NIKOLIĆ NA VUČIĆEVIM MERAMA: Vučić kupio privatnu opremu za prisluškivanje!

0
2419

kNnabxnPremijer Srbije Aleksandar Vučić nedavno je preko kuma iz Kine uvezao najsavremeniju opremu za prisluškivanje telefonskih komunikacija koju koristi u privatne svrhe, ekskluzivno otkriva izvor Telepromptera iz bezbednosnih službi!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, i pored tvrdnji da je transkript prisluškivanog razgovora između Bojana Pajtića i Lidije Udovički falsifikat i da ne potiče iz službi bezbednosti, nastavlja da zastrašuje urednika Telepromptera s ciljem da pod pritiskom otkrije kako je došao do transkripta.

Nelogično je vršiti pritisak na urednika Telepromptera da otkrije izvor informacija za nešto što ministar tvrdi da je falsifikat.

Međutim, u daljem istraživanju slučaja “Prisluškivanje”, portal Teleprompter.rs došao je do saznanja da je Aleksandar Vučić preko svog kuma Nikole Petrovića u Kini kupio najsavremeniju opremu za prisluškivanje.

Portal Teleprompter.rs uspeo je tu informaciju da potvrdi kod dva odvojena izvora bliska službama bezbednosti.

– Najsavremeniju opremu za prisluškivanje uvezao je u Srbiju Nenad Kovač, vlasnik firme “Roaming Electronics doo”, inače kum Nikole Petrovića, za privatne potrebe Aleksandra Vučića. Opremu su kupili u Kini, a preko carine su je provukli kao neku opremu za fiksnu telefoniju. Jedan carinik je primetio nešto sumnjivo pa je sačinio službenu belešku, otkriva izvor portala Teleprompter.rs blizak službama bezbednosti.

Firma “Roaming Electronics doo” Nenada Kovača vlasnik je firme “Eco Energo Group” u čijem vlasništvu se nalazi sedam hidroelektrana. Petrović je pre postavljanja na mesto direktora JP “Elektromreže Srbije” radio kao direktor u toj firmi. “Roaming” se spominje i kao prikriveni vlasnik Bus Plus sistema.

Izvor portala Teleprompter.rs navodi da Aleksandar Vučić opremu za prisluškivanje koristi za špijuniranje svojih najbližih saradnika. Dodaje da je Tomislav Nikolić na Vučićevim merama nadzora komunikacija.

Da Vas podsetimo:  A u Čukljeniku roditelji sami morali deci da u školi naprave toalet , da ne idu više u poljski WC

– Prva osoba koju je Aleksandar Vučić stavio na mere nadzora komunikacija je Tomislav Nikolić. Deo opreme se nalazi blizu Autokomande, možda 300 metara od kružnog toka ka Voždovcu. Izričito nam je zabranjeno da dalje istražujemo taj slučaj, pa vam ne mogu dati precizne podatke o tome ko se sve prisluškuje i gde se oprema tačno nalazi, objašnjava izvor.

Naš drugi izvor otkriva da je u kupovini opreme za prisluškivanje učestvovala i jedna bliska rođaka ministra Nikole Selakovića koja radi u Bezbednosno informativnoj agenciji.

Podsetimo da je Teleprompter.rs ranije otkrio da je direktor BIA, Aleksandar Đorđević, pre dolaska na tu funkciju, bio opunomoćeni zastupnik firme u vlasništvu Vučićevog kuma koja je registrovana na Devičanskim ostrvima, a preko koje je izvlačen novac iz države.

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime