Nema za trudnice – ima za „modiranje“

0
1926

Verovali ili ne, premijer Srbije, Aleksandar Vučić, ima ličnog stilistu koji se u svakom trenutnu brine o njegovom fizičkom izgledu. Vučić svima smanjuje plate, oduzima službena vozila i ukidna isplatu putnih troškova, ali samo mu ne dirajte ličnog stilistu!

vucic-i-igor-todorovoci

Aleksandar Vučić i Igor Todorović (izlazi iz zgrade Vlade Srbije)

Štedimo na trudnicama, ali ne i na stilistima!

Reč je o modnom stilisti Igoru Todoroviću. On je bio jedan od članova žirija u emisiji “Kupoholičarka” koja se emitovala na televiziji Pink.

Vučić i Todorović sarađuju još o izborne kampanje 2012. godine. Tada je u izjavi za Kurir rekao da je naučio da se marama nikako ne nosi uz džemper.

– Kad nosim džemper – ne nosim maramu. Želim da izgledam prikladno u svakoj prilici. To je jedan od načina da pokažete da poštujete ljude koje posećujete i s kojima se sastajete – rekao je Vučić 2012. godine.

Todorović je za Alo! iste godine napomenuo da je njega i njegov tim lično kontaktirao Vučić.

– Istina je da nam se gospodin Aleksandar Vučić obratio za profesionalnu pomoć, čime je samo pokazao da i te kako vodi računa o svakom segmentu svog medijskog nastupa.

Njihova saradnja se nastavila sve do njegovog izbora za premijera. Igor Todorović je viđen kako napušta zgradu Vlade par dana nakon što je izabrana nova vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem, piše Blic.

Udri po džepu građana, ali stilistu ne dirajte!

Vučić mesecima najavljuje bolne reforme koje će sprovoditi nad Srbijom i po novčaniku građana, ali stiliste se nije odrekao u cilju uštede više novca.

Bahatost novog premijera ponovo dolazi do pravog izražaja. Visokim funkcinerima oduzima službene automobile, dnevnice i putne troškovima, građanima oduzima socijalnu pomoć, smanjuje plate i penzije, ali modni stilista je od državnog značaja i svakako će povećati najavljene uštede!

Da Vas podsetimo:  Svako deseto naselje u Srbiji nema dece

Modni savet novom premijeru: “Odelo ne čini čoveka”!

teleprompter

like-button.net here

wordpress-themes.org here

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime