Njima je sve dopušteno

0
1047

Aleksandra-radovic-km-novineInternet je zapaljen izjavom Aleksandre Radović a vatra elektronskih impulsa pretvorila se u lomaču na koju žele da spale jedinu koja se javno izjasnila protiv modernih veštica!

Zla su vremena, a i kakva mogu biti kada su svetom konačno ovladali ljudi? I to ne onako kako je Bog rekao da vladaju zemljom, da se o njoj domaćinski brinu a o sebi sa dostojanstvom razmišljaju i postupaju već nezajažljiva i veštačka sloboda pojedinca, zapravo svake njegove pohote i njeno veličanje i javno proslavljanje uzdignuti su na pijedestal čovečanstva.

Kada se malo bolje pogleda, svetom su zavladale strasti, prljave ideje nedostojne čoveka. Degradirane crte palog ljudskog bića urezane su duboko u srž ovoga sveta kao kruna i vrhunac slobode i idoli pred kojima se svet klanja. I šta se dešava? Čitava država danas robuje onim što nas je do juče bila sramota da javno izgovorimo a oni koji bi se tako razotkrili, deci su služili kao izvor neshvatljivog smeha ali kratkotrajnog posle čega ni njih ni odrasle takve osobe više nisu zanimale. Danas to „moramo“ da gledamo kao nešto što se mora poštovati. Pod izgovorom slobode postali smo robovi životinjskih strasti na kojima direktno profitiraju velike svetske korporacije i ionako najbogatiji na planeti.

kerSrpska policija, nepobediva u borbi sa fanatičnim i krvavim terorizmom Šiptara sa Kosova i Metohije, toliko da je Zapad morao svu svoju vojnu silu da podigne i bombarduje Srbiju ne bi li ih slomio, danas u parku, poput poslušnog kera, stoji pored klupe na kojoj dve osobe ženskog pola javno pokazuju svoju seksualnu psihološku izvitoperenost.

„Ker i kučke u parku“ glasi jedan od komentara na Fejsbuku! I ko je onda kriv?
One najverovatnije nikada neće postati majke. Ali još tužnije od toga je to što bi za sve nas, uključujući i njihovu buduću decu, i bilo najbolje da one ovakve nikada ne budu majke.

Da Vas podsetimo:  Svet ih je već otpisao, a onda je “šačica junaka” dobila najveću bitku od Kosova

Podaništvo takvima postalo je imperativ onima koji su zaduženi da društvom upravljaju, obezbeđuju ga i unapređuju. Taj i svi drugi policajci pravdaju se čuvanjem svog posla i plate kojom prehranjuju porodice. I tvrde da se lično sa tim ne slažu. Ali kakav primer on daje svom detetu, kakvu mu to budućnost sprema? Protiv svoje volje i ubeđenja radi nešto da bi odgajao dete koje će sutra biti peder? Kakvo će opravdanje za to smisliti?

A ako javno kažeš da nisi peder onda mrziš, bez obzira što ni reč mržnje nisi izgovorio.

2015-09-22_054431

Ovako je prokomentarisano je kulturno obraćanje Aleksandre Radović na svom ličnom Tviter profilu! Jezivo je to što nije izgovorena ni jedna reč mržnje dok mržnja prema svemu što nije devijantno i bolesno – nije mržnja! I to tako što je to to uradila isključivo u krugu svoje lične slobode i svojih prava koja ti isti devijantni likovi brane na svom „prajdu“. Takvima je sve dopušteno i to nekažnjeno!

2015-09-22_054456

Ne može se reći da Aleksandra Radović nije znala šta je čeka ako progovori javno o onome što cela Srbija podržava, znala je! Znala i to rekla!

2015-09-22_054510

To je bio povod za mnoge koji su svoj ponos zamenili za sramotu i podaništvo svetskim korporacijama a čija se slepa poslušnost uvek manifestuje ekstremnim fašizmom i neskrivenom mržnjom čije je jedino opravdanje to što neko nije tako bolestan kao oni. Bez obzira što je propagirala obrazovanje i pravilan uzgoj dece, nastrane seksualne orijentacije su odmah pokazale svoje pravo lice mrsko sikćući na sam pomen njenog imena ne prestajući da za sebe traže pravo da i oni usvajaju decu!

O takvom duševnom su naravno govorili i Sveti oci da će biti „lud“ svako ko to nije u odnosu na većinu, a o tome je dobro pisao i Orvel u jednoj od najpoznatijih knjiga ikada napisanih „1984.“

Da Vas podsetimo:  Zašto će Mitropolit za života da vrati kapelu, a Milo da se odmetne u šumu

Voleo bih da mi neko objasni pozitivnom matematičku kombinaciju u kojoj 1 + 1 nisu tri ili više, već – 0 ( i slovima: nula)? Ima li ičeg razumnog u tome obožavati svoju bolest koja je, prostom matematikom to vidimo, smrtonosna? Nema!

Zato je danas Aleksandra Radović glas one Srbije koja jedina može preživeti, preživeti u broju, u ljubavi, u dostojanstvu i časti! Aleksandra, hvala Vam na podršci životu i iskrenoj ljubavi koju ste danas podržali!

Ivan Maksimović

KM Novine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime