„Ne zaboravljamo one koji su nas izabrali“

0
831

q-3-700x267”Ako će Dveri da budu kao političari koje smo gledali poslednjih 26 godina kako se bogate od politike i zaboravljaju one koji su ih izabrali – onda neka Dveri odmah propadnu da se ne sramote. Ako hoćemo da budemo drugačiji i da pokažemo da postoji politika sa moralom, da je opšte dobro važnije od ličnog interesa – imamo šansu, a sada i sve uslove da to pokažemo na delu.”

U Čačku su 25.jula otvorene i osveštane nove prostorije gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri. Tom prilkom okupljenim saborcima i prijateljima obratili su se predsednik Dveri, Boško Obradović i predsednik gradske organizacije Dveri u Čačku, Dragan Ćendić. Kancelarija se nalazi u samom centru grada, na Gradskom šetalištu BB.

”Uskoro, o Savindanu 2017. godine, Dveri postaju punoletne jer pune 18 godina od osnivanja daleke 1999. godine. To punoletstvo dočekujemo kao parlamentarna politička organizacija pred kojom je velika politička perspektiva. Ovo neće biti samo kancelarija Gradske organizacije Dveri u Čačku, već i regionalna kancelarija za celu zapadnu Srbiju iz koje će kretati brojne inicijative značajne za ovaj često zapostavljeni kraj Srbije od strane beogradskih vlasti. Zadovoljstvo mi je što danas iz Čačka pokrećemo jedan novi talas modernizacije i boljeg organizovanja Srpskog pokreta Dveri, sa ciljem da do 2020. godine Dveri budu jedna od najjačih političkih organizacija u Srbiji.

To posebno želim da naglasim ovde u Čačku, gde je 24% građana glasalo za Dveri na lokalnom nivou i gde smo na devet biračkih mesta pobedili SNS, najjaču političku stranku u državi. To je dokaz da Dveri imaju potencijal i da moramo da radimo još više i bolje u nastupajućem periodu. Ako će Dveri da budu kao političari koje smo gledali poslednjih 26 godina kako se bogate od politike i zaboravljaju one koji su ih izabrali – onda neka Dveri odmah propadnu da se ne sramote. Ako hoćemo da budemo drugačiji i da pokažemo da postoji politika sa moralom, da je opšte dobro važnije od ličnog interesa – imamo šansu, a sada i sve uslove da to pokažemo na delu, ” završio je Obradović u svom obraćanju.

Da Vas podsetimo:  Srbija i Fijat – i šta ćemo sad?

”U ovim novim kancelarijama sastajaće se odbornička grupa Dveri, ovde će svoje sastanke održavati i Ženska snaga Dveri i naša omladina, kao i kompletna gradska organizacija u Čačku. Ono što želim da predstavim kao novost u našem radu od 1. avgusta jeste otvaranje poslaničke i odborničke kancelarije.

Naime, svakog petka od 10-12 časova zainteresovane građane primaće narodni poslanik Boško Obradović sa saradnicima, a svake subote od 9-12 časova građani će moći svoje lokalne probleme da izlože dežurnom odborniku Dveri u skupštini grada Čačka. Broj telefona kancelarije je 032 343-389. Na ovaj način svi građani moći će direktno da dođu do svojih predstavnika u Narodnoj skupštini Republike Srbije i skupštini grada Čačka, da im izlože svoje probleme i predloge.

Od sada naše prostorije na Gradskom šetalištu u Čačku postaju narodna kancelarija za sve Vas koje nema ko da sasluša i da reši Vaše probleme. Ne garantujemo da možemo da rešimo svaki Vaš problem, ali garantujemo da ćemo se kao i do sada svim snagama založiti za rešavanje Vašeg problema na sednicama skupštine grada i na sve druge načine. Kancelarija će raditi svakog radnog dana od 9-17 časova. Dveri su tu da budu Vaš politički glas, Vaša politička snaga i zaštita,” istakao je predsednik gradske organizacije Dveri u Čačku, Dragan Ćendić.

dveri.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime