Neću gej paradu u svom gradu!

0
1128
Foto: pixabay.com

Šta je politički homoseksualizam

Pojam „političkog homoseksualizma“ je u upotrebu uvela doktor Natalija Naročnicka, ugledna ruska istoričarka i čelnica Fonda demokratske perspektive, da bi naglasila da savremena borba tzv. LGBT pokreta nema nikakve veza sa pravima homoseksualaca, nego je reč o političkoj ideologiji koju nameće globalistička Imperija, s tim da razori prirodnu porodicu, ostvari planove o tzv. „zlatnoj milijardi“ i nametne kulturu smrti umesto kulture života. U zemlji Srbiji u kojoj svake godine umre preko 40 hiljada ljudi više nego što se rodi, i iz koje svake godine ode više od 50 hiljada ljudi, takva ideologija je ne samo protivporodična, nego i autogenocidna.

Šta je cilj političkog homoseksualizma

Cilj političkog homoseksualizma je razaranje prirodne porodice u nekoliko koraka. Sve kreće od gej parade, nastavlja se redefinicijom braka i porodice i davanjem prava lažnim brakovima političkih homoseksualaca da usvajaju decu, a treba da okonča u smrti svega što znamo kao porodicu. Lezbo–feministkinja Šulamit Fajerston napisala je, u knjizi „Dijalektika pola“, još pre pedeset godina, da će „decu rađati oba pola ili će se rađati bespolno – kako se uzme; zavisnost deteta od majke (i obratno) ustupiće mesto kraćoj zavisnosti od manje grupe ljudi/…/ Tiranija biološke porodice biće uklonjena.“ Ona je predvidela i legalizaciju incesta.

Savremena lezbo–feministkinja, Maša Gesen, nedavno je otkrila planove političkih „Ovde se ne radi o pravima homoseksualaca na brak, već o tome, da instituciju i brak, kao takav, odnosno porodicu, treba – demontirati! Porodica ne treba dalje da postoji u klasičnom obliku. Borba homoseksualaca „za brak“ obično krije ono, šta planiramo da uradimo supružanskom paru, kada postignemo cilj. Priče o tome, da institucija porodice pri tome, neće pretrpeti nikakvih izmena i promena, nisu istinite“.

Da Vas podsetimo:  Zapad želi da opravda napad na SRJ, a sa druge strane da osudi navodnu agresiju Rusije na Ukrajinu

Ruganje javnom moralu

U Srbiji postoji Zakon o javnom redu i miru koji u članu 8. zabranjuje nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje koje narušava javni red i mir, ugrožava imovinu i vređa moral građana. Pa ipak, sve se to ne primenjuje kad u pitanju tzv. «gej parade». Dosadašnje parade političkog homoseksualizma, od one prve, 2009, kada su paraderi nosili parolu «Smrt državi», do ove, 2019, često su nudile nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, koje je vređalo naš javni moral. Dešavalo se da učesnici tih šetnji izvrgavaju ruglu patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija, da se rugaju srpskoj narodnoj nošnji, itd. Na gej paradu su, u Beogradu, dovodili i malu decu, koja su mogla da vide razne nepristojnosti, iako to zabranjuju i međunarodne konvencije i domaće zakonodavstvo. U sramnoj političkoj zloupotrebi dece učestvovala je i premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je i rečju i delom podržava politički homoseksualizam i najavljuje izmenu zakonodavstva u tom pravcu. Kao što kaže profesor prava Univerziteta u Novom Sadu, dr Branislav Ristivojević, «bilo kakvo izlaganje dece seksualnosti ili polnosti u našoj kulturi je bilo oduvek krajnje neprihvatljivo.»

Politički homoseksualci u Srbiji se rugaju hrišćanskoj veri, još od kada su 2012. organizovali izložbu Norvežanke Elizabete Olson Valin, na kojoj je Hristos prikazivan u kontekstu homoseksualizma. Na paradi u Beogradu 2019. izrugivali su se ikoni Presvete Bogorodice.

Posle svega, kvislinzi tzv. «meke okupacije» Srbije, maskirani u gej paradere, u dogovoru sa svojim stranim mentorima dogovorili su da prave evropsko okupljanje protivporodičnih paradera u Beogradu 2022, što ćemo tek videti da li će im poći za rukom. Sva sredstva građanskog otpora i pravne države biće upotrebljena da se takva sramna manifestacija okupacije Beograda ne desi.

Ako se tome doda nastojanje protivporodičnih talibana da uđu u udžbenike i škole sa tvrdnjom da ne postoji prirodni, biološki pol nego «rod» (džender), koji je društvena konstrukcija, i da svako može da bira «rod» kako hoće, pri čemu je u Srbiji, već sada, deci preko 15 godina života zakonski dozvoljena operacija promene pola bez dozvole roditelja, jasno je zašto ćemo se svim silama suprotstaviti nametanju protivporodične ideologije srpskom društvu.

Da Vas podsetimo:  Jasenovac – logor uništenja predstavlja kulminaciju zla u svekolikoj ljudskoj istoriji

Zbog svega toga – neću gej paradu u svom gradu

Činjenica je da ogromna većina građana ove zemlje javno ispoljavanje političkog homoseksualizma smatra nemoralnim činom, i narušavanjem javnog reda i mira. Shodno tome, u članu 344. Krivičnog zakonika RS, stoji da će se kazniti zatvorom do tri godine, onaj ko „drskim ili bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrožava spokojstvo građana ili teže remeti javni red i mir“. Naravno, u Srbiji ne važe državni zakoni, nego svako radi ono što mu dozvoli vlast, koja je, ovde i sada, najviše protivporodična u našoj novijoj istoriji.

Obavešteni smo da će, kao što je to bio slučaj i u Kraljevu, Kragujevcu, Šapcu i Valjevu, grupa plaćenih aktivista sa strane posetiti tajno Čačak, razviti zastave duginih boja i transparent „Ne odričem se“, i pod velikom policijskom zaštitom prošetati centralnim gradskim ulicama.

Zato, pod parolom «Neću gej paradu u svom gradu» organizujemo okupljanje svih građana spremnih da brane porodične vrednosti na glavnom trgu u Čačku, na Krstovdan, 27. septembra, u 18 časova. Ovo nije i ne sme biti partijska politička manifestacija, nego odbrana života i zdravog razuma, odbrana naše dece i njihove budućnosti. Dobrodošli!

Vladimir Dimitrijević
Izvor: Stanje stvari / dveri.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime