NIJE BIO ODUŠEVLJEN: Nezadovoljni građani spopali Vučića

0
1443

zubiPremijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Grdelici sa nezadovoljnim građanima.

Vučiću je jedna žena pokušala da postavi pitanje rečima: “Može jedno kratko pitanje, ako ne može, onda ništa”.

Druga žena se požalila da ne može da zaposli dve ćerke koje su završile medicinsku školu. Vučić joj je rekao da je svestan problema sa kojim se suočava Grdelica.

Obećao je da će učiniti sve što može, ali nije uspeo da ubedi ženu. Više puta je pokušao da je prekine kako bi njenoj ćerki poželeo sreću sa detetom, ali žena nije pala na Vučićev politički spin, pa se samo zahvalila i nastavila da iznosi probleme stanovnika Grdelice.

Vučiću je jedan muškarac dobacio da je pisao MUP-u i svim ostalim državnim organima sa predlozima oko pokretanja nekog posla, ali mu niko nije odgovorio. Vučić mu je rekao da će prvo morati da razgovara sa predsednikom opštine, dodajući da će ga posle toga on pozvati u zgradu Vlade Srbije u roku od 15 dana.

Podsetimo da je Vučić nezadovoljnim radnicima JKP “Informatika” iz Novog Sada, koji su prošle godine transparentom prekinuli njegovo izlaganje, takođe rekao da će rešiti njihove probleme za 15 dana.

Probleme nikada nije rešio.

Iako ispred zgrade Vlade svakoga dana protestuje više stotina građana, Vučić ih nikada ne prima na razgovor.

Čak je u jednom intervjuu rekao da sa prozora zgrade Vlade vidi i čuje kako mu nezadovoljni građani skandiraju “Vučiću pederu”. Tada je bahato odgovorio da im se jednom prilikom pridružio i zajedno sa njima vikao “Vučiću pederu”, što naravno nije istina.

Jedan vozač iz Hitne pomoći požalio se da ne dobija platu. Vučić se zatim obratio gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću koji je potvrdio da stomatolozi nisu primili platu osam godina!

Da Vas podsetimo:  Leskovac opet u „zejtin kapanji“ – Predizborni marketing ili samo „crkavica“ od pomoći?

Vučić je saslušao sve probleme građana i napustio skup. Nije ponudio nijedno konkretno rešenje, što su neki građani i sami uvideli.

Sudeći po izrazu lica, Vučić nije bio posebno oduševljen pitanjima.

Telepropmter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime