Ne verujem u Boga, lake droge legalizovati i gejevima dati da usvajaju decu!

0
1042

Capture423424Lider Liberalno demokratske partije šokirao je Srbiju svojim stavovima o legalizaciji lakih opijata, gej brakova, ali istavovima da li veruje u Boga, kao i o tome da li se plaši smrti.

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović u intervjuu za emisiju “Lični stav” koja se emituje samo na Jutjubu izneo je po prvi put niz ličnih stavova o najprovokativnijim pitanjima u srpskom društvu. Tako je jasno rekao da se zalaže za gej brakove, kao i da se takvim porodicama omogući usvajanje dece, da ne veruje u Boga, ali i da je pušio džoint!

Čedomir Jovanović je na pitanje da li smatra da je abortus neka vrsta čedomorstva, kratko odgovorio: “Ne, nije”.

Kada je reč o autanaziji i njene legalizacije lider LDP-a kaže:

– To je pitanje emancipacije društva. Ja lično jesam. Imao sam neka porodična iskustva. Moj otac je umro pre godinu dana i koliko god je to bilo teško s jedne strane ja sam razumeo one koji su mi s druge strane prišli i rekli smirio se. Ne mislim da je to odgovor ali imam razumevanja za tu temu.

Jovanović je jasno rekao da se zalaže za legalizaciju “lakih! opijata u Srbiji, a na pitanje novinara da li je i sam probao neke od njih kaže:

– Kako je to Obama parafrazirao Klintonu. Uvek se setim te priče. Klinton je rekao da je duvao ali nikada nije uvlačio, a Obama mu je odgovorio: “Yes, I did inhale” (uvlačio sam) Ja se slažem sa Obamom i na njegovoj sam strani.

Zatim je usledilo još provokativnije pitanje: “Da li je bilo nešto teže od duvanja i da li ste šmrkali?”, a Jovanović je odgovorio:

– Ne, ali ne zato što imam problem sa tim.

Da Vas podsetimo:  Nebojša Katić: Opasne devizne igre

Lider LDP-a, kaže da Srbiji nije potrebna smrtna kazna, kao i da se protivi hemijskoj kastraciji pedofila.

On ističe da se zalaže za uvođenje GMO hrane u Srbiji i da nju i sam koristi.

Kada je reč o legalizaciji istopolnih brakova i omogućavanje takvim porodicama da usvajaju decu Jovanović kaže da se tako nešto u Srbiji ne može sprečiti!

Lider LDP-a, kaže da ne veruje u Boga i da se ne plaši smrti!

Šta je još Čedomir Jovanović rekao, pogledajte ovde:

(Telegraf)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime