I nije ga sramota

0
2224

Cirkus oko predloga o postavljanju slika predsednika države po službenim prostorijama u diplomatskim predstavništvima RS širom sveta i po vojnim objektima u Srbiji, dobio je svoj čačanski prilog u službenoj kancelariji načelnika Inspekcije rada u Čačku.

Po koalicionom dogovoru na šefovsko mesto u ovoj državnoj službi u Čačku došao je Vladimir Radosavčević, kadar Vulinovog Pokreta socijalista. Tako je najpre, ekspresno dobio posao u odseku Inspekcije rada, i ubrzo postavljen i za šefa tog odseka. Svojevremeno, čačanski Vulinovi socijalisti najavili su Radosavčevića kao svog kandidata za gradonačelnika Čačka.

Zanimljivo je da na službenom sajtu Moravičkog upravnog okruga, u okviru koga deluje ova republička inspekcijska služba, Radosavčević nije naveden kao član Kolegijuma, niti kao šef odseka Inspekcije rada.

Kako god bilo, sledeći verovatno ideju svog stranačkog predsednika Aleksandra Vulina da se u službenim prostorijama državnih organa postave slike aktuelnog predsednika države Aleksandra Vučića, šef čačanske inspekcije rada je na zid u svojoj kancelariji okačio dve slike, tj. oba Aleksandra – i Vulina i Vučića.

Ako za Vučićevu fotografiju na zidu službene kancelarije Inspekcije rada još i može da se nađe, mada potpuno nesuvislo, opravdanje  da je u pitanju portret predsednika države, za fotografiju  Aleksandra Vulina nema nikakvog opravdanja. Naročito imajući u vidu da više nije ministar za rad i socijalna pitanja već ministar odbrane.

A i bez obzira čega je Vulin ministar, ne postoji nikakva obaveza, niti je uputno da se slike ministara ističu po kancelarijama u njihovom resoru.

Kako službena kancelarija šefa Inspekcije rada nije kasarna, to nema nikakvog razloga da na zidu visi ministrova slika.

Osim ako se radi o idolopoklonstvu i poltronstvu kojima su Srbi veoma skloni.

Vest o kačenju slike dva Aleksandra u službenoj kancelariji u Čačku objavio je portal Pravo i pravda:

Da Vas podsetimo:  Zapad želi da opravda napad na SRJ, a sa druge strane da osudi navodnu agresiju Rusije na Ukrajinu

ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime