Neogranicene dubine nemoralnosti

2
953

Od kada našu kuću američka „bela“ u crno zavija – njen stanar posta nam unutrašnja politika?! Samo se ovaj put bojati da nam –  u ovoj histerije oduševljenja zbog povratka klintonista, neprijateljski naštimanih prema Srbima – „uzbudžene“ srbomrsce srčka ne opali…!  

Da je stanar Bele kuće problem samo te države, bio bi i tada interesantan – donekle! Ali, u ove tri decenije, od kada je našu kuću, njihova „bela“ toliko puta u crno zavila – to nam je pitanje unutrašnje politike! Otud i ovolika histerija oduševljenja srbomrzaca, naših i u regionu, zbog odlaska Trampa i povratka  klintonista, koji su uvek bili na strani srpskih neprijatelja! Bojati se da nam srbomrsce – od tolikog „uzbudženja“ – srčka ne opali!

Pored ovih otvorenih, imamo mi i – uvežbane za prikrivanje, globaliste – iza čijeg globalizma (kad se malo pročačka) uvek stoji dubinska srbofobija?! Kako nam samo oni – zaogrnuti akademskim i profesorskim titulama – „objektivno“ tumače ove američke procese?! A – čim dođu do glavnog krivca urušavanja voljenoga im globalizma – ako ništa drugo – makar ga omalovaže! Bude im lakše! Pre neki dan, jedan koji se – sa svom svojom mimikrijom „srbofila“ sa ekrana ne skida – reče da se sve ovo što se dešava u Americi ne može zvati „trampizam“, jer – Tramp nema taj značaj i tu snagu?! Nema ni ideju, nema ni program, ali će se iz tog pokreta rodit „neko drugi, pa će se sve to nazvati njegovim imenom“?! Po Trampu – nikako! Jok – po tebi će! Ma, uzalud vam i očaj i mržnja! Ono što je bilo pre Trampa – nikad više! Ni u Americi ni mimo nje! A da ćete se vi prepakovati – ne sumnjam! Već jeste i to – toliko puta!

Šta je „trampizam“ i ima li snage, najbolje zna tamošnja duboka država! Otud i ovolika ujdurma na njega! To što ih je Tramp „prevario“ 2016. – bio je razlog da ovaj put ništa ne prepuštaju slučaju u „dobijanju“ potpune vlasti –  od predsednika države, do većine u oba doma Kongresa! Sve su demokratskom matematikom postigli?! Štedelo se na džakovima „glasačke volje“ – nije?! A ni softveri i brojači ga počivali nisu dok se nije natutnjelo onoliko „matematike“ koliko je bilo potrebno za poštenu pobedu?!

Nakon što su mu za drugi mandat pokrali izbore i oteli vlast – udarili su u opoziv! Razlog je upad u zgradu Kongresa Trampovih nezadovoljnih pristalica 6. januara, zbog izborne krađe! U donjem domu imali su prostu većinu, ali i 10 sramnih glasova njegovih republikanaca im je priskočilo?! Sledeći korak, gde su naumili da mu u Senatu presude da je nesposoban i opozovu ga – proglase ludim – moraće početi nakon što je otišao s vlasti, jer nisu uspeli da se organizuju pre inauguracije Bajdena. Za tu odluku  je potrebno dve trećine, koje nemaju, ako ne natrguju  neophodnih 17 republikanaca koji bi izdali Trampa! Međutim – to ludilo, da ga sad u Senatu opozovu s vlasti – kad on već ionako nije na vlasti – ne znam gde su mu našli utemeljenje u Ustavu?! Ali – gde nesposoban i lud čovek, da se ponovo kandiduje za predsednika – to je dalekosežni cilj!!!

Da Vas podsetimo:  RSE provjerila Dodikove tvrdnje o blagostanju u Srpskoj

Inače, njega su već jednom opozvali u Predstavničkom domu, u decembru 2019. godine. „Narušio im ugled“ Amerike zato što je hteo da istraži zloupotrebu Bajdena, čiji je sin, dok je on bio potpredsednik Obami – na račun tatine funkcije izvlačio grdne novce iz ukrajinskog budžeta preko svoje firme koju je tamo instalirao! I – Bajden je bio nevin – a Tramp je „obrukao“ Ameriku, jer se drznuo da u to dirne?!

Jedan od glavnih aduta, sve četiri godine, bio im je i da su ga Rusi doveli na vlast! Jer, bolje „crvene marame“ nema – za udresiranoga Amerikanca – od pominjanja Rusije! E, Bajden sad malo pomalo uteže svoju administraciju, vraćajući američke hegemoniste, poput zloglasne Viktorije Nuland, koja ima „istorijske“ zaslugese za krvavo raspolućivanje Ukrajine i guranje u sukob sa Rusijomu! Ona je samo jedna od onih u nizu nove administracije, koji su poznati po davanju prava sebi da budu porobljivači po planeti gde im se god prasne!

Demokrata Nensi Pelosi, koja je i u ovom sazivu izabrana za predsednicu Predstavničkog doma Kongresa, glavna je u inicijativama opoziva! Njen prefinjeni osećaj „za pravdu“ ne može da podnese to što je, kako kaže – Tramp „lagao o predsedničkim izborima i bacio senku na američku demokratiju“?! Ma – za „demokratiju i istinu“ –  ginu! Iza njene tvrdnje da je Tramp „pretnja naciji koju svi volimo“ – biće da se za nju krila pretnja, da je Tramp ostao – jer je njen suprug vlasnik onih optuženih IT firmi koje su po narudžbi „brojale“ glasove, sve dok im nije bilo „dovoljno“?!

Optužila ga je za upad njegovih pristalica u Kongres 6. januara. A kanda je među njima bilo i vaših!!! Prema nekim podacima – imali su specijalni zadatak da to „što ubedljivije“ izgleda – uz 5 osoba smrtno stradalih!

Da Vas podsetimo:  Sankcije?! Kome, čemu?! Ovim očima, ovoj ljubavi, ovoj braći rođenoj?!

Zanimljivo je i kako se onaj Trampov pristalica Kristofer Stenton iz Džordžije, „samoubio“ 9. januara, nakon što je prilikom upada u Kongres, Pelosijevoj odneo laptop iz kancelarije?! U podrumu porodične kuće našla ga je supruga sa prostrelnom ranom u grudima i krvi na sve strane po prostoriji gde se samoubijao?! Pronašli su i još jednu osobu koja je „krala“ taj laptop, da ga „zloćestim“ Rusima proda! Bravo! Kome, ako ne Rusima?!

Kako stvari stoje – nema vam druge no da pohapsite svih 75 miliona Trampovih pristalica, koje su – „domaći teroristi, rulja,…“ – kako na dan upada reče novoisfabrikovani „pobednik“ – Džo Bajden!!

I, bilo kako bilo, Bela kuća 20. januara dobi novog stanara. Tramp je rano ujutro napustio rezidenciju i odleteo na svoje imanje u Floridu – odbivši da prisustvuje inauguraciji svoga naslednika. Malo li je u prilog principijelnog stava prema izbornoj krađi! I jedno i drugo ući će u istoriju!

I 25.000 pripadnika Nacionalne garde, koji su toga dana u prestonici dugim cevima čuvali „demokratsko“ preuzimanje vlasti – istorijsko je! I zgrada Kongresa ograđena žicom, a po prestonici vrata i prozori zaštićeni daskama – takođe! I svih 50 američkih država, deset dana su bile u pripravnosti, kako bi sprečile proteste protiv Bajdenove inauguracije! A to, što su stručnjaci FBI bezbednosno proveravali svakog od 25.000 iz Nacionalne garde, da bi sprečili „napad iznutra“ – nije ušlo samo u istoriju – ušao je i strah pod kožu od svojih! E, tu je problem!!!

A tek, društvene mreže koje su ga na kraju sve blokirale – druge medije nikad nije ni imao, bili su za ove sad pridošle – sjajna je slika te američke demokratije!

I – otkud tolika hajka na „beznačajnog“ Trampa – po kome „se ništa neće zvati“ – najbolje objašnjava jedan njegov govor, odmah na početku nominacije za predsednika 2016. Tu se tačno videlo – protiv čega se bori i kakvu Ameriku hoće. To je bilo i zvono za uzbunu globalistima i dubokoj državi da zbiju redove i udare svim nečasnim sredstvima – lažima, propagandom, haosom onih rušilačkih protesta „Black lives Matter“ koje su „znalački“ gurali na ulice sve četiri godine – i na kraju ga pokrali na izborima!

Zato – evo govora doslovce: „Ne postoji ništa što politički establišment neće učiniti. Nema laži koju neće reći da zadrže svoj prestiž i moć na vaš račun. I to je stvarnost. Vašingtonski establišment i finansijske i medijske korporacije koje ga finansiraju, postoje samo iz jednog razloga – da zaštite i obogate sebe! Establišment ima trilione dolara kao ulog na ovim izborima. Kao primer, samo jedan jedini trgovinski ugovor koji bi želeli da prođe, uključuje trilione dolara, koje kontrolišu mnoge države, korporacije i lobiste. Oni koji kontrolišu poluge moći u Vašingtonu, i  globalne specijalne interese – oni su partneri sa ljudima koji nemaju na umu vaše dobro. Naša kampanja im predstavlja istinsku egzistencijalnu pretnju kakvu oni nisu ranije videli. Ovo nisu samo još jedni četvorogodišnji izbori – ovo je raskršće u istoriji naše civilizacije, koje će odrediti da li ćemo – mi narod – vratiti kontrolu nad našom vladom! Politički establišment koji pokušava da nas zaustavi je ista grupa odgovorna za naše katastrofalne trgovinske poslove, masovnu ilegalnu imigraciju, ekonomsku i spoljnu politiku koja je iscrpljivala našu zemlju. Za njih je to rat, i za njih ništa nije izvan granica. Ovo je borba za opstanak naše nacije, verujte mi. Na ovim izborima će se odlučiti da li smo mi slobodan narod ili samo imamo iluziju o demokratiji, zapravo kontrolisanu od strane šačice specijalnih interesa koji lažiraju sistem, a naš sistem je lažiran. Ovo je stvarnost. Vi to znate, oni znaju, ja to znam – a to, prilično, zna i celi svet. Establišment i njihovi mediji će kontrolisati ovu naciju sredstvima koja su vrlo dobro poznata. Svako ko dovodi u pitanje njihovu kontrolu smatra se seksistom, rasistom, ksenofobom i moralno deformisanim. Oni će vas napadati, oni će vas klevetati, pokušaće da unište vašu karijeru i vašu porodicu, oni će nastojati da unište sve vaše, uključujući vašu reputaciju. Oni će lagati, lagati, lagati, a onda će raditi i gore od toga – oni će učiniti sve što je potrebno. Klintonovi su kriminalci – zapamtite to! Oni su kriminalci! Naša veličanstvena civilizacija, ovde u Americi i širom civilizovanoga sveta, došla je do trenutka kada se svode računi. Videli smo to u Velikoj Britaniji, gde su izglasali da se oslobode globalne vlade i sporazuma o globalnoj trgovini, i globalnih imigracionih dogovora koji su uništili njihov suverenitet i uništili mnoge od tih nacija. Ali, središte svetske političke moći je upravo ovde u Americi, a to je naš korumpirani politički establišment koji predstavlja najveću moć iza pokušaja radikalne globalizacije i ukidanje prava glasa radnim ljudima. Njihovi finansijski resursi su praktično neograničeni, njihovi politički resursi su neograničeni, njihovi medijski resursi su bez premca, i što je najvažnije, dubine njihove nemoralnosti su apsolutno neograničene“!

Da Vas podsetimo:  DISKRIMINACIJA U ALBANIJI: Srbi primorani da promene prezimena, svoj identitet kriju ili su ga zaboravili!

Neka Ti je sa srećom borba – svaka Ti je k’a Njegoševa

Milijana Baletić

Izvor: Vidovdan

2 KOMENTARA

  1. Неограничене дубине неморалности – рече ђевојка Милијана која је извештаје са ратишта у Вуковару правила по новосадским кафићима. Што неко рече, данас Србија није у 2021. година већ у хиљаду деветсто деведесет тридесет и првој години

  2. Све је тачно него, кад пукне јер се кида где је танко, шта ћемо ми? Како ћемо са онима нашим који ће оданде назад? Ово њихово много личи на стање у царистичкој Русији пред октобарску револуцију. У најмању руку актери, финансијери, су исти. Да ли ћемо бити изложени као између два рата увеженом комунизму, тј некој новој врсти идеологије?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime