у ширењу такозване демократије.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime