Neće Nemac da laže

0
1232
Foto: pixabay.com

Nisam baš dobro video gde je pao udarac, jer sam bio zaklonjen ogromnim, mišićavim telima superteškaša Kadena (Istočna Nemačka) i Stivensona (Kuba), tek Nemac se zgrčio uz bolnu grimasu držeći se za donji deo stomaka. Do tada je domaći bokser radom i ponašanjem u ringu podsećao na najprecizniji švajcarski sat. Za odluku sam imao manje od sekunde kad mi prođe spasonosna misao kroz glavu:

-Neće Nemac da laže, i brže bolje izreknem javnu opomenu poznatom kubanskom bokseru, zbog udarca ispod pojasa protivnika.

-Senjor, konju tu madre, opsova me sočno Teofilo, ali nije znao da sam u Venecueli proveo par godina i da mi španski jezik nije stran, pa mu uzvratih:

-Jo tu tambijen“ (i ja tebi) – i pustim borbu dalje. Drugi namerni niski udarac sam sad sasvim dobro video, jer sam bio spreman na tako nešto i to je praktično značilo kraj borbe i diskvalifikaciju favorizovanog Teofila Stivensona. Njegova reakcija je bila burna kao i protesti kubanskih studenata u gledalištu. Pregledom na licu mesta doktora i dvojice sekundanata, utvrđeno da je polomljen štitnik koji je Ulli Kaden nosio ispod šorca.

-Dileme dakle nije bilo, znao sam iako nisam video”, priča šeretski iskusni profesor suđenja u ringu Mile Trifunović. 

-Neće Nemac da laže.

Nenad Simić – Tajka

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime