Niko ne sluša Vučića: Auto od 1.4 miliona!

0
1236

268974_20120409blicemil-conkicbeograddi003455809_fRedakciji Teleprompter.rs došla je do informacije da je u opštini Aleksinac kupljen novi automobil od “narodnog novca”, suprotno Vučićevoj politici štednje. Tender za kupovinu automobila raspisala je Ustanova za odmor i rekreaciju dece “Lipovac” iz mesta Lipovac koje pripada opštini Aleksinac. Na čelu te ustanove nalazi se Emilijan Milosavljenić, sekretar Opštinskog odbora Srpske napredne stranke iz Aleksinca.

Prema informacijama koje se nalaze na Portalu za javne nabavke, ustanova “Lipovac” raspisala je 2. aprila 2014. godine konkurs za kupovionu novog putničkog automobila. Na konkurs su se javile dve firme iz Niša. Osnovni kriterijum je bio najniža cena.

Najniža ponuda je bila 1.399.655,17 dinara. Ugovor o kupovini zaključen je između Ustanove i ponuđača 28. aprila 2014. godine, tačno u vreme dok je Aleksandar Vučić bio u žiži javnosti zbog odluke da se nekim funkcionerima uskrate službeni automobili u cilju ušteda “narodnog novca”. Čak je najavljena i prodaja nepotrebnih vozila.

ustanova-lipovac-ugovor

Međutim, SNS-ovci iz Aleksinca očito da ne dele isti stav sa Aleksandrom Vučićem. Sekretar OO SNS Aleksinac, Emilijan Milosavljević, nalazi se na čelu Ustanove “Lipovac”.

Na čelu opštine Alekisinac nalazi se Srpska napredna stranka.

U Upravi za zajedničke poslove zavedeno je svega 320 službenih vozila, a procenjuje se da ih zajedno s lokalom i javnim preduzećima ima oko 40.000. Sad ih ima oko 40.001.

Obaveštenje o sklapanju ugovora možete preuzeti ovde.

Poziv za dostavu ponuda možete preuzeti ovde.

IZVOR: Teleprompter.rs

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime