Ne daj da nas rastave

0
2302
Miša Vacić kad je konačno dobio vodu Foto: N1

Kakva sudbina očekuje mnogobrojne Vučićeve saradnike koji su na državne funkcije došli iz njegovog srca i vinskog podruma u Jajincima. Travestiti, homoseksualci, lezbejke i pederi su brzo napredovali uz Aleka. Teško bolesni Vučić, koji zbog bolesti pet puta dnevno menja pelene, bliži se životnom kraju. A oni mu poručuju da se izbori sa bolešću – ne daj da nas rastave! Miša Vacić je jedan od njih.

Politički uspon Miše Vacića počeo je pre desetak godina, posle jednog intimnog razgovora s Aleksandrom Vučićem. Mladi vođa Srpskog narodnog pokreta „1389″ tek je izašao iz zatvora, pa ga je zabrinuti mentor pitao da li su ga tamo mučili i terali na razne perverzije. „Nisu, nisam ja peder, ja sam princeza“, iskreno je priznao Vacić. Zagrlili su se i nežno poljubili u obraze, blizu usana. Te emocije traju do danas.

Kad god je Vučiću zatrebalo, Vacić je obavljao prljave poslove u nacionalističkom političkom podzemlju. Iako mu se pokret raspao, uspevao je da organizuje grupe ljutih srbskih omladinaca, koji su u interesu naprednjačkog režima kompromitovali Srbe i Srbiju.

Sa uličnih provokacija nedavno je prešao na internetske. Čim bi Vučić počeo da zvecka oružjem, ruskim „migovima“ i raketama, Vacić bi na Tviteru i Fejsbuku dolivao ulje na vatru i otvoreno huškao na nove ratove. Nije služio vojsku, ali ne stidi se da političkim protivnicima preti kako će im lično mobilisati decu. Zaštićen od pravosudnih sankcija javno je pretio Mariniki Tepić. Zauzvrat, dobio je posao u Vladinoj Kancelariji za Kosovo i Metohiju, pod patronatom Marka Đurića. Glasine da je njihov odnos prešao granice profesionalizma, Vacić je demantovao preko posrednika.

– Miša i Marko nisu ljubavnici, to je pričao samo Nikola Selaković, kad je bio ljubomoran. Nikola je upoznao Mišu jednog januara, na Adi, dok su mladi Srbi plivali za bogojavljenski krst. Miša mu se odmah svideo, bio je mlad, lep, vitak, golišav, samo u kupaćim gaćama… Njihov odnos kasnije se iskomplikovao. Pre godinu dana Nikola se venčao s trudnom Milicom Stojanović, bivšom devojkom Miše Vacića. „Uzeću ti Milicu, eto tebi Markan“, rekao je Nikola tužnom Miši.

Da Vas podsetimo:  Hrvatima se omaklo da na HRT objave staru mapu na kojoj nema Hrvatske ali je zato cela Dalmacija označena kao SRPSKA!

Valjda je zbog toga nastao trač da su Vacić i Đurić ljubavnici. Za negiranje takve priče nije pomoglo ni to što ga Miša oslovljava sa „mačak“ i „mico“, ali oni su samo drugari – rekao je za naš magazin jedan od bliskih saradnika Miše Vacića.

Možda bi mu trebalo verovati, pošto se zna da svi momci iz te ekipe – Vacić, Đurić i Selaković – imaju samo jednu pravu ljubav – Aleksandra Vučića.

– Moji stavovi su stavovi Aleksandra Vučića, on ima moju podršku – tvrdi Vacić, koji na Tviteru objavljuje fotografije kako se krsti dok na televiziji gleda mili lik svog Aleka.

• Identifikacija nije samo politička, nego i erotska. To dokazuje njihova sklonost prema transvestitima. Svojevremeno su mediji izveštavali o Vučićevoj vezi s izvesnom Likanom, a nedavno su se na društvenim mrežama pojavile fotografije Vacića u opuštenom druženju s Danielom Pinterom, zvanim Dženi, prvom autovanom transrodnom osobom u Srbiji.

Raspravu o tome da li je u pitanju fotomontaža, okončala je upravo Dženi.

– Ta fotka je nastala u danima oko dočeka Nove 2018. godine, dok sam bila u Srbiji na odmoru. Bila sam gošća pansiona koji vodi jedan moj drug u centru Beograda i tu smo se provodili nekoliko dana. Bilo je zaista mnogo gostiju, atmosfera je bila praznična, uzbuđenje je bilo veliko, mnogi su došli da me vide i slikaju se sa mnom. Svima sam izlazila u susret, verovatno i tom Miši Vaciću, koga prepoznajem iz njegovih boljih dana, dok je bio aktivni sporitsta. Sad ga ne prepoznajem, jer se sav izobličio. Politički ne samo da se ne slažem sa njim, već bih njegovu organizaciju Ustavom zabranila, a njega lično poslala ne u zatvor, već na školovanje, prevaspitavanje i tjelovežbe. Od onako zgodnog mladića pretvorio se u mlađu sestru Slavice Đukić-Dejanović, sve zbog politike, kojom očigledno ne zna da se bavi. Što se mene tiče, neću više da znam za Mišu Vacića, sve dok bruka i sebe i mene i srpski narod – napisala je Dženi Pinter na svom blogu.

Da Vas podsetimo:  Prva decenija jedne prodavnice

Uz tekst objavila je i sms-poruke koje je razmenila s jednom prijateljicom.

– Ovaj snimak gde radim felacio sa plavom kosom je sa Vacićem. On snima od gore. Vacić će naravno da laže i da kaže da to nije on, a ja ga pitam da li je to ovog puta stav Vlade Srbije ili njegov, ili je to sve jedno isto – napisala je Dženi Pinter i nije pogrešila, felacio je suština Vučićeve vladavine.

Nije poznato da li je Vučić bio ljubomoran zbog Vacićeve avanture sa Dženi ili mu je samo zavideo. Kako god bilo, posle tih perverzija Vacić se upustio u još veće, napravio je „Srpsku desnicu“, novu političku tzv. nacionalno-konzervativnu stranku. Osnivačku skupštinu svojim prisustvom uveličao je Lav Grigorije Pajkić, mladi naprednjački aktivista i nova zvezda Televizije Pink. Miša Vacić je tako, opet pod pokroviteljstvom Aleksandra Vučića, dobio organizaciju preko koje će zastrašivati sve protivnike režima. Za finansije ne mora da se brine, u Vučićevim crnim fondovima uvek će se naći dovoljno novca za njegove miljenike. S rešenim statusnim i egzistencijalnim pitanjima, Vacić će moći da nastavi s pikantnim opuštanjem, nekad u društvu maljavih muškaraca, nekad uz plavokosu Dženi, a uvek s maštom usmerenom samo prema Vučiću.

Milica Grabež

magazin-tabloid.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime