Nema laži, nema prevare

0
912
Foto: printscreen

Ukoliko sa predizbornim sloganom Za našu decu gospodar Vučić i nazadna družina zaista nastupe na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima biće to prvi put od kada je ponovno vaspostavljen višepartijski sistem u Srbistanu da je neka partija, koalicija, pokret, grupa građana… iskazala krajnju iskrenost prema narodu srbistanskom. Koliko god poslednjih dana oponenti srbistanskog gospodara i nazadne bratije bili sarkastični i ironični, mora se priznati da od kada su šubaru, kokardu i zarđalu kašiku zamenili naprednim jevropejskim frakom, Vučić i njegovi nisu bili iskreniji.

Da su nazadnjaci za eventualni predizborni slogan izabrali krilaticu Za vašu decu, pa da im se na teret stavi besramno licemerje i sprdačina sa nesretnim narodom srbistanskim.

Ovako kapa dole, jer je samo gospodar Vučić, za sve ove godine, pokazao da ima bele bubrege da jasno i glasno kaže da je sve što radi i zbog čega izgara zarad njegove dece, unuka, praunuka i čukununuka…

Ako bi pak žuti ološ i njima slični bili iskreni, pre svega prema sebi a onda i prema drugima, red bi bio da priznaju da su tokom ovih osam godina nazadne vlasti ćar izvukli i oni koji nikada nisu glas dali gospodaru Vučiću i njegovoj bolumenti. Da se gospodar Vučić i njegovi kao lavovi ne bore, kako bi to rekao izvršni menadžer vladine profitne organizacije SPC, za svoju decu, kada bi onih pedesetak i kusur hiljada Srbistanaca što svake godine odlaze u beli svet dobilo šansu da decu i unuke gaje u uređenim državama?

Međutim, da se pomenuti nazadni slogan odnosi baš na njih veruje je ono milionče Srbistanaca koji prema statistici živi od 350 i manje evropskih novčanica mesečno. Svesni su oni da im je životni standard daleko od normalnog, ali im zato razmaženi Nemci, Holanćani, Danci, Švedi… zavide na društvenom životu koji su im omogućili Vučićevi nazadnjaci. Strpljivo i smerno, kako to samo Srbistanac ume, dok ih gospodar kljuka sendvičima i mlakim pivom spontano vadajući sa mitinga na miting kao mečke po vašaru čekaju nazadni Srbistanci 2025. i platu od 900 evrova. Dok uživaju u glamuru koje im serviraju Pink i ostatak medijskog cuboka i razbijaju glavu sa kim se noćas heftala neka zaslužna napredna umetnica, a sa kim će sutra, maštaju oni kako će da se uvale na budžetske jasle gde od Broza pa do naših dana važi deviza – ala volem ovaj režim plata ide a ja ležim.

Da Vas podsetimo:  Gde niko ne bi moj Srbin jeste!

Stoga ne postoji ni jedan jedini razlog da nekome smeta slogan Za našu decu. Pa valjda smo do sada skapirali da deviza vodilja gosdpodara Vučića glasi:

– Nema laži, nema prevare! Čista obmana.

Aleksandar Arsenijević
Izvor: Ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime