Nikolas Ebot kolonijalni fašista i ubica međunarodnog prava

4
1205
Foto: pixabay.com

Bitinaski ambasador u Prištini Nikolas Ebot na okupiranoj teritoriji KiM pod zastavom treće države !

Britanski nazovi ambasador u Prištini i tzv. nezavisnom Kosovu, sastao se 14. oktobra u kabinetu budućeg navodno premijera Kosova Albina Kurtija, u kabinetu pod zastavom države Albanije. To je ipak, najveći znak da Kurti, kao pobednik tzv. vanrednih parlamenatnih izbora ispred Samoopredeljenja 6, oktobra, ne priznaje Kosovo kao državu. No, to i nije toliko čudno kad se zna da Kosovo zaista nije država, niti približno ispunjava jedan jedini uslov za državu.

Mnogo je čudnije to što je britanski ambasador Nikolas Ebot, na teritoriji, koja je pod protektoratom OUN i R – 1244, zaseo pod zastavom Albanije pored Kurtija, sigurno danas najvećeg političkog primitivca Evrope, one Evrope koja je tekovina ljudskih prava.
Nikolas Ebot je u Prištini da propagira kolonijalizam, antidemokratiju i anticivilizaciju.
Kad se zna da je Nikolas Ebot iz kolonijalne države Engleske koja je do sada u svetu ubila na desetine miliona ljudi, od Indijaca pa do mnogih nevinih naroda država na afričkom kontinentu onda i nije čudno što je u Prištini, jer je ovde da proliva krv stanovnika koji ovde žive i da kolonijalnom okupacijom nanese zlo Srbiji i srpskom narodu.

Nikolas Ebot je pristigao u Prištinu na osnovu fašizma jer je Velika Britanija uspostavila ambasadu u Prištini kršeći Helsinški sporazim od 1. avgusta 1975. godine, prekršila je i zgazila sva načela OEBS – a koja se zasnivaju na deset tačaka Helsinškog sporazuma, prekršila je i zgazila Bečku konvenciju o diplomatiji iz 1961. godine, prekršila je i zgazila Badinterovu komisiju koja je odlučila da raspad Jugoslavije bude ostvaren u AVNOJ – evskim granicama, prekršila je i zgazila Povelju OUN, dokument najviše pravne organizacije u svetu a prekršila je i zgazila R – 1244 po kojoj je Kosovo i Metohija pod suverenitetom Srbije.

Da Vas podsetimo:  Kako je pao Knin - rasulo i raspad srpske vojske u Krajini

0vakvo pravno i fizičko nasilje svetskih kolonijalnih ubica Engleza definiše se kao čist fašizam. Odgovori Evropi, onoj Evropi koja je tekovina ljudskih prava, odgovori svetskoj akademskoj ѕajednici, na osnovu kojeg si međunarodnog dokumenta u Prištini kolonijalisto Ebot?

Odgovor je samo jedan, na osnovu fašizma, kolonijalisto Ebot.

Na svim svetskim univerzitetima se uči, celokupna svetska akdaemska zajednica uči da je : “Nasilje bilo da je pravno ili fizičko, institucionalizovano oruđe u vođenju spoljne i unutrašnje politike kod fašizma”.

Pročitaj gospodine Ebot o tome knjige sa Harvarda, Bostona, Kembridža, univerzitetskih centara – Kaira, Tokija, Johanesburga, Pariza, Londona, Hajdeberga, Rima, Bolonje….. i svuda je naziv fašizam na osnovu koga si ti zaseo u Prištini.

Znači Britanija je na osnovu fašizma uspostavila kolonijalnofašističkog ambasadora u Prištini kome je bitno da sedi u kabinetu pod zastavom Albanije, iste one zastave koja je u Hitlerovoj okupaciji imala crne orlove.

Britanski kao i svi drugi ambasadori u Prištini su okupacijom došli na KiM, bez ijednog jedinog valjanog međunarodnog dokumenta!

Okupacija, fašizam i kolonijalizam još nikad i nigde u svetu, a tako će biti zauvek, neće se moći legalizovati. Pa i okupacija Kosova i Metohije ne može se legalizovati.

Svuda u svetu okupatorima je bilo mesto uza zid i proterivanje. Kad ćeš Nikolas Ebot kao kolonijalni fašista napustiti okupiranu teritoriju Srbije? Stanovnici KiM će imati daleko više koristi kad ti Ebot napustiš objekat tzv. ambasade u Prištini i u njoj bude naprimer veterinarska stanica.

Zoran Vlašković

4 KOMENTARA

 1. Krvavi i pokvareni, podmukli, arogantni i agresivni britanac, nikad nece otici sam (pitanje u tekstu), MI MORAMO DA GA ISTERAMO, da ga isprasimo nogom u usranu guzicu! Treba nam jos oruzja od Rusije i da dovedemo ruske vojnike i otvorimo nekoliko baza za njih u Srbiji! To je jedino resenje! Mrzim Britance koji nam zabijaju noz u ledja (u srce!) vec 200 (dvesta godina!) a mi sa njima nemamo nista! Uzasno nas mrze i stalno nam rade o glavi. Oni su pokusali u UN da nas Srbe proglase genocidnom nacijom, ali Rusija je sprecila, jer je stavila veto, inace bi ostali za vjeki vjekova zapisani, jedino mi(???) u ljudskoj istoriji kao genocidan narod! Da Bogda im se zatrlo i pleme i seme! Hvala Rusiji, mada je ispastala zbog toga.

  • Postovanje Angela!

   Nemojte ih mrzeti – mrznjom im produzavamo vek.
   Nemojte ih mrzeti – mrznjom ih hranimo.
   Nemojte ih kleti – kletve se uvek razbiju o glavu onom ko kune.
   Nemojte ih ni voleti – te ljubavi nisu vredni.
   Sto duze zivim na ovom svetu, slusam zapadne politicare, bogatase i shvatam njihov sistem vrednosti, sve vise volim zivotinje.
   Davno je mudri ruski monah zapisao, da ce doci vreme kad ce svet goniti svakog mudrog i pametnog, kad neces smeti misliti svojom glavom, vikace da si lud samo zato sto nisi sa njima…..
   – Eto to vreme se desava nama od 1991 godine.
   Ako u otkrovenju stoji da ce se sve to desavati u poslednji cas, kad ce hristoljubivi narodi biti gonjeni i razapinjani na stubu srama, znaci da nije daleko onaj spasonosni cas.
   Treba samo moliti Bogu da nas sacuva od njihovih dela jer su djavoli toliko lukavi da se u Andjele pretvaraju.

   • @Kosovka: vi imate pravo na svoje misljenje, ali ja nisam pobornik stava: ko tebe kamenom ti njega hlebom. Samo je Isus Hrist mogao da kaze :oprosti im Boze ne znaju sta rade…Ja tu snagu nemam, naravno, kao obican covek, ne zelim da me kamenom ubiju, a ja da im oprostim. Ili: prvo se moli za neprijatelja pa onda za sebe…To ostavljam religiji da objasnjava, ali za monstruozne ubice u Jasenovcu nije stigla ovozemaljska kazna ni do dana danasnjeg, a ja ne znam za onu drugu u Paklu!Samo jedan primer od mnogih vekovnih stradanja mog naroda. Ja verujem u ovozemaljsku kaznu a Bogu ostavljam onu drugu. Ne propagiram „ljubav prema neprijatelju i prastanje“, jer cekajuci Boziju kaznu, sve nas je manje! Ja volim ljude a zivotinje ostavljam vama.Pozdrav.

 2. Uopšte me ne zabrinjava Nikolas Ebot, on je isti kao i svi ambasadori zemalja koji su priznali fantom drzavipu “ Kosovo “ !!! Cijelovitu Srbiju garantiraju svi gore spomenuti akti iz medjunarodnog prava,
  podrška Rusije , Kine . Indije …………..i svih onih zemalja koje nisu priznale nezavisnost „.Kosova “ !!
  Moja briga je fokusirana na domaće VELEIZDAJNIKE , instalirane od strane Amerike poslije petooktobarskog prevrata………… na Djindiće…Tadiće…..Vučiće….Dačiće…..poslušne kučiće i pačiće!
  Jedino oni mogu srušiti medunarodno pravo tako da P O K L O N E KiM Šiptarima tj. Amerikancima !

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime