Nećemo sa „zvezdom“ medija pod kontrolom Zapada, niti sa Jeremićem, Boškom i Milošem: Poslanici i odbornici napuštaju Zavetnike

1
178

Poslanici Dušan Stojiljković i Dragan Stojanović, kao i četvoro odbornika u lokalnim skupštinama, napustili su stranku Zavetnici, objavio je portal Novosti.

Foto: Printscreen YouTube, Društvene mreže, Pixabay

U pismu koje su potpisali Stojanović i Stojiljković, kao i odbornica u Skupštini Beograda i opštini Rakovica Marija Vukomirović, odbornica u Rakovici Ramara Mladenović, odbornik u opštini Palilula Bojan Sladojević i odbornik u Skupštini grada i opštini Palilula Stefan Jovanović obavestili su građane da će nastupati samostalno.

Naveli su i da će se snažno boriti za srpske nacionalne interese i da se „snažno ograđuju od manipulacije koje srpskom narodu servira Milica Đurđević Stamenkovski i njeni poslušnici iz Srpske stranke Zavetnici“.

Oni su naveli da kategorički odbijaju da ih predvodi osoba koja je postala „glavna zvezda medija koji su pod otvorenom kontrolom zapadnih centara moći“, da se protive političkim kalkulacijama u borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesima i da se ograđuju od zajedničkih proglasa sa onima koji su dokazali „da nisu na strani srpskog naroda“.

Naveli su da odbijaju da stoje „rame uz rame“ sa predsednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem, predsednikom Dveri Boškom Obradovićem i predsednikom Nove Demokratske stranke Srbije Milošem Jovanovićem.

1 KOMENTAR

  1. Povod za napuštanja partije , poslanika i odbornika ZAVETNKA, krajnje neozbiljan i deplasiran ! „Zvezda medija pod kontrolom zapada “ je vrhunac gluposti i neznanja , samo ukoliko je istinit povod kojeg su naveli u obrazlozenju. Da li Milica treba da svoj politički program iznosi na seoskim vašarima, po kafićima uz kaficu, na sastancima kućnih savjeta i na beznačajno malo slobodnih medija, koja nisu pod kontrolom zapada ?? Tko bi znao tada za stranku “ ZAVETNICI “ ? Sasvim su normalne koalicije , dok im se program okvirno slaze . Najvazniji zadatak sadašnje ( stvarne ) opozicije jeste ,srušiti sa vlasti Vučića i SNS! .Kada se ostvari primarni cilj, preuzimanje vlasti, dolazi do prekonponovanja koalicija, uskladjivanje programa, …..itd.itd.itd. Sve ovo na šta sada imaju neoprostive primjedbe, izabrani poslanici i odbornici su znali i prije izbora. Zbog čega nisu tada nastupili kao samostalni kandidati, ili pristupili partiji koja im po svemu odgovara ?? Zloupotrijebili su rejting , popularnost , stranke ZAVETNICI i “ zvijezde Milice“ koja je zvijezda postala tek poslije nastupa na medijima pod kontrolom zapada. To ih tada nije smetalo .Ukoliko sebe smatraju časnim osobama, neka predaju mandate partiji koja ih je dovela na tu poziciju. Naveo sam njihov povod za napuštanje stranke, u kojeg uopšte ne vjerujem . Mene puno više zanima RAZLOG, kojeg će mo veoma brzo vidjeti. Ne bi me iznenadilo da isti pristupe Vučiću i SNS !!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime