Nebojša Jović: ZSO je “Trojanski konj” UČK države

0
115
Foto: Kossev

A neee gospodo. Ova nova i možda najveća podvala vaša, podvala utapanja srpskog Kosmeta U tkzv. nezavisno Kosovo, neće vam proći!!!

Jer, Srbska Mitrovica nije i nikada neće biti ,,Zajednice srpskih opština” inače institucije nezavisnog Kosova! ona je bila, jeste i biće zauvek deo samo države Srbije!!!

Ova vaša, ni malo naivna, nakaradna i opasna poruka sa bilborda, ne može se nikako drugačije tretirati osim kao bezočna, lukava namera uvođenja srbske Mitrovice, samim tim i celog severa u UČK državu, čiji bi sastavni deo bila i ta ,,Zajednica srpskih opština”.

Previše je krvi palo, ranjavanja i odrastanja dece pod stresom bilo, isuviše je velika dvodecenijska žrtva naša, da bismo sada pristali da deo ,,UČK države” postanemo.

Više puta sam ukazivao da je ,,ZSO“, pa taman je zvali zajednica ruskih, svesrbskih ili kosmičkih opština…Deo albanske UČK države!!!

A nama, srbima na Kosmetu, još jedna albanska institucionalna tvorevina – Ne treba!!! Da li je vama potrebna, da li vam je to obaveza za, možda, neka ,,zaduženja” vaša bilo prema zapadu ili Albancima…Ne znam!

Ali znam da vam kod nas ovaj vaš ,,Trojanski konj” neće proći!!!

https://pokretzaodbranukosovaimetohije.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime