Ne podiže se natalitet sa 300 hiljada dinara socijalne pomoći.

3
264
fото: Instagram/@buducnostsrbijeav

Natalitet se podiže tako što gradiš državu u kojoj će roditelji moći svojoj bebi da zarade 300 000 dinara mesečno, a ne da rade za 30 000 i vise na šalteru za jednokratnu pomoć koju neće moći da rastegnu ni do bebinog petog meseca. Tako što uradiš da pelene i kreveci pojeftine za 50, a ne tako što poskupe za 100%. Tako što omogućiš jeftine vrtiće i besplatne knjige. Tako što roditeljima uplatiš po 20 000 evra stvarne pomoći, kao što daješ stranim „investitorima“ robovlasnicima, jer i roditelji investiraju u budućnost i život zemlje. Tako što ih oslobodiš nekih poreza i nameta da bi mogli da živnu, a ne da odlaze u banku po kredit i da zbog rate štede na hrani… Tako što u zemlji koja je devastirana belom kugom majkama bukvalno daš mesečnu platu par godina zbog podizanja deteta ili dece.

Tako što zabraniš da strani i domaći robovlasnici pitaju mladu ženu koja traži posao da li planira da rađa i da joj brane da rađa… Tako što ne planiraš da nad decom sprovodiš medicinske eksperimente neispitanim vakcinama. Tako što ne planiraš da dovedeš Rio Tinto trovače da deci otruju vazduh i vodu i naprave od njih onkološke pacijente. Tako što stvaraš društvo u kome će deca posle završene škole biti poštovani ljudi na pristojnim poslovima, a ne da nose pelene po robovlasničkim fabrikama i da ih stranci u sopstvenoj zemlji šutiraju u zadnjicu i uzimaju im pasoše kao robovima. Tako što sistemski promovišeš lepotu života, porodice, rađanja, a ne pederastiju, istopolne brakove i da jedeš roštilj kod predsednice Vlade koja te časti jer je nekim čudom napravila sina…

I ima tu još dosta toga što bi ozbiljan državnik trebalo da radi u stvarnoj borbi protiv bele kuge i na podizanju nataliteta. Ali kad se nema plan i niko i ne želi da ga napravi, onda je lakše izigravati državnika i pred izbore podmićivati i prodavati maglu penzionerima i mladima. Bojim se da će, ako mu loše krenu ankete, Bože mi oprosti, da počne da nudi i penzionerima po 200 000 dinara da dobiju još jedno dete.

Da Vas podsetimo:  Ruski helikopter iznad Beograda (FOTO)

Jer sve za vlast, sve za „natalitet“.

Autor: Marko Radulović

Izvor:https://www.facebook.com/Radula1985

https://borbazaistinu.rs/

3 KOMENTARA

  1. Poštovana Sanja,
    ako se dobro sećam, i „bratski diktator“ Aleksandra Vučića- za ovog našega, daj Bože sa rokom trajanja samo još do aprila 2022.g., se sumnja, po pisanju nekih BG novina, da ga je pravio Šiptar, što nije isključeno, prema njegovom ponašanju prema Srbiji i Srbima i za ovog drugog, dugogodišnjeg poslovno-pljačkaškog partnera AV -Mila Đukanovića, koji je pokušao da premijama stimuliše baš rađanje 3 i više deteta po porodici. Ali je, kada je video da je to bilo dobrodošlo muslimankama i Cigankama -ili kako se one danas moderno zovu Romkinjama, pri čemu se rado zaboravlja da postoji i drugo, veliko cigansko pleme zvano Sinti, da će pomenute novorođenjima 3 i više detata da „preplave“ ionako minimalan od Milovana Đilasa i komunista izmišljen, a od Mila prihvaćen tobože „crnogorski narod“ -odmah je odustao od te ideje. Ovde bih da dodam da po mojim saznanjima u Srbiji živi najmanje dva puta toliko Srba poreklom iz Crne gore, kao i njihovih direktnih u Srbiji rođenih potomak, anego što CG danas ima stanovnika. Lično nisam siguran da će od ideje naseljavanja opustelih srpskih sela arapsko-afričkim azilantima AV odustati od plaćanja „pravljenja“ tuđih potomaka u Srbiji, tim pre ako je u pisanju npr. Magazina Tabloid iz BG bar trunka istine da je AV prešao u muslimansku veru! Jer, kako ono beše -svaka ptica svome jatu teži! Pa tako možda i efendi-AV!

  2. Vučić nije ni planirao da podiže natalitet Srba nego najverovatnije muslimana, Cigana pa i novopridošlih stanovnika Srbije – tamnoputih Avganistanaca, Iračana, Sirijaca kao i crnih Afrikanaca koji su se u pokušaju da se dočepaju Nemačke, zaustavili u Srbiji. Nije li AV san ne tako davno rekao da opustela srpska sela treba nastaniti pomenutima koji bi doprineli opštem porasku nataliteta u Srbiji? Jeste, bio je i prejasan! Dobro, uzgredna „kupovina glasova“ onih Srpkinja koje će se po sopstvenoj želji i planiranju priraštaja porodice ionako poroditi pre izbora u aprilu 2022.g. ta para bi, ako Vučić po navici opet ne slaže narod, sigurno dobrodošla i majkama- ali i Vučiću. Majkama- da kupe najosnovnije potrebštine a Vučiću da kupi što više glasova jer mu se ipak, i pored svih priča o pobedi na dolazećim izborima, „drma kavez“!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime