Nikada se nijedna država nije odrekla svog naroda i svoje teritorije pa neće ni Srbija

2
157

Srbija ne može da legalizuje fašizam zemalja koje su instalirale ambasade na KiM i priznale tzv. Kosovo.

Crkva Svetog Dimitrija, spomenik Trepčinim rudarima i srpska trobojka u Kosovskoj Mitrovici

Pravnim nasiljem i gaženjem sedam ključnih međunarodnih dokumenata zemlje Zapada prznale tzv. Kosovo i instalirale ambasade u Prištini . – To bezakonje Srbija ne može niti hoće da legalizuje.

U istoriji države i prava nikada do sada se nije dogodilo da se jedna država odrekla svog naroda i svoje teritorije. To odricanje sada zemlje Zapada i Amerika traže od Srbije i to kada je u pitanju Kosovo i Metohija, da se odrekne svoje južne pokrajine.

No, pre takvog zahteva rušitelja prava sa Zapada, Srbija bi morala da na svojoj teritoriji, Kosovu i Metohiji, legalizuje fašizam upravo tih zemalja Zapada i Amerike koje su u Prištini nezakonito, gaženjem baš svakog međunarodnog dokumenta i prava instalirale ambasade a pre toga priznale tzv. Kosovo.

Na KiM preostalo je još oko 120.000 Srba (polja crvenom bojom)

Priznato tzv. Kosovo i ambasade su instalirane pravnim nasiljem mimo svakog međunarodnog dokumenta koje su potpisale zemlje Zapada i Amerika.

“Nasilje, bilo da je ono pravno ili fizičko je institucionalizovano oruđe u vođenju unutrašnje i spoljne politike kod fašizma“ – je definicija koja se uči na svim svetskim univerzitetima. Na osnovu baš tog fašizma zemlje Zapada su priznale Kosovo i imaju instalirane ambasade u Prištini.

Srbija bi pre priznanja Kosova i Metohije, evenualno, legalizovala bezakonje Zapada i Amerike na KiM, legalizovala bi istinski fašizam tih zemalja na svojoj teritoriji.

Spomenik na Gazimestanu

Da je tzv. Kosovo nelegalna tvorevina a da su svi ambasadori u Prištini bezakonjem tu govore najvažniji međunarodni dokumeniti.

1.- Kršenjem Povelje OUN, najvišeg pravnog dokumenta najviše pravne organizacije u svetu, sve zemlje su nezakonito priznale tzv. Kosovo i nelegalno uspostavile ambasade u Prištini.

2.- Gaženjem Bečke konvencije o diplomatiji iz 1961. godine zemlje Zapada i Amerika instalirale su ambasade u Prištini i priznale tzv. Kosovo.

Da Vas podsetimo:  Izdaja u veleizdaji

3.- Gaženjem Helsinškog sporazuma od 1. avgusta 1975. godine zemlje Zapada i Amerika su priznale Kosovo i instalirale ambasade u Prištini.

Završna deklaracija Helšinskog sporazume je u suštini imala deset ključnih tačaka, takozvani – dekalog, koje su sve do jedne zemlje Zapada stavile pod noge kad je u pitanju suverenitet Srbije. Posebno su ključna dva člana Helsinškog sporazuma, 3 i 4, koja govore da Kosovo nije država.

3- nepovredivost granica

4- teritorijalni integritet evropskih država

4.- Gaženjem svih načela OEBS – a, koja počivaju na dekalogu Helšinskog sporazuma priznato je tzv. Kosovo i instalirane su nezakonito ambasade u Prištini.

5. – Tzv. Kosovo je nezakonito pioglasilo nezavisnost a Zapad nezakonito priznao tu tvorevinu i instalirao ambasade u Prištini gazeći posebnu Odluku OEBS- a iz 1992. godine u kojoj se doslovice kaže : da manjine u zemljama članicama OUN nemaju pravo na otcepljenje i samoopredeljenje.

6.- Priznanjem Kosova i instaliranjem ambasada u Prištini sve zemlje koje su to uradile, uradile su gazeći Ustav suverene države Srbije, zemlje koja je bila na strani pobednika u oba svetska rata, zemlje koja je izičito morala da se obaveže da sa Kosovom i Metohijom ulazi u OUN i kao takva je primljena 1. novembra 2000. godine.

7.- Zemlje koje su priznale tzv. Kosovo i instalirale ambasade u Prištini pogazile su važeću R- 1244 u kojoj se govori da je Kosovo pod suverenitetom države Srbije.

Pogled na glavni gradski most na Ibru i srpski, severni deo Kosovske Mitrovice

Kada je Kosovo 2008. godine proglasilo nezavisnost to nije tražilo od OUN, EU, NATO ili USA. Ono je to uradilo van R – 1244 SB OUN. Nezavisnost Kosova nije viđena niti je ima u R – 1244, niti se reč nezavisnost igde pominje u ovom dokumentu.

Piše : Zoran Vlašković

 

2 KOMENTARA

  1. “ DRZAVA , TO SAM JA ….ALEKSANDAR VUČIĆ “ !! On i stvarno jeste “ DRZAVA “ . Uzurpirao je baš sve što predstavlja Drzavu….. Parlament , Skupštinu , Tuzilaštvo, Sudstvo, Vojsku , Policiju , veći dio opozicije, Zdravstvo, sportske klubove ……….baš sve ….do Dobrovoljnih Vatrogasnih Društava i Kućnih savjeta . U Srbiji , Drzava, to je Vučić. Toga, čega se ne bi odrekla niti jedna ( normalna ) Drzava, bez ikakvih problema, odreći će se Vučić, samo da duze ostana “ DRZAVA “ !! Zbog svog ostanka na vlasti , prodati će i oca i majku, braću i sestre………A mi smo sada, kada nam „gori pod petama“ otkrili koji
    medjunarodno pravni dokumenti garantiraju cijelovitost Srbije. Nisu problem nelegalna priznanja fantom drzave i nelegitimni zapadni ambasadori u njima. Problem je što onih 7 tačaka koje nam po medjunarodnom pravu garantuju teritorijalnu cijelovitost, nitko, nikada, od petooktobarskog puča, do dana današnjeg, nije izmucao, spomenuo, zahtijevao u SB ORGANIZACIJE UJEDINJENIH NACIJA !!!
    Dozvolili smo da amerikanci organiziraju i ostvare DRZAVNI UDAR prepoznatljiviji kao petooktobarski prevrat i sve što se od tada do danas dogadja, rezultat je istog. Tko je na kraju kriv za sve ?? Gdje smo MI ….NAROD u svemu tome ?? Da li smo i mi bar malo krivi ?? Da li je Drzava samo Vučić ili se ta Drzava sastoji i od “ nekakvog “ Naroda ?? Da li je tačna poslovica „Narod zasluzuje Kralja (Vučića)
    upravo onog i onakvog kakvog ga ima “ ???

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime