NEKA NOSE DORUČAK I BUDU FOTOKOPIRI: Ovako šef Kancelarije za mlade i član Gradskog veća ponižava i degradira mlade (VIDEO)

0
1678

Ovog puta vam prikazujemo nove napredne bisere koji nam upravljaju gradom. Ako mislite da je bio kraj smešnih javnih nastupa i transfera blama sa perspektivnom naprednjakinjom, zamenicom predsednika skupštine grada Beograda, Andreom Radulović, moramo vam reći da nije.

O njoj smo pisali tri puta, ovde, ovde i ovde.

Dragomir Petronijević je član Gradskog veća grada Beograda koji omalovažava omladinu. Da stvar bude još gora, do imenovanja za člana Gradskog veća, 24. aprila 2014. godine, bio je šef Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda, a i predsednik je omladine Srpske napredne stranke, kao i član izvršnog odbora.

Kako Info žurnal saznaje od insajdera koji nam se obratio sa dokazima, on je učestvovao u režiranju scenarija po kome se član omladine SNS onsvećuje na Happy televiziji tokom predizbornog obraćanja Aleksandra Vučića.

Tom besmislen idejom je dobio poene kod šefa.

Dragomir smatra da su mladi dokoni i da sami ulaze u probleme, pa se drogiraju iz dosade. Kaže da mladi treba da se dokazuju na poslu, bez obzira čime se bave, da li je to donošenje doručka ili fotokopiranje papira.

Dragomir voli da priča, a to što ne zna da se izražava mu i ne predstavlja neki problem.

Da je Petronijević idejni tvorac onesvešćivanja jednog od pripadnika SNS omladine možete videti i na ovom snimku:

Pogledajte 28 sekundu snimka, gde on utrčava.

Sramno je i besramno, kao i cela politika SNS, na koji način kroz ovakvu pojavu se unižavaju svi mladi.

Vreme je da neko probudi omladinu i da kaže stop moronima koji ih degradiraju i obesmišljavaju. Kada mladi vide ko nam upravlja državom i ko sve dobija medijski prostor gube svaku nadu. Ako se ovo nastavi, njima nema spasa.

Da Vas podsetimo:  Budžet Srbije od januara do maja u deficitu 71 milijardu dinara

infozurnal.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime