Neoustaš Stipica je revnosno izvršava strane naloge

0
217
slika: https://www.ocnal.com/2017/04/stipe-mesic-and-albanian-model-performs.html

U plejadi srbofobnih ratnih huškača, koje sada iz naftalina izvlače igrači iz senke dragog ofucanog NATO i još draže samoraspadajuće EU, posebno istaknut prestareli Stipe Mesić, službeni grobar brozove Juge, najdraži tobožnji regionalni antifašista druge Srbije.

Za dokazani pronatoovski medij iz vremena hladnog rata, nazvan Radio Slobodna Evropa (RFE), Stipica je otpjevao njemu najdražu ariju, o Srbiji koja se nije „denacifikovala“, te je u ratove devedesetih godina prošlog veka usrljala spasavajući san o „velikoj Srbiji“!

Naravno, nekadašnji kroatokomunista, potom neoustaški robijaš iz Maspoka, Stipica pod velikom Srbijom misli na srpski etnički prostor, koji njemu i takvima baš smeta, što pokazuje i u naručenom intervjuu za RFE.

Čovek koji potvrđuje onu tezu Jovana Dučića o Hrvatima, bez srama i blama govori o potrebi „denacifikacije“ Srbije, dok u obližnjem Karlovcu njemu antifašisti pod nosom slave i veličaju hrvatskog ratnog zločinca koji je ubio trinajst nenaoružanih rezervista JNA na Koranskom mostu 1991.godine, te mu zahvalni domoljubi upravo uradiše i mural!

Naravno, Stipe i slični proeuropski antifašisti to neće da osude, ali zahtevaju denacifikaciju Srbije, tako nastavljajući onu praksu druga bravara koji je u oktobru 1944.godine počeo tu denacifikaciju, od koje se Srbija još nije oporavila, jer na svetlo dana tek izlaze mnogobrojna dela počinjena u ime navodne svetle budućnosti!

Dan srpskog jedinstva, pogodio je svu antisrpsku fukaru u regionu i šire, jer je pokazao da se Srbija uspravlja, stresajući sa sebe štetne višedecenijske obloge dve zajedničke Jugoslavije, natovarene u ime integralnog jugoslovenstva kralja Aleksandra i bratstva-jedinstva druga Broza, pritom se odričući svoga srpskoga, koje ne vređa druge, ali nisu Srbi krivi što ti drugi nemaju to što Srbi imaju.

Razglaba Stipe kako srpska vojska ne sme na Kosovo, pritom zaboravljajući da je Kosovo deo zemlje Srbije, što i Rezolucija 1244 jasno kazuje, ali Stipe je ostario pa nekako zaboravio!

Da Vas podsetimo:  Zašto NE na referendumu o Ustavu?

Razglaba Stipe o mnogo čemu, ali ne pominje da se Hrvati dokazano nisu denacifikovali nakon što su počinili genocid nad Srbima, i kao narod i kao država!

Stipe je doduše daleke 1990.godine na turneji po Južnoj Americi počeo da peva ustašku koračnicu „Evo zore, evo dana…., koju danas hrvatski vojnici pevaju u misijama dragog NATO, dok čuče na braniku demokratske Evrope na ruskoj zapadnoj granici!

Stipe bi makar trebao da se seti svoga strica Marka, koji je kao oficir-legionar u sastavu hrvatske 369. pukovnije stigao i do fabrike Crveni oktobar u Staljingradu, gde su dični hrvatski sinovi držali najistureniji nacistički položaj, dok nisu digli hrvatske šapice pred crvenoarmejcima, a striček Marko otputovao u Sibir, u oficirski logor za sve evropske pripadnike nacističke vojske, koja je krenula da pokori Sovjetski savez, stvarajući „novu Europu“ (vidljivi temelj današnje EU).

Stric Marko se u logoriu ipak razmislio, i odlučio da se priključi JUGOSLOVENSKOJ BRIGADI, koja će posle oktobra 1944.godine prispeti u Vršac i biti upućena po naređenju bravara Broza u okolinu Čačka, da se bori protiv jedinica JVuO.

Znao je bravar koliko ustaše mrze četnike, samo nije znao da će brigada u prvoj borbi proći ko bos po trnju, jer je imala 137 poginulih, 330 ranjenih i 72 nestala, te je povučena u pozadinu!

Stipe je ostario, ofucao se kao evropski regionalni antifašistički mačak, pa ipak još frkće na Srbiju i Srbe, koji ne mare za takve kritičare, krećući svojim putem koji nikoga ne ugrožava ko ne pokušava da razbija i otima srpski etnički prostor.

Doduše, Stipica je devedesetih godina prošlog veka otvoreno igrao u pronemačkoj ekipi rukovodstva HDZ, što je poznato akterima i analitičarima, ali Stipe nema srama ni blama, polizao je on i u Haagu kao svedok tužilaštva, tako da su ga opravdano prozivali u samoj Hrvatskoj, ali je pretekao kao podoban da se baci kamenom na umrloh vrhovnika Tuđmana, kada je to trebalo!

Da Vas podsetimo:  Hristos vaskrse!

Srećan Vaskrs!

Nije Stipe od juče, poodavno on revnosno izvršava naloge, pritom se uvek trudeći da dade svoj lični pečat tome što tvrdi, te ne čudi da ga baš sada vade iz naftalina, malo sklerotičnog, ali još upotrebljivog za udruženu antisrpsku kampanju u kojoj trenutno učestvuje i kurta i murta, što kažu Srbi.

Napisao :Vladimir FROLOV

https://srpskistav.com/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime