Nepouzdanost statističkih podataka

1
1179
Foto: montaža

Pojedini „pouzdani“ statistički izvori ističu godišnji broj obavljenih abortusa na nivou Srbije oko 17.000. drugi navode cifre od 20, 40, 200.ili 500.000 abortusa godišnje, ili više. Šta se dešava sa fetusima , mrtvo rođenim bebama? Koliki je opseg ove trgovine? Kada se radi o razlici između umrlih i rođenih u Istočnoj Srbiji kažu da je svake godine manje jedna tamošnja varoš, u Banatu slično kažu, i u drugim pojedinim regijama Srbije tvrde da svake godine i u tim regijama je na godišnjem nivou manje jedna varoš.

A na nivou Srbije onda saopšte da svake godine nestane samo jedna varoš?.

Slično je i sa pojedinim drugim statističkim pokazateljima. Koliki je broj migranata u Srbiji? Kakva je etnička struktura u pojedinim opštinama Srbije? Koliko je ukradenih beba? Gde su brojke o trgovini ljudskim organima? Gde su validni podaci o stanju zdravlja u Srbiji?

Svakojaka blebetala koja ruše zdravlje nacije decenijama unazad žele da skinu krivicu sa sebe na druge. Gde su validni dokazi o statistički značajnoj korelaciji između vremene NATO bombardovanja ( 1999) i rasta pandemije raka? Nema je. Gde su validni statistički podaci o kosmičkim rupama u pojedinim demografskim segmentima koje su progutale teško procenjiv broj ljudskih bića? Ko ih je prouzrokovao?. Ove demografske praznine su nastajale postepeno od 1950-ih, 60 -ih pa sve ubrzanije nadalje do današnjih dana.

Ankete javnog mnenja su još veća katastrofa, rezultati se naručuju unapred.

Ko ukriva , i zašto, istinu u Srbiji?

U mutnom se lovi.

Srbija kopni, a o tome nema ispravnih podataka. U Srbiji još caruje zloglasna„ lakirovka„, nema naučnih istraživnja, nema dijagnoze.

Srbija tumara i zaglibljuje se u grobljanske parcele, a nesretni narod pljačkaši guraju da se tetura, guta pilule i zuri u rijaliti, opoziciju da bleji o sporednim temama ( univerzitetskim diplomama-umesto da zagrme o mračnjačkom projektu nestanka ove zemlje i ovog naroda) , a zvanične političare da misle na lični ćar.

Da Vas podsetimo:  O idiotluku i marifetluku

Tomislav Krsmanović

1 KOMENTAR

  1. Samo da Autor teksta još napiše sta je poruka i šta nudi kao rešenje. Kada pričamo o zdravlju, na svakom ćošku širom Srbije 95 posto stanovništva se samo truje i ubija, cigaretama, alkoholom, nezdravom hranom, kurvarenjem, i sa jos mnogo toga. Ako pricamo o abortusima, pa ne ide drzava ulicom i vrsi abortuse vec nemoralni i bezbozni ljudi sami to rade. Mozemo da pricamo i o roditeljstvu kako brinemo o svojoj deci a i osvojim starim roditeljima. Groblja nam održavaju Cigani a sada pricamo kako nam je lose zbog Loncara i Vucica. Vec 80 godina Srbi sluze sotoni, bar vecina, a drugi im krivi za propast. Nece ni Srbi ni Srbija propasti vec sada Bog cisti svoj narod od komunjara( satanista). Zao mi svakog ubijenog deteta nemojte me pogresno shvatiti ali pobozni Srbi ne ubijaju svoju nerodjenu decu vec oni drugi koji sluze satani. Cemu bi ti drugi i naucili tu decu. Kakve bi im vrednosti preneli i kako bi Srbija izgledala kada bi sva ta deca bila rodjena. Bio bi Sodom i Gomor.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime