Ne vadi me bez povoda, ne vraćaj me bez časti

1
85
Nebojša Jović (Foto: Video print)

ANATOMIJA JEDNE IZDAJE!

,,…Ali dajte mi još neko vreme”. Vreme za šta???

Zato je znači potrebno mrcvarenje po prelazima gde se zapravo ništa niti konkretno niti korisno za Srbe ne dešava!!! Kupujete vreme da što više Srba na severu uzme šiptarske tablice kako biste rekli, kao Mesić svojevremeno – ,,Ja sam moj posao završio! Srbskih tablica (a ubrzo nakon toga i Srba) na Kosovu i Metohiji više nema!”

Zato se ,,Hitan” sastanak Saveta održava tek 24 sata kasnije. Zato se zahteva ,,Hitna” reakcija EU u roku od Trideset dana! Sva politika vaša, zasniva se na obmani srbskog naroda!

Da ste samo 1% od one energije i vremena koje ste utrošili na brojne prevare naroda ne bi li prikrili izdaju i ,,u mraku” Kosmet Albancima prodali…utrošili na iznalaženje rešenja kako Srbiju na Kosmetu i Kosmet u Srbiji sačuvati, danas bi Kosmet uveliko već bio pod ponovnim ustavno – pravnim poretkom Srbije.

Znate li kukavni, a dobro znate, da biste uzeli bilo KS ili RKS tablice, vi morate ličnu kartu UČK ,,Države” I državljanstvo njeno da uzmete i da nesrbi – kosovari postanete?!!! Jel’ vam to cilj?! Zašto vi, kao država Srbija, svaki srbski trag na Kosmetu temeljno zatirete? Koliko milijardi evra to košta?

Koliko je naplaćeno gašenje srbskih opština, a nakon toga i institucija srbskih na Kosmetu?

Koliko košta potpisivanje Briselskog sporazuma? Koliko košta ćutanje na formiranje vojske Kosova?

A koliko podmetanje ,,ZSO”, tog ,,Trojanskog konja” Srbima, za utapanje Svetog Kosova i Metohije u UČK ,,Državu”?

Samo politički neuki ljudi ne vide da je ovo danas scenario Merkelove kojoj ste vi degutantno servilni, a Albanci od nje, kao najsrbofobnijeg političara, zavisni! I bez čijeg znanja ni vi ni Kurti ne bi smeli da se na svoju ruku, samo 4 – 5 dana nakon njenog odlaska, počnete igrati rata.

Da Vas podsetimo:  Četiri pretpostavke za prosvetljenje Srbije

Scenario jeste njen! A vama je samo ostavljeno da ga prevarama , imorovizacijom i glumom na terenu realizujete. Kurti možda jeste nešto ranije i energičnije reagovao, ali su dogovorena pravila ,,igre” iz čijih okvira ni jedna strana značajnije ne sme iskoračiti, ostala ista.

Zato imamo blokadu bez blokade. Blokadu gde se ROSU komotno kreće, menja smene, izdaje naređenja potpredsedniku opštine Zubin Potok šta Srbi smeju, a šta ne smeju da rade. Držimo navodno u blokadi ROSU, na hiljade Srba je angažovano, a ROSU svako malo, nekažnjeno, po nekog Srbina prebije.

Aero miting i šetnja oklopnih borbenih vozila su samo deo foklora, inače ,,pročitanog” od strane i Albanaca i zapada. Zahtevi navedenih, da Srbija povuče vojsku sa ,,granice”, takođe su samo deo igre i zagrevanje, predigra predstojećih izbora.

Pa vi ne smete bez dozvole Zapada da Srpsku listu – Kurtijeve srbe, iz tkzv. Parlamenta Kosova povučete…a spremni ste kao da vojno reagujete. Providno vam je to gospodo. Providno i infantilno. Časna srbska vojnička sablja rekla bi: ,,Ne vadi me bez povoda. Ne vraćaj me bez časti!“

Recite nam otvoreno, za koliko novca sve ovo radite? Po kojoj ceni ste vi i ,,poturčeni” sejmeni vaši, nazvani ,,Srpska Lista”, duše svoje prodali? I predaka se odrekli, a pokolenja svoja gubom izdaje opteretili.

Mada…ne brinete mene vi, Albanci ponajmanje, pa ni Angela Merkel. Mene brine nedovoljno probuđeni, ,,Hakovani”, narod moj srbski. I na Kosmetu i u Centralnoj Srbiji.

Ali ipak, sve je manje straha, a sve više svesti, vere i hrabrosti. Jer ovo već odavno nije politička borba, već borba za o(p)stanak na Kosmetu, za očuvanje duša naših i Boga u nama!!! I zato, ma koliko sada to nerealno izgledalo, Konačna pobeda će biti naša. U to budite sigurni!!! Jer je pravda na našoj strani.

Da Vas podsetimo:  PAD NA PAMET

Bog je na našoj strani!!!

autor:Nebojša Jović

https://pokretzaodbranukosovaimetohije.rs/

1 KOMENTAR

  1. Ma svaka čast Siptarima. 1981 na sred Terazija je pisalo “dobicemo vas na k…” o čemu mi pričamo. Ko od nas može obalu ubijen u pojam da izvadi sablju…. niko

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime