Nema tu neke simbolike

1
1562

Nema tu nikakve simbolike, voljeni predsednik se obratio i mojim penzionisanim roditeljima, sa poštovanom premijerkom od koje ću zatražiti podršku za svoj prvi roman, ali otom potom.

To što je RTS žuto obojen, zahvaljujući Bujketu, mi gledamo kroz ružičaste naočare.To što je voljeni predsednik, govorio o gradnji puteva itekako je važno pedeset godina se nije gradilo. Penzioneri jesu gradili puteve u ORA ,ali tu nema ni trunke sramote. Opozicija jeste lopovska pokradene su nam dobre 15. godine. I to što je bio veseo voljeni predsednik pa verovatno bolje nego da je naoblačen.To što pruža umerenu podršku poštovanoj premijerki zaslužuje jer premijer kakav je on bio neće se ponoviti u Srbiji.To što je bio dan mladosti pa je to zaličilo na Velikog vođu:Tita, blage veze s mozgom.

Osim evociranja uspomena na dan mladosti mi jesmo bili pioniri maleni. Govorio je voljeni predsednik, o povećanju penzija precizno, tačno u procentima, jer mi živimo, bože moj, od roditelja čijih je visina penzija itekako bitna. To što je voljeni predsednik često pio vodu iz flašice, iskreno me brine. Jer živim sa dva dijabetičara, mislim na penzionere, a znam kako to počinje sa užasnom žeđi. To što briše znoj sa čela, pokazuje kako se žrtvuje za Srbiju, za sve nas.

Ne bih ni pitanja novinara nazvao ni poltronskim ni napisanim, imate li i Vi gospodine Bećiću, da priupitate nešto voljenog predsednika, a i da je bilo „pravih odgovora“ po vašim rečima, mislim da bi ih opozicija okrenula u svoju korist. Zaista gradi naprednu Srbiju, voljeni predsednik za bolje i jesmo, jer treba biti optimista. A to što živimo u vreme rijalitija. Pa narodu treba igara, i hleba!

Da Vas podsetimo:  Srbin – kako to ponekad gordo zvuči!

Dušan Dojčinović

in4s.net

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime