Nebojša Jović: Još jedno najavljeno krivično delo

1
150

Još jedno najavljeno krivično delo u nizu, koje mora biti sprečeno! Odmah!

Nebojša Jović (Izvor: KoSSev)

,,P. Petković: Spremni smo za početak razgovora o francusko – nemačkom predlogu.”

Ne može pregovarački tim Srbije, niti ,,svemogući” Vučić, da počinje razgovore niti pregovore o ,,planu normalizacije odnosa (čitaj – priznavanju Kosova) Srbije i nepriznate ,,države” Kosovo baziranom na nemačko – francuskom predlogu”!

O ovom predlogu, kao i svojevremeno o Ahtisarijevom planu (koji je Skupština Srbije odbila), može se rasprava povesti, ali najpre u nadležnim institucijama i stručnoj javnosti Srbije. Nakon čega bi se doneo stav povodom navedenog predloga (da li ga odbiti, prihvatiti i ima li svrhe uopšte o njemu razgovarati u Briselu).

A taj stav, odluka, može se i mora doneti samo u Parlamentu Srbije! A nikako u Kancelariji za kiM ili samoinicijativno od strane predsednika Srbije.

Ne može i ne sme biti nikakvog razgovora sa Prištinom o ovom ili bilo kojem budućem predlogu zapada niti Prištine, pre nego se isti obave, kako već rekoh, unutar Srbije, njenih institucija i stručne javnosti!

U Briselu i na svim drugim pregovorima može se razgovarati, dogovarati i pregovarati SAMO na bazi rezolucije 1244 i Ustava Srbije koji ne sme biti zaobiđen ni u jednim pregovorima po pitanju južne srbske pokrajine Kosovo i Metohija!

Tako da, povereništvo Pokreta za odbranu KiM poziva Narodnu skupštinu Srbije, državno tužilaštvo i svu srBsku javnost da odmah reaguju na kontinuiranu marginalizaciju pre svega Skupštine i Vlade Srbije, kao i na činjenje (još jednog u nizu) krivičnog i antiustavnog dela.

Svako ima prava, naopakog ali ipak prava, da pokuša da privatizuje, izda ili istrguje delom državne teritorije, da uzurpira ingerencije koje mu ne pripadaju, da potpisuje nešto za šta nije ovlašćen…

ali isto tako i država ima prava ali i obavezu, da sve te akte poništi, a sva ova kriminalna protivzakonita dela, dela veleizdaje, po zakonu najdrastičnije kazni!

Da Vas podsetimo:  Da li TREBA ZAPOŠLJAVATI DECU u preduzećima gde su im RADILI roditelji?

Kosmetsko povereništvo Pokreta za KiM, ali i sav narod srBski na Kosmetu, apeluju na Skupštinu Srbije, na sve nadležne institucije Srbije, na svu srbsku javnost da zaustavi, ali i kazni izdaju koja nas punih 12 godina na Kosmetu razara!

Samo na taj način mogu se spasiti i sačuvati i narod i teritorija i Ustav Srbije!

1 KOMENTAR

  1. Gospodine Joviću, Vi ste krajnje dobronamjerni ali i naivni. Kako je suspendirano medjunarodno pravo, na svjetskom nivou, isto tako je u Drzavi Srbiji suspendiran Ustav, Parlament, Skupština………jednom riječi cijela Drzava. Sada imamo situaciju da slobodno i istinito A.Vučić moze reći onu čuvenu “ DRZAVA…..TO SAM JA “ !!! Svi to vidimo, svima nam je sve jasno, ali do sada nitko ništa nije mogao , ili htijeo, da učini da se vratimo u normalu………….

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime