Nije dovoljno samo da izdamo KiM, već i Rusiju u paketu!

0
931
Kajl Skot / Foto: fsksrb.ru

Simpatičan dečačić ovaj Kajl Skot, još samo da je dečačić i da je simpatičan, pa da čovek mnogo i ne haje za reči čoveka koji formalno na diplomatskom nivou predstavlja SAD u Srbiji, a faktički predstavlja mišljenje, stav, odluke i namere Aleksandra Vučića i resto vesele družine iz Predsedništva i Vlade Srbije.

Dakle, generalni zastupnik uterivača “demokratije” za Srbiju izjavio je juče ono što će ovdašnje rukovodstvo učinti sutra- odreći se Kosova i Metohije i de fakto, bez razlike što su to odavno učinili pod sramnim izgovorom “normalizacije odnosa Beograda i Prištine”, te postavljanjem “administrativnih”/graničnih prelaza na Jarinju i Merdarama i celivanjem skuta Ramušu Haradinaju i Hašimu Tačiju; ali, kako “dobronamerni” sedi čikica lošeg srpskog izgovora i još grđih namera kaza: “Srbija može da ima dobre odnose s Rusijom, ali država koja želi da postane članica Evropske unije treba da tom cilju bude posvećena i da to pokaže!”

Rečju, ako već toliko silno želimo da nas prime kao precvalu udavaču valjanu samo za teške kućne poslove u to društvo dobrano ekonomski, moralno i svakojako drugačije propalih- nije dovoljno samo da izdamo, prodamo i preprodamo Kosovo i Metohiju, već i Rusiju u paketu!

Što je najgore, reči Kajla Skota nisu, rekoh, tek njegovo mišljenje, već najava mišljenja i dela sluga ovdašnjih koji su prvi deo najbesčasnijeg posla u istoriji Srbije već učinili (ostaje da za koji mesec ili godinu, sve jedno, dozvole “kosovu” da i zvanično prizna Srbiju kako bi predsednik Vučić mogao svečano da položi kamen temeljac za ambasadu “kosova” u Beogradu), pa sad ostaje da se ozbiljno porad na pitanju- Rusije!

Naravno, neće to ČOVEKU KOJI HODA PO VODI i njegovim harekinima biti naročito teško, jer kolko god se izdavali za rusofile, ili barem iskrene prijatelje Rusije toliko da bi, ubeđen sam, već sutra s radošću ispratili ruske diplomate iz Beograda i na mestu ambasade postavili još jednu fontanu koja svira, sveetli i preliva, ali na eengleskom, ili što bi deca rekla, američkom jeziku!

Da Vas podsetimo:  Savino Zakonopravilo 3. – pravoslavno carstvo i lažno carstvo

Na sve što je Skot još bunovan izdeklamovao kao agendu za budućnost Zorana Mihajlović je odgovorila kako je politika Beograda jasna: “Ulazak u EU i uvođenje evropskih standarda!”

Šta to tačno “evropski standardi” podrazumevaju- zna se: izdaja Kosova i Metohije, rekoh i ponoviću milion puta, kao i uvođenje sankcija Rusiji!

Mislim, evo neka me isprave ako grešim i ako to nije opskurna politika EU bratije i ako se to od nas ne očekuje?!

Što je najgore, sve da se i ne očekuje naši će učinti, onako u znak dobre volje. Popiće preventivno “brufen” da Skota ne zaboli glava, a uz lek popiće i čašu otrova- samo neka je blagosloven od Amerike, Nemačke, Britanije…

Sada, suvišno bi i dobrano glupo bilo da kažem kako Srbija iz 101 razloga ne sme, ali NE SME, sebi da dozvoli da bilo čime naškodi Rusiji kad je već naškodila sebi i izdala najveću svetinju, ali, realno, zaista jedino što nam preostaje, golog opstanka radi, jeste da se sada i doveka držimo Rusije kao jedinog vekovnog dokazanog prijatelja i dobronamernika, kako bismo sačuvali nešto sebe, nešto za sebe i pokolenja!

Nisu ovo tek reči zakletog rusofila, jer to jesam s valjanim razlogom, već realnost koja se ne sme ignorisati ako je u ovim “umnim” glavama iz predsedništva i Nemanjine 11 ostalo iole pameti- prodaćete/prodali ste dušu đavolu ali verujte to mu neće biti dosta, niti će na tome stati!
Za Kosovom i Metohijom odoše Preševo, Bujanovac, Medveđa, Stari Ras (tendenciozno zvan Sandžak), Republika Srpska…

Jeste li već zaboravili Erdoganove reči da Srpsku smatra svojim hanom ostavljenim mu u amanet od rahmetli Izetbegovića?!

Mislite li da će Srbija biti bolje sreće na tom vašem evroatlanskom putu u propast?!

Da Vas podsetimo:  Vučić kao Eliot Nes

Ima li, bre, ko u ovoj državi da ustane i kaže Skotu i njemu sličnima: “Tišina tamo, bavi se izdavanjem viza i svečanim prijemima o Danu nezavisnosti, a o Srbiji ćemo mi odlučivati?!”

Nema, naravno, jer ne bi zajahali na vlast da nisu pristali na sve što se od njih blanko tražilo: Kosovo i Metohija, lagano udaljavanje od Rusije (pusta retorika o ljubavi i prijateljstvu dva naroda je, verujte, tek pusta retorika), a onda ćemo videti šta ćemo i koliko od Srbije primiti u Evropsku uniju kao najamnog radnika na crno?!

Shvatate li, gospodo, kojom državom, nažalost, rukovodite i gde su srce i duša ovog naroda- na Kosovu i Metohiji i u Moskvi!

Izdaćete i jedno i drugo ne trepnuvši, zarad štapa sa šargarepom, verujući da je magare dobrodošlo u društvo zveri!

Ako šta od ovoga nije tačno objasnite, barem pokušajte, koaliciju s najvećim krvolkom srpskog naroda (uz Nasera Orića) Ramušom Haradinajem i besramnim polaganjem zakletvi srpskih sudija pred Hašiom Tačijem, kao i večitim guranjem u drugi plan tako jednostavnog pitanja rešavanja diplomatskog statusa Huanitarnog centra u Nišu?!

Ne zaboravite usput i da pomenete kako ste sa Natom potpisali sporazum koji njihovim trupama garantuje maltene svetiteljski status u Srbiji, šta god učinili, čime ste nas svrstali u nezvaničnu članicu zapadne vojne alijanse, za kojom je nevine krvi i grobova toliko da će im doveka trag smrdeti nečovještvom, što vladika Rade kaza!

Pokušajte sve to, ili ćutite zauvek!

Ćutaćete, naravno, jer prava da govore imaju samo oni koji s đavolom nisu kafenisali, a vi ste, gospodo, još i okrenuli šolju i zaboli želju, što se ono kaže…

Zbog svega toga bunovni Kajl Skot i može da se ponaša u Srbiji kao otac mladoženje koji je platio čitavu svadbu, a vi kao uboge mlade bez miraza što pognute glave stoje pred svatovima koji ih pohlepno kibicuju i zadižu venčanicu u prolazu.

Da Vas podsetimo:  Spoljni dug i Vašingtonski sporazum

Mihailo Medenica

fsksrb.ru

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime